We gaan bijna op Staycation: dit zijn onze plannen!

Nog twee weekjes werken, en dan is het zover: vakantie! Net als de afgelopen jaren, gaan Benthe en ik op Staycation. Ik vind het gewoon heerlijk om thuis te zijn, en om lekker een beetje aan te rommelen. Doordat ik fulltime werk en daarnaast redelijk fanatiek blog, heb ik daar meestal niet de tijd voor. In dit artikel vertel ik je wat onze plannen voor onze Staycation zijn!

staycationOnze plannen voor onze Staycation

Om te beginnen wil ik veel gaan wandelen met Benthe. Door de warmte van de afgelopen maanden is het er maar amper van gekomen om lekker uitgebreid te wandelen, voor zover Benthe dat nog kan. Op het gemakje een ronde lopen, ergens lunchen of koffie drinken op het terras: iets wat ik graag doe met Benthe. Maar met de hoge temperaturen is dat er nog niet of nauwelijks van gekomen. Dus ik hoop echt dat we gewoon aangename temperaturen krijgen in onze vakantie, dat mag voor ons gerust net onder de 20 graden zijn ๐Ÿ™‚

Staycation StaycationTijd voor ontspanning

Ik wil ook proberen wat te lezen in mijn vakantie. Iets wat ik me al vaker voorgenomen heb, maar wat er steeds maar niet van komt. Maar laat ik nou twee weken geleden een heerlijk pakket van Libelle ontvangen hebben, met genoeg leesvoer voor mijn twee weken vakantie. Vroeger nam ik altijd een pak tijdschriften zoals onder andere de Libelle mee op vakantie, heerlijk vond ik het om uren lang te lezen. Dat ga ik proberen weer terug in te voeren, en daar ga ik deze staycation mee beginnen. Dat pakket was dus heel welkom, bedankt Libelle! ♥

Nog iets wat ik wil proberen op te pakken in de vakantie is stempelen. Met mijn verjaardag heb ik een aantal spulletjes gekregen, maar in de warme zomermaanden had ik er niet zoveel zin in. Nu we richting de nazomer gaan, denk ik dat ik er wel meer zin in krijg. En het voordeel van vakantie is het feit dat ik mijn spulletjes dan gewoon op tafel kan laten liggen, en niet steeds tussendoor hoef op te ruimen.

staycationDierentuin

Heel misschien, als het weer en de conditie van Benthe het toelaten, gaan we nog een dagje naar Ouwehands Dierenpark. De laatste keer is alweer een jaar geleden, maar ik vind het altijd leuk om te doen samen met de Prinses ๐Ÿ™‚

In het tweede weekend is Benthe niet bij mij, en wil ik proberen weer een leuke winkel te bezoeken voor de Happy Shopping Spots rubriek. Het is er al even niet meer van gekomen om zo’n artikel te maken, door drukte en de warmte van de afgelopen weken. Daar heb ik dus ook veel zin in! En ik heb ook nog een leuk event in mijn vakantie, over een Kerstcollectie, hihihi! Maar ja, voor je het weet is het november/december, de tijd gaat zo ontzettend snel voorbij!

In het laatste weekend komen een paar van mijn jurkenzusjes uit het hele hoge Noorden logeren, we gaan er dan een leuk meidenweekend van maken. Toevallig is er dat weekend ook een foodtruckfestival hier in de wijk, dus dat komt goed uit. En verder gaan we natuurlijk ook nog een beetje shoppen hier in de buurt.

En verder? Verder zie ik het wel, waar we zin in hebben en wat het weer doet. Een beetje in de tuin rommelen, wat klusjes in huis doen: van die dingen waar je een heel jaar niet aan toekomt vanwege tijdgebrek. Aanrommelen geeft mij rust in mijn hoofd, en zo’n heerlijk opgeruimd gevoel. En natuurlijk is alleen het feit dat ik de wekker twee weken lang niet hoef te zetten, al hรฉรฉrlijk! Net als vorig jaar ga ik denk ik weer weekvlogs maken in onze Staycation. Zo kunnen jullie precies volgen wat we allemaal doen ๐Ÿ™‚ Nog twee weekjes, ik ga nu echt aftellen!

13 Comments on We gaan bijna op Staycation: dit zijn onze plannen!

 1. chucky1012
  13 augustus 2018 at 08:52 (2 jaar ago)

  Je hebt het verdient want jij werkt het hele jaar door keihard.
  Leuk vooruitzicht al die plannen ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  12 augustus 2018 at 11:06 (2 jaar ago)

  Wat een mooie plannen. Met de temperatuur komt het volgens mij wel goed.

  Beantwoorden
 3. Henderica
  12 augustus 2018 at 11:05 (2 jaar ago)

  Lekker vooruitzicht…veel plezier!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  12 augustus 2018 at 10:50 (2 jaar ago)

  Een staycation kan ook heel fijn zijn, zeker als de temperaturen een beetje aangenaam zijn (en dan bedoel ik dus niet 35+…)
  Wij doen al een paar jaar aan staycation. Het autistische hondenkind is niet zo makkelijk met uit logeren gaan en een pension zie ik zelf niet zitten (het gaat nu net een beetje okรฉ met haar), dus blijven we lekker thuis, wel zo fijn.

  Ik heb er nu 3 weken opzitten, nog 2 te gaan. En het lijkt qua temperatuur een beetje aangenamer te worden, heel fijn.

  Nog even 2 weken bikkelen en dan kunnen jullie lekker genieten. Ik ben benieuwd naar jullie uitjes en de bijbehorende foto’s en natuurlijk naar je Happy Shopping Spot, leuk!

  Geniet van jullie vakantie!

  Mocht je nog leuke stempel-winkels willen bezoeken, dan kan ik je Posthumus (Amsterdam), De Duif (Leeuwarden) en Scrapdelight (Nieuwegein) aanraden. Die laatste is vooral gericht op scrappen, maar heeft ook genoeg stempels. Posthumus is een echte stempelwinkel, veel mooie, houten stempels. De Duif ben ik zelf pas weer geweest, kan er wel even vertoeven hoor ๐Ÿ™‚ Doe@Ding schijnt ook super te zijn, maar daar ben ik nooit geweest.
  Er zijn zรณveel leuke (web)winkels met stempels… ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 5. Danielle de Groot
  12 augustus 2018 at 10:40 (2 jaar ago)

  Lekker vooruitzicht! Geniet ervan.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  12 augustus 2018 at 10:10 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijk vooruitzicht, en gezellige plannen om naar uit te kijken! ๐Ÿ˜Ž

  Beantwoorden
 7. Marguerita
  12 augustus 2018 at 10:01 (2 jaar ago)

  Lekker vooruitzicht! Heerlijk zo’n boekjespakket en lekker aanrommelen.

  Beantwoorden
 8. Marije
  12 augustus 2018 at 09:43 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijk vooruitzicht. Lekker van genieten

  Beantwoorden
 9. Ellen Jacobs
  12 augustus 2018 at 09:22 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke vooruitzichten, en ouwehand is heerlijk. Hier in de buurt ! Hoop dat Benthe het allemaal red. En een logeer weekend klinkt ook gezellig. Nog ff doorbuffelen en dan chill time. Lekker
  Lieve groet Ellen

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  12 augustus 2018 at 09:08 (2 jaar ago)

  Heerlijk vooruitzicht! Voor mij zit t er alweer op, dinsdag weer werken. Wij gaan eigenlijk altijd ‘maar’ een weekje weg, vind ik precies lang genoeg. Wat leuk trouwens dat de jurkenzusjes komen!

  Beantwoorden
 11. Jelka
  12 augustus 2018 at 09:04 (2 jaar ago)

  Dat heb je goed getimed dan, nu dat de ergste hitte weg is. Geniet er van!

  Beantwoorden
 12. Aimee Moolenaar-Dols
  12 augustus 2018 at 09:01 (2 jaar ago)

  Hier ook 3 weken staycation gehad. Morgen weer aan de slag. Echt was zalig. Amper online. Lekker gerommeld en uitrusten. Alleen het wandelen gemist door de hitte. Verder wat dagjes uit gedaan.
  In elk geval ontspannen.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.