Webshop-tip: By Bien handgemaakte sieraden

Al surfend en Social Media-end kom ik heel wat leuke webshops tegen. Sommige daarvan verdienen het etiket “Super-duper-leuk”, die deel ik graag met jullie. Vorige week ontdekte ik zo’n exemplaar: By Bien. By Bien werd vorig jaar januari opgericht door Sabine, die korte tijd daarvoor was begonnen met af en toe eens wat foto’s van haar zelfgemaakte sieraden te delen via Facebook. Daar kreeg ze zulke leuke reacties op, en al snel vroegen mensen of ze de sieraden ook verkocht. Van het één kwam het ander, en zo werd By Bien geboren. Als je de sieraden ziet, begrijp je vanzelf het succes…

By Bien

By Bien

By Bien handgemaakte sieraden

Twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik mijn sieraden al thuis. Verpakt in een organza zakje, met een mooi visitekaartje erbij. Eenvoudig, maar heel stijlvol (net als de website).

By Bien

By Bien armbandjes

Bij het bekijken van de website van By Bien viel ik direct als een blok voor deze armbandjes. Lekker zomers, beetje stoer, maar vooral heel vrolijk door de keuze uit de vele kleuren. Alle armbandjes die je hier op de foto ziet, kosten 3 euro per stuk. Er is keuze uit verschillende teksten, verschillende bedeltjes en een aantal andere figuurtjes. De armbandjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 20 kleuren, je kunt dus iedere combinatie maken die bij jou en je outfit past.

By Bien

By Bien ketting

Hoewel ik eigenlijk (behalve het kettinkje met de as van Beau erin verwerkt) nooit kettingen draag, kon ik deze niet laten liggen. De tekst, de eenvoud van de ketting zelf en daarbij het schattige kwastje vond ik zo’n leuke combinatie, dat de ketting als vanzelf in mijn winkelmandje belandde πŸ˜‰ Deze ketting is verkrijgbaar in kort (80cm) en lang (100cm), de kwastjes zijn in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze ketting kost € 6,95.

By Bien

Kijk dan, ziet dit er niet ontzettend zomers en vrolijk uit? Het liefst draag ik ze dag en nacht, ik kan niet stoppen met ernaar kijken. Ik denk dat er nog wel wat van deze leuke armbandjes mijn kant uit gaan komen binnenkort…

By Bien

Zelfs het gepriegel met de vier slotjes ’s ochtends vroeg neem ik graag voor lief (wie mijn ongeduldige karakter kent, weet dat dat heel wat wil zeggen, hahaha!), maar ik ga nog even aan manlief vragen of hij de armbandjes misschien aan elkaar kan knutselen voor me, zodat ik nog maar met 1 slotje hoef te handelen op het vroege tijdstip.

De verzendkosten bij By Bien bedragen slechts 1 euro, en bij besteding vanaf 10 euro is verzending zelfs gratis! Op dit moment is By Bien even met vakantie, bestellingen worden daarom iets later dan gebruikelijk verzonden (na 30 mei). Om het ‘leed’ iets te verzachten, krijg je tot en met 30 mei 10% korting op je bestelling met de code ‘vakantiekorting’.

7 Comments on Webshop-tip: By Bien handgemaakte sieraden

 1. Marianne Jansen
  30 mei 2014 at 07:02 (8 jaren ago)

  Als je de armbandjes samen in een brede veterklem doet ( met sluiting) heb je nog maar 1 slotje dicht te maken πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  29 mei 2014 at 08:06 (8 jaren ago)

  Ik had de leuke webshop op Facebook al eens voorbij zien komen, ik ga zeker ook eens bestellen!

  Beantwoorden
 3. By bien (Sabine)
  27 mei 2014 at 20:49 (8 jaren ago)

  Wow! Wat een leuke verrassing om dit te lezen, zeg!!! Heel leuk en mooie foto’s! Bedankt Natasja! πŸ˜€ lieve groet, Bien

  Beantwoorden
 4. Vera
  27 mei 2014 at 10:15 (8 jaren ago)

  Leuke armbandjes, daar ga ik mezelf deze zomer zeker eens mee verwennen! En die verzendkosten zijn ook helemaal top. Zo jammer wanneer je drie armbandjes zou kopen en je moet 6,- euro verzendkosten betalen. Daar heeft deze dame goed over nagedacht.

  Beantwoorden
 5. jori
  27 mei 2014 at 09:09 (8 jaren ago)

  Leuk ga eens rondsnuffelen

  Beantwoorden
 6. Enita
  27 mei 2014 at 08:28 (8 jaren ago)

  Deze armbanden zijn echt leuk. Bedankt voor de tip.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.