Welcome to my Rice family!

In een eerder artikel liet ik jullie mijn vrolijke Rice spulletjes al zien. Inmiddels heb ik dankzij mijn vriendin nog meer webshops gevonden die dit moois verkopen, en het leuke is dat iedere winkel weer een ander assortiment heeft. Je raakt dus eigenlijk nooit uitgekeken. Vorige week bestelde ik bij de te leuke webshop Dames van de Thee een paar nieuwe producten, die ik graag met jullie deel!

Rice

Nieuwe Rice goodies

Dit is mijn bescheiden, maar oh zo vrolijke bestelling met nieuwe Rice goodies. Het leuke is, dat Jori en ik steeds weer nieuwe producten en printjes ontdekken, er is zoveel moois binnen dit merk!

Rice

Allereerst bestelde ik een paar extra melamine bekers. Ik gebruik deze eigenlijk overal voor: koffie, thee, water, melk, sap… En omdat de vaatwasser bij mij niet iedere dag draait, greep ik vooral in het weekend nogal eens mis. Ik bestelde vier verschillende printjes, allemaal even leuk en vrolijk ♥ De Medium Cups met print kosten allemaal € 5,50 per stuk.

Rice

Ik had al vier schaaltjes in twee verschillende dessins (dit Butterfly printje is toch wel één van mijn favorieten), maar bij Dames van de Thee ontdekte ik dat er ook een maatje kleiner is. Op de foto hieronder zie je goed het verschil met de schaaltjes die ik al had:

Rice

Deze kleine schaaltjes zijn net wat meer geschikt om bijvoorbeeld zoutjes of m & m’s in te doen. Ze kosten € 7,25 per stuk.

Rice

In de speciale Rice sale afdeling op de website ontdekte ik dat Rice ook een emaille lijn heeft. Ik kocht deze vier te gekke mokken, ik ga deze gebruiken om plantjes in te zetten ♥ Deze waren afgeprijsd van € 7,50 voor € 4,95.

Ik hoop zo beetje bij beetje mijn Rice verzameling steeds verder uit te breiden, er staat nog heel veel op mijn verlanglijstje. Ik vind het leuk om zo af en toe een paar items te bestellen, eigenlijk is dat veel leuker dan in één keer een complete ‘uitzet’ te kopen!

Kende jij dit vrolijke Deense merk al?

7 Comments on Welcome to my Rice family!

 1. Debbie
  9 maart 2016 at 21:57 (6 jaren ago)

  Wat een vrolijke kleurtjes! Ik ken het merk niet, behalve van wat ik bij jou heb gezien.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  7 maart 2016 at 21:08 (6 jaren ago)

  Wat een leuke collectie 🙂

  Beantwoorden
 3. Yvonne
  7 maart 2016 at 20:31 (6 jaren ago)

  Rice gebruikt altijd kleurtjes waar je vrolijk van wordt, leuke verzameling heb je al.

  Beantwoorden
 4. Annette
  7 maart 2016 at 20:25 (6 jaren ago)

  Echt zo leuk om te zien, heerlijk al die vrolijkheid

  Beantwoorden
 5. jori
  7 maart 2016 at 19:42 (6 jaren ago)

  Echt te leuk…. En dan ben je nog bijna jarig ook

  Beantwoorden
 6. manon
  7 maart 2016 at 14:53 (6 jaren ago)

  Wat ziet dat er leuk uit. Ik ken het merk niet

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  7 maart 2016 at 14:21 (6 jaren ago)

  Zoveel moois!
  Leuke en overzichtelijke webshop waar je dit alles had gekocht.
  Ik ga er nog even verder rondkijken 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.