Weleda Aroma Showers: puur natuurlijk genieten

Net als bij mijn kleding, vind ik het leuk om voor mijn dagelijkse douche en lichaamsverzorging af te wisselen. In mijn douchecabine en in de zeepbakjes op mijn badkamer liggen en staan verschillende showergels en zepen. Voor ik onder de douche stap, kies ik een lekker product voor die dag uit. Mijn geurkeuze hangt af van het seizoen, maar ook van hoe ik me die ochtend voel. Weleda Aroma Showers zijn wat dat betreft een welkome aanvulling in mijn badkamer. Verkrijgbaar in vier geuren, van energiek tot ontspannend en kalmerend. Ik ontving twee varianten en deel graag mijn ervaring met jullie!

Weleda Aroma Showers

Weleda Aroma Showers

Om te beginnen zien de Weleda Aroma Showers er natuurlijk geweldig uit. Wat een vrolijke kleurtjes, dat ziet er leuk uit op mijn badkamer! ♥ Ik ontving van Weleda de geuren Energy en Love, de andere verkrijgbare geuren zijn Harmony en Relax.

De Weleda Aroma Showers komen in tubes van 200 ml, waar je dus lekker even mee vooruit kunt. De showergels zijn 100% natuurlijk en hebben niet alleen een reinigende werking, maar hebben ook een aromatherapeutische werking op je gemoedstoestand. En dat is iets wat voor mij in het afgelopen jaar nóg belangrijker geworden is dan voorheen. Ik zie mijn dagelijkse douche steeds meer als een moment van opladen voor de nieuwe dag, als een ‘veilig’ plekje om me even af te zonderen van de ruis van alle dag. Daar passen deze Aroma Showers meer dan perfect bij!

Weleda Aroma Showers

Aroma Shower Energy

Weleda Aroma Shower Energy geeft je een energie-boost (van harte welkom op de vroege ochtend) en maakt je alert en opgewekt. Ik vind het een echte voorjaarsgeur, een mix van gember, citroen en cederhout. Naast het feit dat ik tegenwoordig vaak verse gemberthee drink, houd ik ook steeds meer van de geur van gember in verzorgingsproducten ♥

Wat een fijne manier van ingrediënten benoemen heeft Weleda tegenwoordig! Ik heb het nog niet vaker gezien, volgens mij doen ze dit nog niet zo lang op deze manier. Links staan de INCI namen (de ingewikkelde namen die je op ieder product ziet staan), rechts zie je de makkelijk begrijpbare uitleg ervan. Weliswaar in het Engels, maar ik denk dat het op deze manier nog steeds goed te snappen is. Zo zie je precies wat er in de Weleda Aroma Showers zit.

Weleda Aroma Showers

Aroma Shower Love

Aroma Shower Love heeft ook een echte voorjaarsgeur, maar toch heel anders. De combinatie van roos, jasmijn en zoete ylang ylang (my favourite) maakt deze creamy showergel perfect zoet bloemig. Geen ‘oude dames rozengeur’, maar een romantische geur met een heerlijk zoet randje.

Als je de ingrediëntenlijstjes van de twee Weleda Aroma Showers met elkaar vergelijkt, dan zie je dat de ingrediënten echt natuurlijk zijn. Veel showergels met verschillende geuren van eenzelfde merk hebben exact dezelfde ingrediënten, met alleen een ander geurtje erdoor gemengd. Maar de ingrediënten van deze twee showergels zijn geheel anders. Ik word zo blij van dit merk! ♥

De Aroma Shower Energy is een showergel, Aroma Shower Love is een creamy body wash. De laatste is daardoor nog zachter op je huid, en omhult niet alleen je mind met liefde. Maar ook de showergel geeft een heerlijk en rijk schuim (ondanks de afwezigheid van SLS en SLES), en voelt zacht aan op mijn huid. Qua schuimability doen de Aroma Showers niet onder voor showergels waar wel SLS of SLES in zit, ze zijn ontzettend fijn in gebruik. De heerlijke geuren zijn echt verwennerij voor mijn humeur ♥

De Weleda Aroma Showers kosten € 6,99 voor 200 ml en zijn verkrijgbaar bij diverse webshops en verkooppunten. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

3 Comments on Weleda Aroma Showers: puur natuurlijk genieten

 1. Deb
  7 mei 2021 at 21:22 (1 jaar ago)

  Lijken me allebei heel fijn. Ik heb zelf de energy variant, die zal ik binnenkort gebruiken want ik ben nu wel heel benieuwd geworden.

  Fijn dat er steeds meer merken zijn die INCI lijstjes zo uitleggen dat iedereen het begrijpt! Zag dat Garnier Bio dit ook deed.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  7 mei 2021 at 01:42 (1 jaar ago)

  Mooie zeer opvallend gekleurde tubes….
  Fijn dat ze vrij zijn van sles.
  Deze wil ik zeker toevoegen aan mijn doucheproducten….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  6 mei 2021 at 17:55 (1 jaar ago)

  Leuke nieuwe toevoegingen in het assortiment douche producten! De Energy variant ga ik zeker eens gebruiken!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.