Weleda Duindoorn lichaamsverzorging

Als er één lijn van Weleda is die perfect bij de zomer past, dan is het wel de Weleda Duindoorn lichaamsverzorgingslijn. Maar daarnaast houden deze producten straks in het najaar ook perfect het gevoel van de zomer vast. Zodat je nog een beetje kunt nagenieten. Voor mij is het de perfecte verzorging om de dag goed mee te beginnen. Ik vertel je vandaag meer over de Vitaliserende Douchecrème en Voedende Bodylotion.

Weleda DuindoornWeleda Duindoorn Lichaamsverzorging

Ik heb natuurlijk al veel vaker over de producten van Weleda geblogd. Al vóór ik mezelf Weleda ambassadeur mocht noemen, was ik al groot fan van dit merk. Een merk wat helemaal met zijn tijd meegegaan is, zonder daarbij in te leveren op de waarden en principes waarvoor ze staat. 100% natuurlijke, echt effectieve lichaamsverzorging, waarbij bij de productie respect voor de natuur altijd vooraan staat.

De Weleda Duindoorn lijn is voor mij echt dé zomerlijn van dit merk. Met een heerlijke, opwekkende geur van grapefruit en mandarijn bieden de producten uit deze lijn je huid de verzorging die ze óók in de zomer nodig heeft.

Weleda Duindoorn Vitaliserende Douchecrème

Ik ben gek op de Douchecrèmes van Weleda. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende (heerlijke) geuren, van fris fruitig tot ontspannend. En ze hebben een zachte, verzorgende textuur die heerlijk aanvoelt op mijn huid.

Weleda DuindoornMet de Weleda Douchecrèmes hoef je niet bang te zijn dat je huid uitdroogt tijdens het douchen. Ze bevatten heerlijke, verzorgende ingrediënten die je huid mild reinigen, en de natuurlijke vochtbalans intact laten.

Ingrediënten

Weleda Duindoorn Douchecrème bevat onder andere Sesamolie en Duindoorn olie (beiden biologisch) die een verzorgende werking op de huid hebben. In deze douchecrèmes vind je geen SLS of SLES, maar milde plantaardige wasactieve stoffen. Deze reinigen zelfs de meest gevoelige huid op een heel milde en veilige manier. De parfum die aan de Douchecrème is toegevoegd, is afkomstig van natuurlijke essentiële oliën.

Weleda DuindoornDuindoorn Vitaliserende Douchecrème ruikt fris, fruitig en vrolijk. Naast het feit dat de opwekkende geur van grapefruit en mandarijn heerlijk is om in de zomer te gebruiken, is het ook het beste medicijn tegen een ochtendhumeur. Hiermee laat je zelfs op de meest donkere, sombere winterochtend de zon in je badkamer (en je hart) schijnen!

Weleda Duindoorn Vitaliserende Douchecrème kost € 7,99 voor 200 ml.

Weleda DuindoornWeleda Duindoorn Voedende Bodylotion

Of het nu zomer of winter is, weekend of een doordeweekse dag: ik gebruik ALTIJD een verzorgend product na het douchen. In de zomer is dat meestal een lichte bodylotion of een olie, in de winter een rijke crème of bodybutter. Naast het feit dat mijn huid ontzettend blij wordt van die verzorging, is het voor mij ook een rustmomentje aan het begin van een vaak drukke dag. Een momentje welverdiende me-time voor mij en mijn huid.

Duindoorn Voedende Bodylotion is rijk aan huideigen essentiële vetzuren. Ze geeft de (droge) huid de intensieve verzorging die ze nodig heeft, beschermt tegen vochtverlies en verbetert het zelfherstellend vermogen van de huid. Vooral dat laatste vind ik persoonlijk erg belangrijk. Je huid is niet gebaat bij een product wat alleen maar een beschermend laagje vormt.

Weleda DuindoornIngrediënten

Zoals je van een Weleda Bodylotion mag verwachten, bevat deze prachtige, natuurlijke ingrediënten, waaronder veel oliën. Biologische Duindoornolie heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamine E en carotenoïden en heeft regenererende, antioxidante en intensief huidverzorgende eigenschappen. Verder bevat de bodylotion malva-extract en Sheaboter, de laatste heeft tevens intensief huidverzorgende en beschermende eigenschappen.

De Bodylotion heeft een lichte textuur die (voor mij) perfect past bij de warmere zomermaanden. Hij laat zich uitstekend verdelen en inmasseren, en trekt lekker snel in de huid. Ook dat past perfect bij mij en mijn strakke ochtendroutine 🙂

Ondanks de lichte textuur verzorgt de bodylotion mijn huid uitstekend. Ze laat een licht, verzorgend laagje achter op mijn huid, maar doet ook duidelijk voelbaar iets in de bovenste lagen van mijn huid. Mijn huid voelt erg comfortabel, gehydrateerd en verzorgd, en blijft dat de hele dag. Zowel tijdens het aanbrengen als na het inmasseren ervaar ik geen ‘te vol’ gevoel op mijn huid, zelfs niet op warme zomerdagen.

En ook hier zorgt de opwekkende fris-fruitige geur voor een bundel zonnestralen op mijn badkamer, zelfs om half zes ‘s ochtends ♥

Weleda Duindoorn Voedende Bodylotion kost € 14,99 voor 200 ml.

Verkrijgbaarheid

De producten van Weleda zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, via deze link vind je een winkel bij jou in de buurt. Online zijn de producten onder andere verkrijgbaar bij Big Green Smile. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen omdat ik Weleda ambassadeur ben ♥

4 Comments on Weleda Duindoorn lichaamsverzorging

 1. Miranda Aerts
  18 augustus 2019 at 08:13 (8 maanden ago)

  Klinkt lekker!
  Laat die nazomer maar komen 😎

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  9 augustus 2019 at 15:39 (8 maanden ago)

  Ik ken deze geur van Weleda, heb hem zelf eens voor onder de douche gehad, Als ik er aan denk, ruik ik hem weer helemaal. Mmmmmm!

  Beantwoorden
 3. marije
  9 augustus 2019 at 13:38 (8 maanden ago)

  Bij de geur grapefruit en manderijn had je mij al. Ga zeker even in de winkel ruiken want ze klinken als erg lekker

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  9 augustus 2019 at 07:25 (8 maanden ago)

  Dit klinkt als een goede voorbereid8ng voor het nieuwe seizoen….
  Ik er zeker v9or naar de G&W of H&B winkel voor naar toe gaan….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.