Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Als je aan huidveroudering denkt, dan denken de meeste mensen direct aan de huid van het gezicht. Maar ook de huid van je lichaam wordt natuurlijk slapper en dunner naarmate je ouder wordt. Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid steviger en zacht, en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

De Weleda Granaatappel-lijn is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De lijn bevat producten voor zowel gezichtsverzorging als voor het lichaam, zodat je je complete huidverzorging op elkaar kunt afstemmen. Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion voorkomt actief vroegtijdige huidveroudering dankzij bijzonder rijke ingrediënten.

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion: ingrediënten

Zoals we van Weleda gewend zijn, bevat Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion tal van verzorgende, waardevolle ingrediënten: Sesam-olie, Abrikozenpitolie, Zonnebloempitolie, Shea boter, Olijfolie en uiteraard Granaatpit-olie vormen de basis van deze rijke bodylotion.

Dit zegt Weleda zelf over Granaatappel:

De granaatappel behoort tot de oudste culturen en wordt in heel wat mythes vermeld als symbool van leven, schoonheid en overvloed. Onder de dikke schil zitten sappige zaden waarvan de pitten een kostbare olie bevatten. Door het hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, flavonoïden en vitamines werkt granaatappelpitolie anti-oxidatief en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Dat schoonheidsgeheim gebruikt Weleda in haar nieuwe gamma Granaatappel Lichaams- en Gezichtsverzorging.

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion zit in een stevige, slanke kunststof flacon met mooie pompfunctie. Ik vind dat Weleda de laatste jaren een enorme sprong heeft gemaakt qua uitstraling: het heeft niet meer het beetje suffe imago, maar kan zich prima staande houden tussen de ‘moderne’ merken in de drogisterij. Niet alleen mooi van binnen, maar ook van buiten!

Weleda Granaatappel Regenererende BodylotionWeleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion: textuur en werking

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion is een heel volle, rijke bodylotion. Hij smeert prettig uit, trekt snel in, en maakt mijn huid heerlijk zacht. Ik voel gewoon als het ware hoe mijn huid de lotion “opslurpt” en hoe ze zich tegoed doet aan alle verzorgende ingrediënten. Ik merk duidelijk dat mijn huid na een paar weken gladder wordt ondanks het feit dat ik toch altijd al een heel trouwe smeerder ben: voor mij een teken dat deze Bodylotion echt wat doet voor mijn huid. Of ze ook echt steviger wordt durf ik niet te zeggen, dat vind ik altijd een beetje lastig te meten.

De geur is warm en een tikkeltje mysterieus, ik kan hem niet helemaal goed thuis brengen. Ik vind het in ieder geval een aangename geur die niet al te overheersend is, en nog wat zachter wordt naarmate de bodylotion in mijn huid getrokken is.

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion (€ 17,99) is verkrijgbaar bij Big Green Smile, je vindt hier ook de overige producten van de Granaatappel-lijn. Op dit moment krijg je op al deze producten maar liefst 15% korting. Tot 1 oktober krijg je bovendien met de code 10BEAUTYSPOTS 10% korting op het gehele assortiment (deze korting geldt op alle producten waar op dit moment geen actie over loopt). Veel shopplezier!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

3 Comments on Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

 1. Sonja
  25 september 2014 at 20:24 (8 jaren ago)

  Klinkt zeer goed! Maar ik ben best bang door het stukje fruit ivm mijn allergie.

  Beantwoorden
 2. Modenise.nl
  25 september 2014 at 15:18 (8 jaren ago)

  Leuke kortingen en leuk product!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  25 september 2014 at 07:16 (8 jaren ago)

  Klinkt goed! Ik heb nog nooit wat van Weleda geprobeerd misschien toch maar eens doen x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.