Weleda Kerstster Amandel (giftbox)

Net als veel andere cosmeticamerken heeft Weleda voor de feestdagen ook een aantal prachtige giftsets samengesteld. De exclusieve cadeaus zijn er voor ieder budget, dus je vindt altijd wel een passend cadeau voor de komende feestdagen. Ik ontving de heerlijke Weleda Kerstster Amandel giftbox, en weet je wat nog veel leuker is? Ik mag er ook eentje weggeven! In dit artikel laat ik de giftbox aan je zien!

Weleda Kerstster Amandel

Weleda Kerstster Amandel

Wie deze prachtige geschenkdoos cadeau krijgt, voelt zich meteen de ster van het feest. Elke doos bevat een douchecrème en handcrème en heeft -eenmaal geopend- de vorm van een ster.

Verkrijgbaar in 2 varianten:

 • Duindoorn: bevat Duindoorn Vitaliserende Douchecrème (200 ml) en Duindoorn Vitaliserende Handcrème (50 ml)
 • Amandel: bevat Amandel Verzachtende Douchecrème (200 ml) en Amandel Verzachtende Handcrème (50 ml) – zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid!

Weleda Kerstster AmandelIk vind de Weleda Kerstster Amandel echt heel erg mooi om te zien. Ik vind limited edition giftsets als deze sowieso altijd erg leuk (om te geven én om te krijgen). De verpakking is helemaal in Weleda-stijl en benadrukt het gevoel van warmte en samenzijn in de decembermaand.

Weleda Kerstster AmandelWeleda Amandel Verzachtende Douchecrème

Nu zijn de producten van Weleda allemaal al ontzettend fijn en puur natuurlijk. Maar de Amandel Verzachtende Douchecrème is denk ik wel het aller-, allerzachtste doucheproduct wat ik ooit gebruikt heb. En de geur van de Amandellijn is ook zó lekker, echt een hele pure Amandel-geur: zacht en een tikje zoet.

Weleda Kerstster AmandelEén van de belangrijkste ingrediënten van de Douchecrème is Zoete Amandelolie, en dat is gewoon een heel fijn ingrediënt, zeker voor de gevoelige huid.

Amandelolie is rijk aan mineralen, eiwitten en tal van andere werkzame stoffen en uiterst geschikt voor de verzorging van de gevoelige huid.

De verzachtende Douchecrème is zeepvrij, en reinigt de huid op een heel milde manier, zonder haar uit te drogen. Daardoor is ze ook erg geschikt om in de koude wintermaanden te gebruiken, omdat iedere huid dan wat gevoeliger is voor droogheid.

Weleda Kerstster AmandelAan de textuur kun je al zien hoe zacht en verzorgend de Douchecrème is. Doordat de Douchecrème zo zacht en crèmig is, heb je er per keer maar een beetje van nodig. Na het douchen en afdrogen voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan, met de Amandel-geur nog licht aanwezig op mijn huid.

Weleda Kerstster AmandelWeleda Amandel Verzachtende Handcrème

Mijn handen zijn in de wintermaanden denk ik het gevoeligste deel van mijn hele huidoppervlakte. Niet zo gek natuurlijk, want ze zijn worden vaak blootgesteld aan kou. Weleda Amandel Verzachtende Handcrème zorgt voor langdurige hydratatie, kalmeert de gevoelige en snel geïrriteerde huid en vermindert een trekkerig gevoel.

Weleda Kerstster AmandelOok hier staat Zoete Amandelolie op de tweede plaats op de ingrediëntenlijst. Ik ben echt dol op dit ingrediënt in verzorgingsproducten, het doet zoveel goeds voor de huid!

Weleda Kerstster AmandelDe Amandel Verzachtende Handcrème heeft een niet te dikke, maar wel lekker romige textuur. Hierdoor laat hij zich heel snel en makkelijk inmasseren, een aangenaam verzorgend laagje achterlatend. Ik vind het een heerlijke handcrème om overdag te gebruiken, omdat hij niet lang nodig heeft om in te trekken en geen vet laagje achterlaat. ‘s Avonds voor het slapen gaan breng ik een iets dikker laagje aan, dan mag het gerust iets langer duren voor mijn handcrème intrekt.

Weleda Kerstster AmandelOok de handcrème heeft de heerlijke, pure Amandelgeur, die het gebruik van de handcrème nog aangenamer maakt. Ik vind dit echt weer een toppertje van Weleda!

Weleda Kerstster AmandelDe Weleda Kerstster Amandel is tijdelijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. De Giftset kost € 11,99, normaal kosten beide producten € 7,99 per stuk. Het is dus ook echt een hele mooie aanbieding. Meer informatie over deze en andere decembercadeaus van Weleda vind je op de website.

Winactie

Namens Weleda mag ik één van mijn lezeressen/volgers ook blij maken met een Weleda Kerstster Amandel. Deze winactie loopt via mijn Instagram-account, je vindt hier de foto van de Weleda Kerstster Amandel met daaronder de uitleg hoe je mee kunt doen.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Weleda Kerstster Amandel (giftbox)

 1. Joyce Siemons
  9 december 2018 at 16:04 (2 jaar ago)

  Oooh ik doe mee hihi ik heb altijd super droge handen en ik hou van amandel geur! En ik had wel zin in een gekke foto

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  7 december 2018 at 08:50 (2 jaar ago)

  Ah, dit is ook van mijn favoriete geuren van Weleda, de winactie sla ik over, ik gun het liever aan iemand anders en bovendien heb ik nog 3754 handcremes liggen om op te maken;-)

  Beantwoorden
 3. Marije
  7 december 2018 at 07:41 (2 jaar ago)

  Wat een leuk kerstcadeau om te geven!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.