Weleda Summer Garden Shower (Limited Edition)

Het gebeurt volgens mij niet zo vaak, dat Weleda een Limited Edition product uitbrengt. Maar als ze het doen, dan doen ze het wel meteen goed. Als Weleda Ambassadeur ontvang ik iedere maand een aantal producten, en in het pakket van april zat de Weleda Summer Garden Shower. Een heerlijk zachte douchecrème met een werkelijk hemelse warme zomerse geur!

Weleda Summer Garden ShowerWeleda Summer Garden Shower

Ervaar de exotische geur van ylang ylang, citroen en copaibahars. Deze milde douchecrème verzorgt en behoudt de natuurlijke vochtbalans van je huid door de aanwezigheid van biologische sesamolie. Milde plantaardige wasactieve stoffen reinigen in alle zachtheid en drogen de huid niet uit. Na het douchen voelt je huid aangenaam en soepel aan.

Ik vind het altijd leuk om zomerse, of juist winterse limited editions op het gebied van huidverzorging te kopen. Ik zorg dan altijd dat ik een extra exemplaar koop. Zo kun je op een later tijdstip, in dit geval bijvoorbeeld tijdens de koude najaarsmaanden, het ‘gevoel van toen’ weer helemaal terughalen. En dat lukt met de Weleda Summer Garden Shower zeker weten perfect!

Alleen de verpakking is natuurlijk al een zomers feestje om te zien. Waar Weleda normaal gesproken voor vrij basic, maar wel goed herkenbare verpakkingen kiest, hebben ze voor deze Limited Edition voor een tropisch tafereeltje gekozen. Echt super leuk!

Weleda Summer Garden ShowerIngrediënten

De Shower Crème bevat als belangrijkste ingrediënt Sesamolie. Sesamolie is erg geschikt voor de verzorging van de droge huid. De olie is rijk aan antioxidanten en onverzadigde vetzuren zoals linolzuur en oliezuur. Het heeft uitstekende huidverzorgende eigenschappen, ook dankzij de vitamine E die het bevat. De wasactieve stoffen (de stoffen die ervoor zorgen dat de douchecrème schuimt op de vochtige huid) zijn volledig plantaardig, en heel mild voor de huid. De douchecrème droogt je huid dan ook niet uit.

Textuur en geur

De geur van Weleda Summer Garden Shower is typisch Weleda, en zoooo ontzettend lekker! Toen ik zag dat de Showercrème onder andere naar Ylang Ylang ruikt, wist ik al dat ik hem lekker zou vinden. Copaiba heeft een zachte, zoete maar ook houtachtige geur, terwijl citroen natuurlijk juist fris is. Ylang Ylang verbindt de geuren tot de geur van een warme, zwoele zomerse dag in een tuin vol prachtige bloemen. Een geur om vrolijk van te worden, en dan ook bij uitstek geschikt om de dag mee te starten!

Ik had al eens vaker een Showercrème van Weleda gebruikt, ik wist dus al wat een heerlijke textuur deze hebben. Ze voelen super zacht aan op mijn huid, en ook tijdens het opschuimen blijft deze zachte, verzorgende textuur. Na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd, en geenszins trekkerig. De geur blijft licht aanwezig op mijn huid. Voor de ultieme verwennerij mag Weleda van mij ook wel een huidolie met deze hemelse geur uitbrengen! ♥

Weleda Summer Garden Shower is een Limited Edition, ze kost € 7,99 voor een tube van 200 ml en is verkrijgbaar bij de bekende Weleda verkooppunten of via de website. Ik heb dit product ontvangen omdat ik Weleda Ambassadeur ben.

3 Comments on Weleda Summer Garden Shower (Limited Edition)

 1. Annette
  16 mei 2019 at 22:36 (3 jaar ago)

  Ohhh heerlijk. Ik zag ze staan bij de plaatselijke drogist. Ik denk dat ik er toch maar eentje ga halen!

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  15 mei 2019 at 19:25 (3 jaar ago)

  Oh alle welada producten die ik nu heb geprobeerd zijn super. Deze ga ik dus ook halen. Lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  15 mei 2019 at 13:50 (3 jaar ago)

  Deze ziet er echt heerlijk uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.