Weleda Zilverspar Verkwikkingsbad

Nog twee dagen en het is Kerst. En ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij mij zijn die laatste paar dagen voor Kerst altijd heel druk. Morgen moet ik nog gewoon werken, dus alles wat ik voor Kerst nog ‘moet’ doen, moet vandaag gebeuren. Op Kerstavond overvalt me dan altijd zo’n heerlijk gevoel van rust: alles wat gedaan moest worden, is klaar. En alles wat vergeten is aan boodschappen, is dan toch niets meer aan te doen πŸ˜‰ Tijd voor een heerlijk momentje voor jezelf! Weleda Zilverspar Verkwikkingsbad is een product wat uitermate geschikt is voor dat moment, het brengt je in balans na een vermoeiende dag en heeft een verkwikkende werking. Dus als je vandaag nog om boodschappen moet: ga ook even langs de drogist πŸ™‚

Weleda Zilverspar VerkwikkingsbadWeleda Zilverspar Verkwikkingsbad

Weleda Zilverspar Verkwikkingsbad heeft een veelzijdige werking. Het maakt de luchtwegen vrij, brengt lichaam en geest in balans na een vermoeiende dag of activiteit en werkt verkwikkend. Zilversparolie is een etherische olie die gewonnen wordt uit de toppen van de naalden en takken van de Zilverspar. De badmelk is erg geschikt om te gebruiken na een drukke dag, tijdens een stressvolle periode of als je verkouden of een beetje grieperig bent.

Weleda Zilverspar VerkwikkingsbadWeleda Zilverspar Verkwikkingsbad bevat verschillende oliΓ«n, de badmelk schuimt dan ook niet. Daardoor is het ook heel zacht voor de huid. Om te voorkomen dat de oliΓ«n voortijdig vervliegen, voeg je de badmelk pas toe als het bad is volgelopen (eerst even schudden met de fles). De meest ideale badtemperatuur voor deze badmelk is 35 Γ  37 graden.

Weleda Zilverspar Verkwikkingsbad

Een bad met plantenextracten heeft een positief effect op de bloedsomloop, verlicht de ademhaling en werkt rustgevend. Verfrissing, activering, ontspanning, versterking: de diverse Weleda badmelken op basis van verschillende etherische oliΓ«n beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Tenslotte is niet elke dag dezelfde.

Weleda Zilverspar VerkwikkingsbadWalking in the Winter Wonderland…

De geur van Weleda Zilverspar Verkwikkingsbad doet mij denken aan een koude winterwandeling in het bos. Die heerlijke, pure dennengeur heeft meteen al een verkwikkende werking. Ik heb zelf helaas geen bad (meer), maar de badmelk laat zich ook heel goed gebruiken voor een voetenbadje. Het effect op je lichaam, vooral je spieren, heb je dan natuurlijk niet. Maar ik merk wel de verkwikkende werking op mijn geest, en het voelt alsof de vermoeidheid langs mijn voeten mijn lichaam uit vloeit. De badmelk is overigens ook geschikt voor bubbelbaden en balneotherapie.

Weleda Zilverspar VerkwikkingsbadEn je kunt de badmelk zelfs ook nog onder de douche gebruiken. Je verdeelt de badmelk dan vlak voor het afspoelen over de huid. Doe dat wel voorzichtig, want de badmelk is echt heel dun van textuur.

Weleda ZIlverspar Verkwikkingsbad kost € 14,49 voor 200 ml. De producten van Weleda zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos, Holland & Barrett, EkoPlaza en Erica Kruiderijen. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

Succes met de laatste voorbereidingen voor Kerst, en vergeet dat momentje voor jezelf niet ♥

6 Comments on Weleda Zilverspar Verkwikkingsbad

 1. bychristiana
  24 december 2018 at 13:43 (2 jaar ago)

  Ik ben geen badderaar. Sterker nog; wij hebben het bad uit onze badkamer laten halen toen wij hier kwamen wonen. Ik heb er gewoon het geduld niet voor;-)

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  23 december 2018 at 23:36 (2 jaar ago)

  Had ik maar een ligbad.
  Voor griep zou het perfect zijn.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Ria
  23 december 2018 at 15:35 (2 jaar ago)

  Heb geen bad, enkel een douche maar in ons nieuwe huisje ga ik de 2 voorzien! Klinkt zalig.’’

  Beantwoorden
 4. Annette
  23 december 2018 at 14:54 (2 jaar ago)

  Ik ben totaal geen badderaar, geen geduld voor haha ik heb zoiets voor onder de douche een ‘scherpe’ olie die vooral als je verkouden bent de boel lekker ‘open’ gooit, Lekker op zijn tijd. Geniet van de feestdagen Natas!

  Beantwoorden
 5. Caro
  23 december 2018 at 10:00 (2 jaar ago)

  Net aan Onno gevraagd, hij is de badderaar van ons tweeΓ«n en met een gevoelige huid. Hij werd er wel nieuwsgierig van en wil hem wel proberen. Gaat op mijn shoppinglist dus

  Beantwoorden
 6. Marije
  23 december 2018 at 07:27 (2 jaar ago)

  Helaas geen bad maar dan zou ik hem zeker halen aangezien ik een beetje last heb van mijn luchtwegen.

  Heel veel sterkte met de laatste loodjes. Hoop dat je niet al teveel last had van je val afgelopen dagen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.