Weleda Zuiverende Room Spray Relax ♥

Na een lange warme zomer, is het nu dan toch echt herfst geworden. En dus is het tijd om het binnen weer wat aangenamer te maken. Weleda voegde een maand geleden een product aan het assortiment toe wat hier uitstekend bij past. Ik ontving als Weleda ambassadeur de heerlijke Weleda Zuiverende Room Spray Relax en vertel jullie hier graag wat meer over!

Weleda Zuiverende Room Spray RelaxWeleda Zuiverende Room Spray Relax

Zoals de naam al verklapt, doet Weleda Zuiverende Room Spray Relax meer dan alleen een lekkere geur verspreiden. Ze zuivert ook de lucht binnenshuis. Want wist jij dat de lucht in huis vaak vijf keer zo vervuild is als buiten? Als je je dan ook nog bedenkt dat we maar liefst 90% van onze tijd binnen doorbrengen, dan snap je dat die luchtkwaliteit echt wel beter moet. De nieuwe Zuiverende Room Sprays van Weleda helpen daarbij, dankzij een mix van essentiële oliën.

De slechte luchtkwaliteit in huis wordt door een aantal factoren bepaald. Enerzijds factoren van buiten, zoals fijnstof. Maar ook binnen is er genoeg wat de luchtkwaliteit verslechtert. Denk aan verf- en schoonmaakmiddelen, cosmetica, luchtverfrissers en bouwmaterialen. Om de lucht zo schoon mogelijk te houden, is ventilatie ontzettend belangrijk. Ik houd zelf erg van frisse lucht, en heb dag en nacht de ramen op een kier open staan. En als het enigszins kan, heb ik overdag als ik thuis ben, ook de buitendeur open staan. Om de luchtkwaliteit een handje te helpen, ontwikkelde Weleda de Zuiverende Room Sprays. Deze hebben een positieve invloed op je gemoedstoestand door de heerlijke geurcomponenten, maar zuiveren dus ook de lucht. De Zuiverende Room Sprays dragen het Ecocert garantielabel voor biologische aromatherapeutische producten voor gebruik binnenshuis.

Ingrediënten

Weleda Zuiverende Room Spray Relax bevat de volgende ingrediënten:

Alcohol, tropische verbena olie, lavendelolie, zoete sinaasappelolie, bergamotolie, echte marjoleinolie, mandarijnolie, rozengeraniumolie, limonene, citral, linalool, citronellol, geraniol, coumarin, farnesol.

Elke spray bevat een bepaalde mix van 100% natuurlijke en biologische essentiële oliën. Dit zijn vluchtige stoffen die doorgaans via waterdampdestillatie worden verkregen uit planten. Afhankelijk van de plant waarvan ze afkomstig zijn, hebben essentiële oliën een bepaalde werking. Dit kan bijvoorbeeld een luchtzuiverend effect zijn. Bovendien beïnvloeden de oliën ook de fysieke, emotionele en mentale gezondheid. In onze sprays combineren we beide kwaliteiten in drie varianten: Fresh voor een betere ademhaling, Relax voor instant ontspanning en Vitality voor extra energie.

Weleda Zuiverende Room Spray Relax Tijd voor ontspanning!

Weleda Zuiverende Room Spray Relax bevat biologische essentiële oliën van o.a. sinaasappel, lavendel, bergamot en marjolein. Dit resulteert in een niet typische lavendelgeur, een mix van rustgevende lavendel met iets fris en kruidigs erdoorheen. Ik vind het echt een heerlijke geur, hij werkt ontspannend en bevordert mijn nachtrust. Maar ik vind hem ook heerlijk om bijvoorbeeld ‘s avonds in de woonkamer te gebruiken, om te relaxen na een drukke werkdag. Wat mij verder opvalt, is dat de geur echt zo ontzettend ‘schoon’ en puur is. De Room Spray is dan ook 100% natuurlijk, biologisch en vegan.

Of de Weleda Zuiverende Room Spray Relax de lucht ook echt zuivert, kan ik natuurlijk niet meten. De rustgevende, ontspannende werking kan ik echter wel heel goed merken. En ik vind het feit dat de geur zo schoon en puur is, echt een ontzettend groot pluspunt.

Weleda Zuiverende Room Spray Relax kost € 12,99 voor 50 ml. Het flesje is maar klein, maar per keer zijn 2 of 3 spraytjes voldoende om de hele ruimte van de heerlijke geur te voorzien. Je doet dus best lang met het kleine flesje.

De producten van Weleda worden verkocht bij diverse webshops, drogisterijen en natuurwinkels. Via deze link vind je een verkooppunt bij jou in de buurt. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Weleda Zuiverende Room Spray Relax ♥

 1. Mariska
  4 november 2018 at 08:29 (6 maanden ago)

  De geur klinkt heerlijk, maar zo’n spray vind ik altijd wel snel verdwijnen qua geur. Nu weet ik natuurlijk niet of dat bij deze is maar over het algemeen.

  Beantwoorden
 2. Danielle
  2 november 2018 at 20:41 (6 maanden ago)

  Owww klinkt erg goed! Ik ga eens kijken of ik het hier in de buurt kan vinden! Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden
 3. Evelien
  2 november 2018 at 12:44 (6 maanden ago)

  Ik denk dat mijn huis al aardig zuiver is met 120 kamerplanten Maar desondanks houd ik wel van dit soort sprays. Ik ben erg benieuwd naar de geur, lavendel met citrusnoten klinkt toch best apart.

  Beantwoorden
 4. Thea
  2 november 2018 at 11:53 (6 maanden ago)

  Dat is wat voor mij! Kan je me zeggen of de geur ook een tijdje blijft hangen?

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 november 2018 at 18:27 (6 maanden ago)

   Hoi Thea, de geur blijft zo’n 2 à 3 uur hangen. Dit is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van hoeveel keer je sprayt, en hoe groot de ruimte is.

   Beantwoorden
 5. Ria
  2 november 2018 at 11:15 (6 maanden ago)

  Enkele verkooppunten in Dordrecht! Kan ik volgende week eentje halen terwijl mijn langharige vriend onder handen wordt genomen bij de kapper ben benieuwd…

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  2 november 2018 at 06:16 (6 maanden ago)

  Het lijkt me zo een fijne geur hebben.
  Ik ken dit niet.
  Zal er zeker eens naar kijken….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.