Een wereldse Wereldkaart aan mijn roze muur!

Sinds ik verhuisd ben, is de roze muur aan de kant van de keuken nog nagenoeg leeg. Nu geeft die roze muur van zichzelf al vrij veel sfeer hoor, maar toch bleef het steeds in mijn hoofd. Wat zou ik daar nou toch eens hangen? Het antwoord kwam in de vorm van één van de mooie Wereldkaarten van de gelijknamige website. Ik vond een Wereldkaart helemaal in mijn stijl, en laat hem graag aan jullie zien!

Wereldkaart

Wereldkaart aan de muur

Ik vind het al een hele tijd geweldig, zo’n Wereldkaart. En dan vooral in de vorm van een ouderwetse schoolplaat, dat past ook wel helemaal bij mijn interieur. Ik keek eerst voor de vintage Wereldkaarten, maar dat matchte niet zo goed met mijn roze muur. Ik heb nog even overwogen om hem dan aan de andere kant, op mijn goudkleurige muur te hangen. Maar omdat ik zelf meestal met mijn rug naar die muur zit, vond ik dat zonde. Dan zou ik hem zelf maar amper zien. En toen zag ik dit fleurige exemplaar: een Wereld vol met vlinders, helemaal in mijn kleuren. Vlinders hebben voor mij de afgelopen jaren een speciale betekenis gekregen, vooral sinds ik mijn eerste tattoo in de vorm van een vlinder liet zetten ♥ Ja, dit is echt helemaal mij!

WereldkaartDe Wereldkaart is gemaakt op een textielposter. Voor de bevestiging kun je kiezen tussen platte latten of een tunnelzoom met ronde stokken. Ik heb voor het laatste gekozen. Qua formaat kun je kiezen uit (bxl) 60×40 cm, 90×60 cm of 150×90 cm. Omdat ik de Wereldkaart precies tussen mijn twee hanglampen wilde hangen, heb ik voor het middelste formaat gekozen. De grootste zou te groot worden.

De Wereldkaart wordt opgerold verstuurd, degelijk verpakt. Toch waren er bij mij wat kreukels in gekomen, maar na een telefoontje met de klantenservice was dat zo verholpen. Je kunt de Wereldkaart namelijk gewoon strijken (op de achterkant, met een theedoek er overheen), en toen waren de kreukels zo weg. Goed ook om te weten als je bijvoorbeeld gaat verhuizen en hij daardoor iets kreukt.

Wereldkaart Colour your world ♥

De Wereldkaart hangt voor mij op de perfecte plek. Niet alleen kijk ik er op als ik ‘s avonds met Benthe op de bank zit. Als ik ‘s avonds thuis kom uit mijn werk en het zonnetje schijnt, schijnt deze precies op de muur waar de kaart hangt. En dat geeft een nog mooier effect dan de vlinders en kleuren van zichzelf al doen ♥

Ik bestelde mijn Wereldkaart via de website van Wereldkaarten, onderdeel van Fotocadeau. Via deze websites vind je het mooiste foto kado voor jou of voor iemand anders, op glas, hout, aluminium, voor binnen en buiten. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

14 Comments on Een wereldse Wereldkaart aan mijn roze muur!

 1. Miranda Aerts
  6 oktober 2018 at 19:50 (9 maanden ago)

  Hij lijkt me erg mooi

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  6 oktober 2018 at 19:50 (9 maanden ago)

  Hij lijkt me erg mooi

  Beantwoorden
 3. Wendy
  23 september 2018 at 20:42 (9 maanden ago)

  Wat mooi en heel apart. Geniet ervan

  Beantwoorden
 4. Jori
  23 september 2018 at 20:08 (9 maanden ago)

  Super leuk tegen je roze muur.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  23 september 2018 at 16:07 (9 maanden ago)

  Past inderdaad helemaal bij jou, tof 🙂

  Beantwoorden
 6. Yolanda
  23 september 2018 at 11:08 (9 maanden ago)

  Gezellig al die lieve vrolijke kleuren☀️

  Beantwoorden
 7. Corine
  23 september 2018 at 10:24 (9 maanden ago)

  Prachtig hoor!

  Beantwoorden
 8. Janny
  23 september 2018 at 10:02 (9 maanden ago)

  Ik vind een mooie wereldkaart sowieso een mooie asseccoire voor een interieur. En als die dan ook zo goed aansluit! Echt mooi hoor! En die hanglampen, wat zijn die ook gaaf! Liefs,

  Beantwoorden
 9. Mireille
  23 september 2018 at 09:09 (9 maanden ago)

  Wat een leukerd zeg. Kan me voorstellen dat deze heel mooi matched met jou interieur. Fijne zondag.

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  23 september 2018 at 09:02 (9 maanden ago)

  wat ontzettend gaaf zeg! het past perfect bij de rest

  Beantwoorden
 11. Fhathima
  23 september 2018 at 08:43 (9 maanden ago)

  Ohhh wat mooi!! De roze muur is ook supertof! En je spaart ook Rice bekers zie ik! Ben ik ook gek op❤️

  Beantwoorden
 12. Daniëlle
  23 september 2018 at 08:28 (9 maanden ago)

  Mooi! En sfeervol!
  Fijne zondag!

  Beantwoorden
 13. Marije
  23 september 2018 at 07:16 (9 maanden ago)

  Hele mooie heb je gekozen

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  23 september 2018 at 06:23 (9 maanden ago)

  Zo mooi!
  Fijn dat het perfect tussen de lampen past.
  Prachtige kleuren.
  Ik ga meteen even op de website een kijkje nemen waar dit te koop is…..

  Een fijne dag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.