Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color

In mijn shoplog van ons tripje naar Barcelona zag je ze al voorbij komen: de Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color lakjes. Omdat we nu midden in de zomer én de vakantiesfeer zitten, laat ik ze vandaag aan je zien: Tropicalia en Club Havana.

Wet 'n Wild Megalast Salon Nail Color

Wet 'n Wild Megalast Salon Nail Color

Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color

De Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color nagellakjes zitten in mooie, elegante flesjes met een inhoud van 13,5 ml. De kwastjes van deze lakjes zijn lekker breed, waardoor het lakken echt supersimpel en snel gaat. Ideale nagellakjes om mee op vakantie te nemen!

Wet 'n Wild Tropicalia

Wet 'n Wild Megalast Salon Nail Color Tropicalia

Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color Tropicalia

Tropicalia is een heerlijk zomers koraalroze kleurtje met een prachtige glanzende finish. Mijn handen zijn op de foto helaas nog niet zo bruin, dan is hij nóg mooier. De Wet ’n Wild Megalast Salon Nail lakjes zijn vrij dik, en dekken dan ook prima in twee laagjes. Door de wat dikkere textuur moet ik wel even wachten met het aanbrengen van het tweede laagje, waar ik bij andere merken direct door kan lakken na het eerste laagje.

Wet 'n Wild Club Havana

Wet 'n Wild Megalast Salon Nail Color Club Havana

Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color Club Havana

Ook Club Havana is een zomerse, tropische kleur met een mooie glanzende finish: prachtig oranje waar het knallende nét af is zeg maar. Hierdoor is het geen standaard Hup Holland Hup-lakje, maar wordt hij net een tikje sjieker.

De Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color nagellakjes blijven 2 tot 3 dagen mooi op mijn nagels, en daarmee is de houdbaarheid prima. Met een goede topcoat eroverheen rek je de houdbaarheid nog eens met 1 of 2 dagen.

Ik kocht mijn Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color nagellakjes in Barcelona bij een winkel genaamd ‘Primor’, voor € 2,99 per stuk (waarbij ik de 2e gratis kreeg). In Nederland is het merk Wet ’n Wild helaas niet in fysieke winkels verkrijgbaar, maar gelukkig vind je het wel in webshops als The Make Up Spot en Boozyshop.

Kende jij dit merk al?

3 Comments on Wet ’n Wild Megalast Salon Nail Color

 1. Deb
  1 augustus 2014 at 18:20 (8 jaren ago)

  Mooie lakjes met mooie prijsjes! Tropicalia is alvast mijn favoriet!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  29 juli 2014 at 10:08 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige kleuren volgens mij heb ik er nog geen 1 van deze x

  Beantwoorden
 3. Lisanne
  29 juli 2014 at 00:35 (8 jaren ago)

  Fijne kwastjes en wat een leuke zomerse kleuren! Ik heb volgensmij 1 paars lakje van dit merk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.