What’s in my bathroom – editie mei 2014

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie foto’s van onze badkamer liet zien. Omdat ik natuurlijk regelmatig andere producten uitprobeer, leek het mij leuk om jullie een update te geven. Zo kun je alvast een sneak peek zien van wat ik op dit moment aan het testen ben en waar je dus op korte termijn een review over kunt verwachten, maar ook producten die mij zo goed bevallen, dat ze hun plekje op de badkamer behouden hebben. Veel plezier!

What's in my bathroom

What’s in my bathroom:
douche/bad-gedeelte

Dit is het hoekje waar al mijn producten staan die ik dagelijks of wekelijks onder de douche gebruik. Zoals shampoo en conditioner, douchegel in vele soorten en maten, en scrubs. Je ziet een paar bekenden staan, zoals de Rituals Flowers of India-doucheproducten, de Bomb Cosmetics Cleansing Shower Butter en de Soap & Glory Flake Away Body Polish. Daarnaast staan er een aantal producten die op dit moment in de “test-fase” zitten: Erbaviva Bodywash en de Mylène Crazy Daizy producten. Lush showergels staan eigenlijk altijd wel op mijn badkamer, op dit moment It’s Raining Men (bijna op, boehoe!) en Twilight.

What's in my bathroom

Nog een paar producten in de test-fase: twee scrubproducten van Haus of Gloi, een conditioner van Cocoa Pink en een haarmasker van Wat Maakt je Mooi. In de stoffen mandjes achter de losse producten zitten allerlei producten die ik niet dagelijks of wekelijks gebruik, maar wel graag binnen handbereik heb.

What's in my bathroom

De witte zeep die ik momenteel in gebruik heb, is North Pole zeep van Lush, uit de Kerstcollectie van 2012. Goed verpakt en bewaard zijn de zepen van Lush echt heel lang houdbaar, en kun je dus anderhalf jaar later nog genieten van een Limited Edition product 🙂

What's in my bathroom

What’s in my bathroom:
bodylotions en -crèmes

Bovenop de kast staan de bodylotions en -crèmes die ik op dit moment in gebruik heb. Keuze genoeg, zoals je ziet 😉 Mocht je je afvragen of ik nou echt alles gebruik wat hier staat: ja. Ik bekijk iedere ochtend in wat voor stemming ik ben, en aan de hand daarvan kies ik mijn producten. De ene dag kunnen dat frisse producten zijn om de dag goed te beginnen, de andere dag heb ik meer behoefte aan wat zachtere geuren.

What's in my bathroom

Producten die je nog gaat zien op Beautyspots: Cocoa Pink Whipped Dream, Lush Tropical Jungle Body Lotion, Aleppo Najel Masker met klei uit de Dode Zee en de Mylène Crazy Daizy Body Yoghurt.

What's in my bathroom

What's in my bathroom

What’s in my bathroom:
gezichtsverzorging

En dan mijn plankje met gezichtsverzorging (zien jullie dat mijn badkamer een stukje voller staat dan in de vorige versie?). Op dit moment ben ik de complete gezichtsverzorgingslijn van SantaVerde aan het uitproberen, ik ben nu al enthousiast! Er staat ook een nieuwe oogmake-up remover tussen, die review kun je op korte termijn verwachten. Verder staan er een te reviewen lipscrub, en basismake-up van Bobbi Brown.

What's in my bathroom

What’s in my bathroom:
haarverzorging

Ook qua haarverzorging staat er veel moois op de planning: leave-in producten van milk_shake en een geweldige haarolie van Aveda.

What's in my bathroom

What’s in my bathroom: overige

Op de plankjes aan de muur tenslotte staan wat producten die in geen van de vorige categorieën passen, of die niet meer op het plankje pasten 🙂 Kwastenreiniger, nagellak-remover, handscrub, voetenbalsem: dat soort producten.

Dat was mijn bathroom-tour voor deze editie. Naar welk van de producten die ik nog ga reviewen ben jij het meest benieuwd?

5 Comments on What’s in my bathroom – editie mei 2014

 1. Schröder
  18 mei 2014 at 16:22 (8 jaren ago)

  Ik ben ook zo een creme / douchegel smeersel freak .
  Heb er zelfs een kastje voor die me vriend heeft gepimpt en de badkamer plank staat vol

  Beantwoorden
 2. me
  18 mei 2014 at 13:54 (8 jaren ago)

  Ik heb wel veel spul maar gebruik het toch liever per twee tegelijk hooguit 3 (en dan dingen als douchegeld en bodylotion, shampoo e.d. gaat gewoon per fles), gaat anders zo’n zootje worden in mijn badkamer aangezien ik niet zoveel plek heb om alles neer te zetten, zo blijft het overzichtelijk en makkelijk schoon te maken.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 mei 2014 at 13:05 (8 jaren ago)

   Hahaha!

   Beantwoorden
 3. jori
  18 mei 2014 at 09:27 (8 jaren ago)

  Wauw zeg….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.