What’s in my organized bag? -Organize !T by Boozyshop

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn tas, mijn tas die ik eigenlijk altijd meeneem: naar mijn werk, een dagje winkelen, een dagje uit, noem het maar op. Jullie kennen vast wel de What’s in my bag-tag, maar dit artikel wordt iets anders: ik ga de inhoud van mijn tas laten zien terwijl ik hem leeghaal, waarna ik hem weer op een handige en overzichtelijke manier ga reorganiseren met behulp van de Organize !T van Boozyshop, een heel handige tas-in-tas. Het resultaat zie je uiteraard aan het eind van het filmpje.

Organize !T

Organize !T By Boozyshop

De Organize !T is gemaakt van licht, gewatteerd materiaal, zodat je spulletjes goed beschermd zijn. De afmetingen zijn 26x16x8 cm, hij is voorzien van veel handige kleine en grotere vakjes, zodat al je spulletjes een eigen plekje kunnen krijgen. In het filmpje hieronder zie je de Organize !T ‘in actie’:

De Organize !T is exclusief verkrijgbaar bij Boozyshop, hij kost € 12,95. De complete ’technische’ informatie:

De afmetingen van deze Organize !T bag zijn: 26 x 16 x 8CM en heeft tien vakjes aan de buitenzijde, 2 met een rits om makkelijk af te sluiten. In het midden zit een groot vak. De zijkanten van deze tas kan met drukknopjes worden vastgezet. Ook zitten er twee handige hengels aan deze tas om hem gemakkelijk over te plaatsen naar je andere tas.

Hoe vol zit jouw tas?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

4 Comments on What’s in my organized bag? -Organize !T by Boozyshop

 1. Bianca
  19 augustus 2014 at 07:05 (8 jaren ago)

  Wat leuk en vooral erg handig πŸ˜€ x

  Beantwoorden
 2. margriet kuper
  18 augustus 2014 at 21:46 (8 jaren ago)

  ideaal die dingen..Ik heb ook iets vergelijkbaars met lekker veel vakjes en bevalt me al paar jaar prima…stuk fijner dan dat zoeken altijd.. Mooie tas ook trouwens…

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  18 augustus 2014 at 20:18 (8 jaren ago)

  Handy!

  Beantwoorden
 4. Dana
  18 augustus 2014 at 19:35 (8 jaren ago)

  Mijn tas is altijd een bende, echt een vrouwentas. Ik heb wel een tasorganizer maar ik was dat ding al zat na 1 keer…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.