Whipped Body Butter Fluffy Pink Candy

Een kleine maand geleden had ik een primeur op Beautyspots: mijn allereerste unboxing-video, met lekkere spulletjes van de webshop Wat Maakt je Mooi. Inmiddels heb ik (uiteraard) een aantal producten in gebruik genomen, vandaag heb ik voor jullie een review over de Whipped Body Butter in de geur Fluffy Pink Candy. Loopt het water je al in de mond?

Whipped Body Butter

Whipped Body Butter Fluffy Pink Candy

De Whipped Body Butter van Wat maakt je Mooi is een stevige, luchtig opgeklopte bodycrème die bijzonder rijk is. De belangrijkste ingrediënten zijn Sheaboter en mangoboter. Over Sheaboter en haar eigenschappen kun je in dit artikel meer lezen. Mangoboter bevat vitamine A en E en allantoin, het maakt de huid strak en glad en beschermt heel goed tegen uitdroging. Amandelolie is rijk aan vitamines A, B1, B2, B6 en E en helpt rimpels voorkomen. Het werkt ontstekingsremmend, verjongend en verzachtend. Cornstarch is maiszetmeel en wordt als bindmiddel gebruikt.

(dit zijn de ingrediënten die op de verpakking staan. Op de website staan andere ingrediënten vermeld, maar ik ga er van uit dat wat op de verpakking staat, klopt)

Whipped Body Butter

Whipped Body Butter: pure luxe voor je huid

In het potje is de Whipped Body Butter een echte boter, maar in aanraking met de warmte van je huid smelt deze heel snel, waardoor hij zich uitstekend laat verdelen. In tegenstelling tot veel van dit soort producten, trekt hij prima in mijn huid, waarvoor hij slechts een paar minuutjes nodig heeft. Daardoor is de Body Butter ook goed te gebruiken als je niet zoveel tijd hebt. Eenmaal ingetrokken, laat de Whipped Body Butter mijn huid zacht en gevoed aanvoelen, zonder vet of stroef gevoel.

Whipped Body Butter

Whipped Body Butter Fluffy Pink Candy: suikerspinnen-geur

Volgens Wat maakt je Mooi is de geur van Fluffy Pink Candy “een fascinerende mix van sappige bubblegum, suikerspin, sappige appels en peren gemengd met gesuikerd snoep, wat druppeltjes citroen en de geur van fijngestampte Madagascar Vanille”. Ik vind hem in dezelfde geurlijn passen als bijvoorbeeld Lush Snow Fairy, waarbij Fluffy Pink Candy dan net een tikje frisser is. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat het een heerlijke combinatie is! De geur blijft een paar uur aanwezig op mijn huid.

Whipped Body Butter

Whipped Body Butter

De Whipped Body Butter van Wat maakt je Mooi is verkrijgbaar in zes verschillende geuren. Dus als je niet zo van extreem zoete geuren houdt, zit er vast een andere geur tussen die je wel lekker vindt. De Body Butter kost € 8,95 voor een pot van 200 ml.

3 Comments on Whipped Body Butter Fluffy Pink Candy

 1. Vera
  22 februari 2014 at 19:05 (8 jaren ago)

  Ik hou van suikerspinnengeur, maar Snow Fairy vind ik dan weer niet lekker, te veel framboos. Vreemd dat de ingrediëntenlijst op de site anders is, maar mag aannemen dat die op de verpakking idd de juiste is. Deze body butter zou wel iets voor mij zijn!

  Beantwoorden
 2. irene niec
  19 februari 2014 at 09:43 (8 jaren ago)

  Inderdaad ziet het er heerlijk uit, tijd om het eens te gaan proberen.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  19 februari 2014 at 09:05 (8 jaren ago)

  Dat klinkt heerlijk!
  Er kunnen niet genoeg van dit soort heerlijke bodybutters te koop zijn, wat mij betreft 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.