Whoopee Blasters van Bomb Cosmetics: een feestje voor je huid

Whoopee Blaster

Zeg eens eerlijk: loopt het water je al in de mond bij het zien van bovenstaande foto? Wat een heerlijk uitziend gebakje he? Maar schijn bedriegt, want dit “gebakje” is een Whoopee Blaster, één van de nieuwe badproducten van Bomb Cosmetics.

De fans van Bomb Cosmetics kennen waarschijnlijk wel de “gewone” (hoe gewoon is gewoon in dit geval?) Bath Blasters, Whoopee Blasters doen daar nog een schepje bovenop.

Whoopee Blaster

Whoopee Blasters bevatten een flinke scheut extra cacao- en sheaboter, welke je huid voeden en verzorgen tijdens het baden, en je huid laten stralen. Alle Whoopee Blasters bevatten essentiële oliën, degene die je op de foto ziet is de Violet Hill met de geur van (uiteraard) viooltjes, lavendel en rozen, deze hebben een kalmerende werking en zorgen voor een heerlijk ontspannend bad.

Als ik de Whoopee Blaster in mijn warme bad leg, begint deze meteen te bruisen. Dit duurt best lang, het is geen badproduct wat binnen een minuut is opgelost. Dit komt waarschijnlijk door de grote hoeveelheid cacao- en sheaboter. De Whoopee Blaster geeft een héél lichtroze, bijna beige, kleur aan het badwater, ik had eerlijk gezegd wat meer kleur verwacht. Dit is wel de lichtst gekleurde Whoopee Blaster, wellicht dat de andere varianten meer kleur aan je bad geven.

Whoopee Blaster

De geur is subtiel, niet te overheersend. Ik vind dat op zijn tijd wel prettig, ik ben niet altijd in de mood voor een geurexplosie in bad. Als de Whoopee Blaster helemaal is opgelost, zie ik de verzorgende boters in het water, en ik voel ze goed op mijn huid. Ook na het afdrogen voel ik het verzorgende laagje op mijn huid en voelt deze heerlijk zacht, een bodylotion of ander verzorgend product na afloop van het bad is dan ook absoluut niet nodig. Klein nadeeltje: de cacao- en sheaboter gaat ook in je haar zitten, het is dus verstandig om je haar even te wassen na het bad, anders heb je, net als ik, na een half uur gestolde boter in je haar zitten. Dit laat zich overigens prima en makkelijk uit je haar wassen.

Je bad heeft na afloop een klein poetsbeurtje nodig: het laagje wat achterblijft op je huid, blijft ook gedeeltelijk achter in het bad. Direct wegspoelen werkt het beste, dan is het laagje makkelijk weg te poetsen. Laat je hierdoor dus vooral niet tegenhouden om zo’n heerlijke Whoopee Blaster uit te proberen.

De Whoopee Blasters kosten circa € 3,50 per stuk, kijk hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

1 Comment on Whoopee Blasters van Bomb Cosmetics: een feestje voor je huid

  1. Sabrina
    20 maart 2013 at 22:22 (9 jaren ago)

    Wij hebben ze vanaf vandaag in ons assortiment en ik vind ze heerlijk

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.