Wie ben ik?

Beautyspots: alles over Beauty voor vrouwen als jij en ik

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op Beautyspots. Op mijn blog, die sinds 1 oktober 2012 bestaat, wil ik je laten meegenieten van alle mooie verzorgingsproducten en make-up die ik op mijn zoektocht naar nieuwe of vertrouwde webshops of winkels op dit gebied tegenkom. Tijdens deze zoektocht kom ik ook weleens andere leuke producten tegen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen en lifestyle: ook deze tips deel ik graag met je. Beauty voert echter de boventoon.

Natasja

Ik ben Natasja, ik ben 46 jaar, en net als jij heb ik te maken met de uiterlijke problemen als lachrimpels, fronsrimpels en af en toe een pukkeltje of vlekje. Hoewel ik veel bezig ben met beauty en make-up, en mijn best doe om er altijd zo goed mogelijk uit te zien, ben ik niet perfect. Daar schaam ik me niet voor, ik doe dan ook niet aan photoshoppen in de vorm van vlekjes en/of pukkeltjes wegpoetsen. ‘What you see is what you get’, en dat geldt ook voor mijn reviews. Die zijn altijd eerlijk, en gebaseerd op mijn persoonlijke mening.
Beautyspots verwijst naar alle mooie plekken (in Nederland, maar ook daarbuiten) waar je waar je mooie make-up en fijne verzorgings-producten kunt kopen. Een mooi product betekent bij mij niet per definitie een duur product: over een budget merk kan ik net zo enthousiast zijn als over een duur, luxe merk. Je komt beiden dan ook tegen op Beautyspots.

Daarnaast is de naam een knipoog naar mijn andere grote hobby: onze twee Dalmatiërs Beau en Benthe (helaas is Beau inmiddels overleden, op 28 augustus 2013). Zij maken een belangrijk deel uit van mijn leven, en ik vond het leuk om ze hier op deze manier bij te betrekken. Je ziet Benthe dan ook regelmatig voorbijkomen in mijn wekelijkse rubriek ‘Just the two of us’.

Naast Beautyspots werk ik vier dagen per week als Commercieel Administratief Medewerkster, en dat is soms best een drukke combinatie. Hoewel mijn streven is om dagelijks een nieuw artikel te plaatsen, komt het zo nu en dan voor dat ik mezelf een snipperdag geef, omdat ik even geen tijd en/of energie heb om iets moois te schrijven. Kwaliteit gaat bij mij altijd boven kwantiteit.

Alle foto’s op Beautyspots (met uitzondering van de foto’s in persberichten en de wekelijkse rubriek ‘Beautynieuws voor jou gespot’ zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld.
Als je op de hoogte wil blijven van de nieuwste artikelen, volg mij dan via Twitter, Facebook, Instagram en/of Youtube.

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen van de artikelen op Beautyspots.nl als ik heb aan het maken ervan. En laat vooral reacties en/of suggesties achter, ik ben erg blij met alle feedback die ik krijg.

17 Comments on Wie ben ik?

 1. Caroline
  22 maart 2020 at 11:09 (2 jaren ago)

  Op zoek naar leuke Tante Betsy kleding kwam ik bij jouw blog terecht. En nu volg ik je. Ik lees jouw berichten met plezier en haal inspiratie uit jouw outfits.
  Heerlijk!
  Lieve groetjes, Caroline

  Beantwoorden
 2. Cynthia
  22 oktober 2017 at 10:30 (5 jaren ago)

  Wat leuk, weer een nieuwe blog ontdekt! Leuk dat je reageerde op de blog op mijn Webshop. Veel liefs & een mooie dag!

  Beantwoorden
 3. Jose
  30 april 2017 at 13:28 (5 jaren ago)

  Sinds een tijdje volg ik je blog. Leuk om te lezen en – net als jij – ben ik dol op fleurige jurken. En honden niet te vergeten!

  Beantwoorden
 4. Ik ❤️ beauty
  1 april 2016 at 15:41 (6 jaren ago)

  Ik volg sinds kort je blog! Ben zelf een jaren ’80 ‘meisje’ dus ben geïnteresseerd in jouw zoektocht 🙂

  Beantwoorden
 5. Margot Leeggangers
  15 december 2015 at 15:01 (7 jaren ago)

  Hoi Natasja,

  Wat een leuke blogs schrijf je. Ik ga je volgen en succes met het bloggen.

  groetjes
  Margot Leeggangers – de Jong

  Beantwoorden
 6. jeapiebel
  9 november 2015 at 11:51 (7 jaren ago)

  Het is een goede reden om te beginnen met je blog. Dat je niet mee doet aan fotoshoppen in de vorm van vlekjes en/of pukkeltjes wegpoetsen. ‘What you see is what you get’ daar ben ik het helemaal mee eens. Ik doe daar ook niet aan.

  Beantwoorden
 7. Marthe
  19 februari 2015 at 20:12 (7 jaren ago)

  Ik vind je blog heel erg leuk! Ik kijk ernaar uit meer te lezen,

  Groetjes Marthe

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 februari 2015 at 20:17 (7 jaren ago)

   Leuk om te horen Marthe, dankjewel!

   Beantwoorden
 8. Bernadette Kraaijvanger
  25 november 2014 at 13:27 (8 jaren ago)

  Beste Natasja, wat een leuke review heb je geschreven over de eiwitrijke balans producten van JönsJacob. Je slaat de spijker op zijn kop ! Lekker maar verantwoord smullen zonder honger 🙂

  Beantwoorden
 9. Liesbeth Wijlaars
  24 januari 2014 at 09:03 (9 jaren ago)

  Beste Natasja,
  Complimenten voor je leuke beauty blog!
  Hebben ook genoten van je uitgebreide verslagje over ‘kijkje achter de schermen’ bij Mylène. Mocht je nog vragen hebben over specifieke producten mag je me altijd een mailtje sturen!
  Vriendelijke groet,
  Liesbeth Wijlaars
  Marketing Mylène

  Beantwoorden
 10. Lisa's beautybabbels
  28 november 2012 at 14:55 (10 jaren ago)

  Leuk dat we ongeveer tegelijker tijd zijn begonnen, een nieuwe generatie beautybloggers 😉
  Je site ziet er echt al professioneel en mooi uit! Ik ga jou ook zeker volgen (volg je ook via twitter).
  Groetjes Lisa

  Beantwoorden
 11. Rieneke Steeghs
  9 oktober 2012 at 09:29 (10 jaren ago)

  Nogmaals succes, het ziet er prachtig uit en de naam vind ik heel mooi en goed gekozen. Ik ga je volgen!

  Beantwoorden
 12. Cindy
  29 september 2012 at 17:40 (10 jaren ago)

  Hoi Natasja,

  Leuk! Ik ga zeker regelmatig een kijkje nemen. Dit begin ziet er al goed uit.

  Succes!

  Groetjes, Cindy

  Beantwoorden
 13. jolien
  28 september 2012 at 22:49 (10 jaren ago)

  Leuk Natasja! Heel veel succes met je blog. Ik vind je kennismakingsbericht al leuk dus dat belooft wat 😉
  Groetjes, jolien

  Beantwoorden
 14. Natasja Duijvelaar
  28 september 2012 at 09:41 (10 jaren ago)

  Hoi Natasja, wat een leuk idee. ik zal het zeker gaan volgen en lezen. Succes!!
  Groetjes Natasja

  Beantwoorden
  • admin
   28 september 2012 at 18:49 (10 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.