Wilkinson Sword HYDRO 5

Voor dit artikel heb ik de hulp ingeroepen van een gast-blogger. Tenminste, ik heb het artikel zelf geschreven, maar de testfase was in dit geval voor rekening van manlief. Deze review gaat namelijk over de Wilkinson Sword HYDRO 5, het nieuwste scheersysteem voor mannen van Wilkinson. Ben jij (of je man/vriend) hier ook benieuwd naar, lees dan snel verder!

Wilkinson Sword HYDRO 5

Wilkinson Sword HYDRO 5

Wilkinson Sword HYDRO 5: verzorging en hydratatie tijdens het scheren

Het Wilkinson Sword HYDRO 5 scheersysteem bevat geïntegreerde Skin Guards die ervoor zorgen dat wrijving tussen de huid en de mesjes verminderd wordt, en daardoor voor minder irritatie zorgt. Het hydraterende gel reservoir wat verrijkt is met Aloë Vera en vitamine E wordt geactiveerd zodra het met water in aanraking komt en heeft een hydraterend effect al tijdens het scheren.

Wilkinson Sword HYDRO 5

De ‘Flip Trimmer’ zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekjes ook eenvoudig te bereiken zijn, de afstand tussen de mesjes zorgt er bovendien voor dat deze eenvoudig uit te spoelen en te reinigen zijn. Een brede zogenaamde ‘huidversteviger’ met rubberen lamellen zorgt voor een effectievere scheerbeurt met minder scheerbewegingen, iets wat veel mannen erg zal aanspreken!

Wilkinson Sword HYDRO 5

Wilkinson Sword HYDRO 5: zijn bevindingen

Ik heb Arno “blind” aan het scheren gezet, wat wil zeggen dat ik hem geen productinformatie of tekst op de verpakking heb laten lezen voor hij het scheersysteem in gebruik nam. Ik heb het mesje uitgepakt en op zijn plankje in de badkamer gelegd. Hij heeft de Wilkinson Sword HYDRO 5 gedurende twee weken gebruikt, één week per mesje (zo lang doet hij altijd met zijn scheermesjes).

Het scheersysteem ligt volgens hem prettig in de hand, mede doordat het vrij zwaar is en dus stevig aanvoelt. Al direct valt hem op dat het scheerblad aan de smalle kant is, waardoor hij vaker een scheerbeweging moet maken. De mesjes zijn bijzonder veilig, hij heeft zich gedurende de testperiode niet één keer raak geschoren. Wel heeft hij het idee dat de mesjes minder diep scheren dan zijn gebruikelijke scheersysteem, waardoor hij wat vaker moet scheren voor hetzelfde resultaat. De mesjes raken redelijk snel vol met scheerzeep of scheerschuim (hij heeft het met beide getest), maar laten zich inderdaad heel makkelijk schoonspoelen. Het uiteindelijke resultaat is een bijzonder gladde en zachte huid (zachter dan met zijn reguliere scheersysteem), maar van de tijdswinst heeft hij dus helaas weinig gemerkt.

Wilkinson Sword HYDRO 5

De aanbevolen verkoopprijs voor de Wilkinson Sword HYDRO 5™ met 2 scheermesjes is €13,49. Een navulling bestaat uit 4 (€ 13,49) of 8 (€ 25,95) scheermesjes. Meer informatie over de producten van Wilkinson vind je op de website.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

2 Comments on Wilkinson Sword HYDRO 5

 1. Sonja
  8 september 2014 at 21:09 (8 jaren ago)

  Ik had wel een gladgeschoren man verwacht… He jammer! Maar ik geloof dat mijn man niet afwijkt van zijn scheermesjes. Hij scheert zijn hoofd dus ook en dat is behoorlijk stug (lees kwastenhaar)… Dus deze slaan we over.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 september 2014 at 21:10 (8 jaren ago)

   Hihihi, hij wilde alleen aan deze review meewerken als hij niet met zijn hoofd op mijn blog hoefde 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.