Win 50 euro Rice shoptegoed bij Teitloos!

Vandaag heb ik een meeeeega gave winactie voor jullie. Een winactie waarbij ik nu al jaloers ben op de winnaar, hihihi! Ik mag namelijk namens Teitloos, de vrolijkste webshop van Nederland, 50 euro Rice shoptegoed weggeven. Hiermee mag je je favoriete Rice servies gaan shoppen!

Rice winactieShop je favoriete Rice servies bij Teitloos ♥

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik het afgelopen 1,5 jaar enorme fan ben geworden van Rice, het Deense lifestylemerk. En mijn liefde is begonnen met het melamine Rice servies. Inmiddels heb ik een aardige verzameling opgebouwd, en heb ik bijna al mijn oude servies de deur uitgedaan. Ik drink mijn koffie en thee uit een Rice beker, eet mijn lunch en diner van een Rice bord, en ook gebak gaat op zo´n vrolijk gekleurd bordje.

Vorig jaar heeft Rice mij enorm geholpen om weer kleur in mijn leven te brengen (inmiddels ben ik daar behoorlijk goed in geslaagd, hihihi!). Een kopje koffie smaakt zoveel gezelliger uit zo’n vrolijk gekleurde beker. En ook al eet ik bijna iedere avond alleen: met het mooie servies ziet het er gewoon veel leuker uit.

Rice winactieIk vind het dan ook een enorme eer dat Moniek, de eigenaresse van Teitloos, mij benaderde voor deze winactie. En ik ben nu al enorm blij voor de bofkont die deze winactie gaat winnen. Want jeetje jongens, voor 50 euro kun je heel wat mooi Rice servies uitzoeken! Persoonlijk vind ik Rice het allerleukst als verschillende printjes gemixt en gematcht worden, dat maakt het geheel nog vrolijker. Maar misschien kies jij wel liever alles in dezelfde print? Alles mag, je mag je servies helemaal zelf uitzoeken!

Wist je trouwens dat het melamine van Rice helemaal veilig is, zelfs als je er warme dranken of eten uit of van eet of drinkt? Het is bisphenol-A vrij (BPA-vrij) en bevat geen weekmakers. Bovendien zijn de melamine producten van Rice Fair Trade gecertificeerd. Om nóg blijer van te worden dus!

Zo maak je kans op 50 euro Rice shoptegoed

Om kans te maken op 50 euro Rice shoptegoed moet je het volgende doen:

 • Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen. Vertel ons voor welk printje, of welke printjes, jij zou kiezen, en waarom (verplichte stappen).
 • Like de Facebook-pagina van Teitloos en Beautyspots, en deel het bericht over dit artikel met je vrienden (verplichte stappen).
 • Niet verplicht onderdeel, maar wel gezellig: deel deze winactie via andere Social Media kanalen naar keuze (en tag hierbij Teitloos en Beautyspots).

Meedoen kan tot en met aanstaande vrijdag 30 juni 12.00 uur, daarna ontvangt de winnaar een mailtje met het blije nieuws. Zorg dat je binnen 72 uur op deze mail reageert, anders gaat de prijs naar iemand anders (en dat zou toch erg zonde zijn!).

51 Comments on Win 50 euro Rice shoptegoed bij Teitloos!

 1. Maria van Es
  30 juni 2017 at 23:31 (12 maanden ago)

  WAUW nog net optijd, ik ga binnenkort verhuizen en een fris servies zou fantastisch zijn. Ik zou kiezen voor de print Butterfly & Flower omdat ik er heel vrolijk van word 🙂

  Beantwoorden
 2. ilsiee prins
  29 juni 2017 at 08:37 (12 maanden ago)

  Echt een superleuke & lieve winactie organiseer je voor de lezers van je blog… Ik maak enorm graag een kansje, wat een vrolijkheid allemaal zeg! 🙂
  Echt een hele vrolijke collectie hebben ze, dus ik ga heeeeeel hard duimen… Alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje van Ilsieee

  Beantwoorden
 3. Judith
  28 juni 2017 at 17:07 (12 maanden ago)

  Er zijn zoveel vrolijke kleurtjes, ik heb nu mijn oog laten vallen op tutti frutti, tropical and pineapple print. Mijn dochter wordt deze zomer 1 en we willen ene tuinfeest houden en daar zou wat vrolijk servies goed van pas bij komen.

  Beantwoorden
 4. Julia...
  28 juni 2017 at 15:47 (12 maanden ago)

  Ja!!! Ik doe mee. Ik ben dol op mooie schaaltjes en kommetjes

  Beantwoorden
 5. Debbie Philips
  28 juni 2017 at 15:08 (12 maanden ago)

  Waaaauwie 😀 Geweldige actie (y) Wat gaaf dat jullie dit verloten <3 Ik waag graag een kansje dus ik ga snel delen #fingerscrossed

  Beantwoorden
 6. susan hoogendoorn
  28 juni 2017 at 10:25 (12 maanden ago)

  ohhhhhhhhhhhhh i love this… supermooi, vooral alles in de felblauwe kleur , super!!!

  Beantwoorden
 7. Astrid
  28 juni 2017 at 09:30 (12 maanden ago)

  Wat een gave actie!
  En inderdaad ze zijn allemaal mooi!
  Kan niet wachten tot vrijdag

  Beantwoorden
 8. Yvonne van den Hoven
  28 juni 2017 at 08:58 (12 maanden ago)

  Ik ben een enorme fan van Rice! Zo fris en fruitig allemaal. De nieuwe shine collectie is helemaal geweldig. Die zwaantjes wil ik wel

  Beantwoorden
 9. Yessica leidner
  28 juni 2017 at 08:53 (12 maanden ago)

  Goedemorgen wat een schitterende leuke winactieheel lief van je dat je gaat verloten onder je trouwe volgers
  Ik ben al gaan neuzen wat een leuke vrolijke kleurtjes bij Rice als ik win koop ik iets voor in ons huisje ik vind die kandelaars erg leuk en iets voor mijn kleine meid ik heb die roze dinosaurus gezien
  Ik volg je op alle kanalen en uiteraard volg ik ook teitloos en beautyspots die volgde ik al

  Succes allemaal

  Beantwoorden
 10. Mara
  28 juni 2017 at 07:47 (12 maanden ago)

  Wat een lief gebaar, ik doe graag mee, wat mooi.. ik houd van kleur.. en melanine is met drie kinderen noodzaak 🙂 ik doe dan ook graag mee

  Beantwoorden
 11. julia van empel-stamate
  27 juni 2017 at 23:46 (12 maanden ago)

  ik doe graag mee. Ik vind ze allemaal leuk en vrolijk.

  Beantwoorden
 12. Linda Raaijmakers
  27 juni 2017 at 22:15 (12 maanden ago)

  Ooooh ik zou lekker gaan voor vrolijke kleurtjes voor onze tweeling Lucas & Eva 😀 oa de gekleurde picknickbordjes vind ik schattig. Of zo’n gaaf taartplateau 😀

  Beantwoorden
 13. Jolien Bosman
  27 juni 2017 at 22:05 (12 maanden ago)

  Wég met dat lelijke plastic Ikea-servies!! Hopelijk kan het plaatsmaken voor stijlvol en superpraktisch Rice-servies! Ik vind alle kleuren en prints leuk, maar als ik móet kiezen, word het wrs een combi van ‘clouds’, ‘dots’ en ‘swan’ (en ‘butterfly’ en ‘stars’ en….)!! Nu duimen, dus!!

  Beantwoorden
 14. Mariëlle
  27 juni 2017 at 19:08 (12 maanden ago)

  Ah wat leuk dat je dit mag doen als grote fan hihi! Het is niet mijn stijl zoals ik geloof ik al eens heb gezegd, dus ik geef de beurt aan iemand die het ook super tof vind 🙂

  Beantwoorden
 15. Marguerita
  27 juni 2017 at 15:34 (12 maanden ago)

  Ik kan ook wel wat vrolijkheid in mijn leven gebruiken, ik zou gaan voor Butterfly & Flowers <3

  Beantwoorden
 16. Renée
  27 juni 2017 at 15:27 (12 maanden ago)

  Wwauw, wat een super winactie. Ik doe mee!
  Ik heb al heel wat spulletjes van Rice, alleen borden ontbreken nog. Ik zou dus diner-lunch- en diepe borden in mooie effen kleurtjes kiezen.
  Liken doe ik jou en Rice al heel lang.

  Beantwoorden
 17. Miranda
  27 juni 2017 at 15:10 (12 maanden ago)

  Wat een super win actie!
  Ik doe graag mee, en vind de printjes Clover, Parkiet en Lace ♡ erg mooi.
  Ik hoopte dat de klavertjes ♧ mij geluk zullen brengen 🙂
  Waar we jaren geleden alleen op de camping van melamine servies aten en uit dronken, staat het nu het hele jaar in de kast.
  Zo vrolijk, met al die kleurtjes en printjes, dan is het het hele jaar zomer in huis 😎

  Beantwoorden
 18. Nathalie de Kraker
  27 juni 2017 at 14:58 (12 maanden ago)

  Wat kan je toch blij worden van dit soort winacties. Ik zou gaan voor een mengelmoesje. Ons huisje is dit namelijk ook en net als bij rice is een mengelmoesje stiekem misschien nog wel leuker. Het staat zo gezellig. Mijn favorieten zijn clouds, dots en de vogelprintjes. We gaan duimen. Hoe leuk zou het zijn om te winnen!

  Beantwoorden
 19. Claudia Diependaal
  27 juni 2017 at 14:50 (12 maanden ago)

  Wat een top prijs is dit zeg. Je wordt er meteen vrolijk van. Ik doe dus graag mee.

  Beantwoorden
 20. Ingrid van Baal
  27 juni 2017 at 13:52 (12 maanden ago)

  Gaaf servies !!
  Ook voor mijn kids en zeker voor mijn zoon van bijna 10. Valt niet mee om voor die leeftijd leuk melamine te vinden.
  Het servies van Rice is lekker stoer en zeker niet te kinderachtig. Onze voorkeur gaat uit naar de sterretjes, streepjes en flamingo’s.
  En dan graag heel veel pink !!!

  Beantwoorden
 21. Anne
  27 juni 2017 at 13:24 (12 maanden ago)

  Mijn dochters en ik zijn echte Rice-fans! We hebben hier al een kleurrijke verzameling Rice in de kast, elke print maar 1x. Wat we nog missen zijn diepe borden en de grote cups. De nieuwe zomerprints en de vogels voor de grote cups zijn geweldig!

  Beantwoorden
 22. Gerrie
  27 juni 2017 at 12:53 (12 maanden ago)

  Wat een super actie! Ik ben volgende week jarig, dus dit zou echt een heel leuk cadeau zijn. Naast mijn degelijke zwart/wit servies, heb ik al een aantal bekers e.d. van Rice en dat zou ik graag willen uitbreiden

  Beantwoorden
 23. Renata
  27 juni 2017 at 12:47 (12 maanden ago)

  Super leuke win actie ! ik vind alle printjes mooi 🙂 en doe graag mee

  Beantwoorden
 24. Maaike
  27 juni 2017 at 11:48 (12 maanden ago)

  Oooow wat mooooi! Swan, Bindweed en Snowdrop zijn mijn favorieten omdat deze mooi zullen staan bij de printjes die ik al in huis heb. Ik wil nog wel wat bekers, bordjes en schaaltjes. Hebben we sowieso ooit genoeg van het Rice servies?

  Beantwoorden
 25. Engelina
  27 juni 2017 at 11:39 (12 maanden ago)

  Mijn servies kan wel een upgrade gebruiken, de cloud print spreekt mij wel aan, maar ik zou wel gaan voor een mix.

  Beantwoorden
 26. Wilma van 't Hof
  27 juni 2017 at 11:19 (12 maanden ago)

  Ik doe heel graag mee.
  Heb gelijk de FB-site van Teitloos geliked. Jou pagina had ik al geliked. De winactie heb ik geliked en openbaar gedeeld. (https://www.facebook.com/wilma.vanthof.3)
  Gelijk gekeken naar al dat mooie servies. Leuke kleuren en printjes. Was al voor mezelf aan het noteren wat ik zou aanschaffen als ik dat shoptegoed zou winnen. Maar ben daarmee gestopt, want bedacht me dat ik al zoveel bordjes, bekers, kommetjes in huis heb. En het zou zonde zijn om die te gaan vervangen en RICE Melamine in de kast te zetten.
  Dus even verder gezocht, en ineens zag ik die schitterende X-large Lunchbox. En JA, dat is het artikel wat ik zou aanschaffen.
  Ideaal voor dagjes uit, ritjes in de auto enz. enz.
  Ik ga dus duimen.

  Beantwoorden
 27. Emmy Bouman
  27 juni 2017 at 11:18 (12 maanden ago)

  Ik doe mee voor meer kleur in mijn leven!
  Ik vindt dat line groene met roze bloemetjes echt helemaal geweldig. Roze is zowiezo mijn lievelingskleur en dan die prachtige limornkleur op de achtergrond.
  Toch denk ik, mocht ik winnen, dat is voor verschillende printjes zou gaan. Ze zijn allema even prachtig en ik vindt ze all3maal mooi!
  Nou je, mijn duimen draaien.

  Beantwoorden
 28. Lieselotte
  27 juni 2017 at 11:02 (12 maanden ago)

  Oew, heerlijk. Mijn dochter en ik zouden gaan voor de ananassen, de wolkjes en de kleine hartjes. Kleurrijk, vrolijk en je wordt er op slag goed gezind van <3

  Beantwoorden
 29. Marjon
  27 juni 2017 at 10:55 (12 maanden ago)

  Wat leuk! Ik kan niet kiezen !
  De opbergdozen zou ik heel handig vinden, maar ook de eendjes maatbekers en de opscheplepel!
  Wat gezellig zeg!

  Beantwoorden
 30. Anita Anna Roelfsema
  27 juni 2017 at 10:47 (12 maanden ago)

  Wauw! Wat een ontzettende leuke actie! Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 31. Ingrid Hietkamp
  27 juni 2017 at 10:41 (12 maanden ago)

  Oooo, wat vreselijk leuk, Rice is écht mooi om te zien en een fijne kwaliteit! Zou zo blij worden van ananas, zwaantjes en de Bindweed,en vast nog meer, als er maar wat groen bij in zit;) Kan best wat extra kleur gebruiken, zie het al voor me, haakwerkje, de bank waar ik veel tijd door breng, met fleurige kussens zelfgehaakt en mijn onmisbare kopje koffie in een vrolijke beker!

  Beantwoorden
 32. Mireille
  27 juni 2017 at 10:31 (12 maanden ago)

  Kijk dit is nog eens een top actie.

  LIKEN doe ik jullie beide al heel lang.

  En ik ga voor de zomerprint van 2017, word ik helemaal vrolijk van en de kleuren matchen perfect bij mijn spulletjes in de keuken.

  En nu ga ik gauw even iets delen op FB en zo.

  Beantwoorden
 33. Nicole
  27 juni 2017 at 10:25 (12 maanden ago)

  Dit is meer dan een leuke winactie!!!
  Wat ontzettend gaaf zeg!
  Ik maak graag een kans.

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Mini Flowers en de Retro Flowers.omdat ik hier ontzettend vrolijk van word.
  Alhoewel je van de hele collectie enorm vrolijk wordt!
  Ook de Bird and Pansy spreekt mij erg aan….ik zie mezelf er al haast heerlijke koude melk uit drinken.

  Ik denk dat het idd erg leuk is om meerdere print samen te voegen voor het ultieme geluksgevoel.

  Beantwoorden
 34. Chantal
  27 juni 2017 at 10:19 (12 maanden ago)

  Wauw, wat een leuke actie… vind de flower wel heel erg mooi… maar ook de dots en de fruit en en… eigenlijk allemaal wel… Mijn servies kan echt wel een update gebruiken… Is al behoorlijk oud (20 jaar)… en wit…

  Beantwoorden
 35. Annelies
  27 juni 2017 at 09:41 (12 maanden ago)

  O, wat een have actie!! Ik zou een kakelbonte verzameling aan willen leggen, zodat mijn dochter van (bijna) 3 als Pippi bij d’r tipi in de achtertuin lekker kan picknicken met dr vriendjes. Een mix van swan, floral, en andere leukerds!!

  Beantwoorden
 36. Judith
  27 juni 2017 at 09:33 (12 maanden ago)

  Wat een leuke winActie!
  Voor mij maakt de print kleur niets uit! Ik vind alles gezellig!
  Veel succes met het verloten!
  Groetjes, Judith

  Beantwoorden
 37. Marijke
  27 juni 2017 at 09:09 (12 maanden ago)

  Super leuke actie! Ik vind de grote Rice bekers met de tropische vogels (oa Kaketoe) echt prachtig. Wat zou ik die graag willen winnen. Ik duim heel hard ❤️

  Beantwoorden
 38. Cindy
  27 juni 2017 at 09:06 (12 maanden ago)

  Wat een ontzettende leuke actie! Ik ben zelf al een paar jaar fan van Rice maar mijn collectie is nog niet zo uitgebreid. Ik heb allemaal bekers in verschillende printjes. En dat zou ik ook zo houden. Lekker kleurrijk vind ik. Er staat in ieder geval nog genoeg servies van Rice op mijn verlanglijstje

  Beantwoorden
 39. Joyce Siemons
  27 juni 2017 at 09:06 (12 maanden ago)

  wat geweldig dit! Sinds we in ons nieuwe huis wonen mist er nog 1 ding op mijn wensen lijstje en dat zijn de producten van rice! Ze zouden zo goed matchen bij ons vrolijke interieur!
  Ik zou gaan voor de varianten met roze erin. En dan juist van allerlei printen door elkaar!

  Beantwoorden
 40. Nicole Driessen
  27 juni 2017 at 08:59 (12 maanden ago)

  Oh, wat een super leuke winactie!!
  Ik kan op dit moment helemaal niet kiezen, ik vind zoveel printjes leuk! Ik hou eigenlijk van alles wat vrolijk is…
  Ik denk dat ik in elk geval voor bekers in Tutty Frutty, Swan, Retro flowers en Peony zou gaan om mijn ontbijttafel wst op te leuken. Mijn duimpjes draaien…

  Beantwoorden
 41. Corine
  27 juni 2017 at 08:54 (12 maanden ago)

  Ja, natuurlijk doe ik mee, ben helemaal gek van Rice, vooral de bloemen en vogel prints, kleur daar hou ik van!

  Beantwoorden
 42. Ling
  27 juni 2017 at 08:51 (12 maanden ago)

  Wat een gezellige servies! Ik ben dol op kleurtjes en verschillende printjes zijn leuk om te combineren! Ik volg jullie beide op Facebook en nu maar duimen op een portie geluk! Degene die wint, is een grote bofkont 😉

  Beantwoorden
 43. Simone
  27 juni 2017 at 08:39 (12 maanden ago)

  Super actie, geweldig vrolijke printjes, een feestje op tafel voor mijn 2 jongens van 1 en 5 jaar

  Beantwoorden
 44. Marijke
  27 juni 2017 at 08:36 (12 maanden ago)

  Eigenlijk kan ik niet kiezen, alle moriefjes en printjes zijn leuk. Een beejte zon in mn huis zou helemaal geen kwaad kunnen in deze tijden

  Beantwoorden
 45. Jori
  27 juni 2017 at 07:28 (12 maanden ago)

  Wat een super leuke winactie…. Ik sla over en gun iemand anders een keukenkastje vol gezegend.

  Beantwoorden
  • Jori
   27 juni 2017 at 07:28 (12 maanden ago)

   Gezelligheid dus hihi

   Beantwoorden
 46. chucky1012
  27 juni 2017 at 06:51 (12 maanden ago)

  Leuk en ik doe heel graag mee 😉
  Ik zou zo graag de berk swan kiezen 😉
  Want ik hou van mooie dieren en deze beker is zo vrolijk gekleurd.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Beantwoorden
 47. Jolanda
  27 juni 2017 at 06:45 (12 maanden ago)

  Jaaaa wat ontzettend leuk!! Ik ga voor de printjes tutti frutti, dots, tropical, dapper dots en de effen kleur coral. Ik denk dat ik voor wat bekers ga en schaaltjes en serveerschaaltjes of ovale bordjes

  Beantwoorden
 48. Hennie
  27 juni 2017 at 06:44 (12 maanden ago)

  Jee! Ik doe heel graag mee! Jou like ik al op werkelijk alles en natuurlijk ga ik Teitloos liken. Wat een heerlijke winactie. Ik word er spontaan vrolijk van.

  Beantwoorden
 49. marije
  27 juni 2017 at 06:12 (12 maanden ago)

  Wat een leuke win actie! Ik wil zeker een gokje wagen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.