Win: Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik groot fan van de producten van Cocoa Pink, ik trakteer mezelf regelmatig op een paar van hun geweldige producten in steeds weer andere heerlijke geuren. Met Pasen had Cocoa Pink zoals gebruikelijk weer een tijdelijke actie, dit keer was dat een heerlijke Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set met producten uit het vaste assortiment in twee geur-groepen. Ik koos voor de Mermaid Set, en besloot om twee van deze sets te bestellen. Eentje voor mezelf, de andere ga ik aan één van jullie weggeven. Lees snel verder!

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

Hierboven zie je alle producten bij elkaar. Ze zijn zijn allemaal travelsize formaat, dus ideaal om mee te nemen als je een paar dagen weg gaat. Ik neem ze zelf mee als we binnenkort vier dagen naar Barcelona gaan <3 Het zijn haarverzorgingsproducten, body butters, een scrub, een linnen spray en een lipbalsem. Hieronder zet ik de producten even op een rijtje:

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set: de producten

De producten, van links naar rechts (eerst de achterste rij, dan de voorste):

 • Shine+ Protein & Silicone Free Hair Conditioner in de geur White Seashells – Ruby red grapefruit pulp, Hawaiian white ginger, Kola Nut, succulent lychee fruit, sultry pikake all entwined within a mellow blend of pale musks. 
 • Princess Poo Shampoo in de geur Dolphin Cove – A Serene, turquoise sky meets calm, azure seas while soft, pale sand embraces the secluded shores of Dolphin Cove. Gentle, salty breezes filled with nuances of parrot tulip, tropical pear and delicate, pale amber musk whip through your sunkissed hair. 
 • Argan Therapy Conditioner in de geur A Day at the Beach – White sand castles lace the shoreline, black eyed Susan daisies scatter gingerly among thin blades of dune grass, hints of expensive warmed tanning oil with lashings of creamy coconut milk flow through gentle breezes and the indulgent aroma of smooth Madagascar vanilla beans complete this absolutely perfect day at the beach.
 • Squeaky SLS and Paraben-free Shampoo in de geur Seaside Picnic – Airy whipped cream, snow white cake crumbles, cotton candy frosting, aromatic white tea, and coconut limeade tempered with gentle sea breezes.
 • Linen Spray in de geur Curacao – Turquoise ocean water, soft powdery sand beneath your feet and a warm tropical breeze – the perfect vacation!  Sweet fresh coconut milk served up in a half shell with hints of sea salt, whispers of distant island florals, palm leaf, driftwood and kola nut accented with hot sand accord.
 • Kiwi Crush Lip Balm
 • Voluptuous Body Butter in de geur Sandy Coconut – Creamy coconut milk, tropical, red bananas and a whisper of Fiji sandalwood combine with a captivating blend of rich, sensual vanillas. Get out your flips flops and surround yourself with pure tropical bliss!
 • Coco Mango Body Butter in de geur Sanibel Island – Soft Tahitian vanilla, coconut milk, coconut pulp, clear aqua ocean water deepened with a cool ozone accord. 
 • Soft Bubbles Foaming Sugar Scrub in de geur Mermaid Lagoon – Flashes of teal and deep purple shimmer in the sun as the elusive mermaids bask in the golden rays on the serene, white banks of Mermaid Lagoon – Hypnotic notes of blue water lily, papaya fruit, sultry passionflower, sweet pea all quietly accented with a single drop of sea kelp.

Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

En, loopt het water je al in de mond bij het lezen van de geuromschrijvingen? Terecht, want alle producten ruiken echt hemels, ik weet zeker dat je direct verliefd wordt als je ze ruikt! Het leuke roze hartvormige dienblaadje krijg je er van mij bij, zodat je de spulletjes mooi kunt uitstallen op je badkamer 🙂

Wat moet je doen om deze Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set te winnen?

Laat in een reactie hieronder weten wat jouw favoriete vakantiebestemming is, en waarom. Als je dit artikel deelt via Facebook en/of Twitter en Beautyspots daar ook volgt/liket, verdubbelt je winkans (laat wel even weten of en waar je het bericht gedeeld hebt, zodat ik het kan checken). Meedoen kan tot en met zaterdag 31 mei, op zondag 1 juni maak ik de gelukkige winnaar bekend. Succes!

34 Comments on Win: Cocoa Pink Deluxe Spring Sampler Set

 1. denise k
  31 mei 2014 at 22:47 (8 jaren ago)

  Ik ben heel benieuwd naar deze producten van cocoa pink!
  Als ik 1 vakantiebestemming mag noemen dan is dat zonder twijfel BRAZILIE! Ik ben gek op de braziliaanse cultuur, mensen, klimaat, natuur enz..!! Echt een aanrader.. Jammer dat ik geen geldboompje in mijn tuin heb staan.. haha

  Beantwoorden
 2. Sjanine
  31 mei 2014 at 20:45 (8 jaren ago)

  Kroatië!!
  Elk jaar ga ik er 3 weken heen,de reden?
  Ik heb daar familie wonen en ik zie ze dus maar 1 x per jaar
  Het is ook nog eens een heerlijk land!! Lekker aan de zee
  En bij zo’n heerlijke vakantie/familie bezoek horen natuurlijk heerlijke ruikende spulletjes
  Liked&shared op fb

  Beantwoorden
 3. Deb
  31 mei 2014 at 20:27 (8 jaren ago)

  Wat een mooi setje is dat! Ik doe nog snel even op de valreep mee want met dit setje zou ik m’n vakantiegevoel nog ff kunnen vasthouden 😉 Leuk dat je naar Barça gaat dat is een van mijn favoriete steden!! Ben je er al eens geweest? Zo niet.. ik weet een restaurant die je eigenlijk niet mag missen..als je erop zit te wachten, moet je het maar even zeggen dan geef ik ém aan je door.
  Barcelona is mijn favoriete stad dus ik ben daar al heel vaak geweest; voelt een beetje als thuis komen daar 😉 Ik ben de afgelopen 5 jaar naar Zuid-Frankrijk op vakantie geweest; 1) Omdat het er mooi is en 2) omdat het praktisch was.. maar in Spanje krijg ik pas echt een vakantie gevoel; we waren dit jaar 1 dag in Girona en dat was echt genieten; de taal; het eten; de cultuur.. I love it! Ik volg je via FB en heb daar ook je winactie gedeeld (via Bloglovin’ en Twitter volgde ik je al 😉 )

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 juni 2014 at 21:19 (8 jaren ago)

   Nee, we zijn nog nooit in Barcelona geweest, ik houd me dus aanbevolen voor je tip!

   Beantwoorden
 4. Jacoba Lamers
  31 mei 2014 at 18:13 (8 jaren ago)

  Wat ziet dat er lief uit en het is vast ook heel fijn..
  Ik doe mee hoor!
  Ik heb je bericht geliket op FB en ook gedeeld!

  Beantwoorden
 5. Karin
  31 mei 2014 at 16:49 (8 jaren ago)

  Hoi Natasja,

  Ik zal je bericht op facebook delen. We zijn een aantal jaren geleden naar Zweden en Noorwegen geweest en daar vond ik het erg mooi. Daarom willen we waarschijnlijk volgend jaar (dit jaar is er nog plaats op een reis in onze vakantieperiode dus misschien….) een cruise naar de Noordkaap gaan
  maken. De natuur lijkt mij prachtig en daarnaast heb je de luxe die een cruise biedt. Dus dan zou zo’n mooie set erg van pas komen.

  Beantwoorden
 6. Wenda
  31 mei 2014 at 11:42 (8 jaren ago)

  Alleen bij de verpakking van dit handige reissetje kan ik wel weg dromen net als bij mijn favourite vakantie eiland IBIZA!

  Beantwoorden
  • Wenda
   31 mei 2014 at 11:45 (8 jaren ago)

   Geliked en gedeeld op FB.

   Beantwoorden
 7. Marit Simdorn
  31 mei 2014 at 09:26 (8 jaren ago)

  Wat een prachtsetje om te zien, de geuromschrijvingen maken mij ook heel erg blij, mocht de zomer wegblijven dan creeeren we gewoon onze ‘eigen zomer’ in huis.

  Mijn favoriete vakantiebestemming: Zweden!
  De rode huisjes, de enorme bossen en duizenden meren.
  De rust die je daar ervaart is echt met geen pen te beschrijven.

  We gaan altijd met de tent, lekker kamperen midden in de natuur!
  In Zweden mag je ook wildkamperen, wat wij ook regelmatig doen. Zo heb je de mogelijkheid om op de mooiste plekjes je tentje neer te zetten.
  We maken een kampvuurtje waar we op koken, na het eten een boswandeling maken en onderweg snoepen van de bosaardbeitjes en blauwe bessen, met als achtergrondgeluid een kloppende specht.
  En met een beetje geluk kom je de Koning van de Bossen tegen, de Eland.

  Grappig trouwens, ik zag bij de geuromschrijvingen ook Sanibel Island staan, in 2001 zijn wij in Florida geweest, en hebben een nachtje doorgebracht op het prachtige Sanibel Island, mocht je er ooit ‘in de buurt’ zijn, ga er beslist naartoe, het was een paradijsje!

  Ik heb deze leuke actie gedeeld via Facebook.

  Groeten, Marit Simdorn

  Beantwoorden
 8. Titia
  31 mei 2014 at 09:04 (8 jaren ago)

  Geliked en gedeeld op FB 😉

  Mijn favoriete vakantieland is Denemarken. Heerlijk genieten van strand, zee, rust, onze honden en elkaar! Wat is er dan fijner om aan het eind van een actieve dag je te hullen in ‘Mermaid’ geuren en weg te dromen naar de Caraïben?!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 juni 2014 at 10:40 (8 jaren ago)

   Gefeliciteerd Titia, jij wint deze heerlijke set verzorgingsproducten! Stuur je me je adresgegevens even via info@beautyspots.nl dan komt het pakje zo snel mogelijk jouw kant op!

   Beantwoorden
   • Titia
    1 juni 2014 at 15:42 (8 jaren ago)

    Oh, wat leuk!!! Dank je wel Natasja, mijn adres komt er aan :).

    Beantwoorden
 9. Ilja
  30 mei 2014 at 21:56 (8 jaren ago)

  Ik ga graag naar Portugal, mijn vriend is Portugees en woont daar nog steeds maar ook de schoonfamilie woont verdeeld over Portugal (en andere landen wat dat betreft). Nou zal niet iedereen op de schoonfamilie zitten wachten maar elke keer als ik naar Portugal ga voelt het als een soort thuiskomen en voel ik de stress van me afglijden, dat is toch het ultieme vakantiegevoel? Ik heb geliked & shared op fb 😀

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  28 mei 2014 at 22:26 (8 jaren ago)

  Wat een leuke zomerse producten! De afbeeldingen lijken wel poëzie plaatjes van vroeger.

  Mijn favoriete vakantie bestemming is Nederland, lekker op camping.
  Net als vroeger thuis met de hele familie ‘op het veld van ome Jan’.

  Beantwoorden
 11. Nicole
  28 mei 2014 at 18:53 (8 jaren ago)

  Leuke actie!Wat een mooie verpakkingen…..daar ben ik al om…hahaha

  Heb het gedeeld op Facebook.
  Mijn favo vakantiebestemming is Kos (Kos stad) Griekenland.
  We gaan hier sinds 2006 heen en het is ieder jaar genieten van het weer,prachtige eiland,het heerlijke eten en de mensen.
  Vooral voor dat laatste gaan we jaar op jaar terug.Want we hebben een erg goed en warm contact met de appartement eigenaren.
  Nog 7 weekjes en dan zitten we er weer 🙂

  Beantwoorden
 12. Astrid
  28 mei 2014 at 13:17 (8 jaren ago)

  Mij. favoriete vakantiebestemming is Nederland.
  Zeeland en de waddeneilanden zijn erg leuk.
  En dicht bij huis :).
  Ik deel dit berichtje op FB En twitter.
  Lijkt Lisanne en mij heerlijke produkten 😉

  Beantwoorden
  • Lisette
   28 mei 2014 at 18:58 (8 jaren ago)

   Mijn favoriete vakantie bestemming is Kreta heerlijk zon zee en bergen wij gaan vaak op de quadbike de bergen in ver weg van de toeristen. Helaas zit het er voor ons voorlopig niet in aangezien wij een katje hebben die 3maal daags medicatie nodig heeft en ik het niet vertrouw als andere op hem passen. Dus hoop ik nog heel lang niet op vakantie te kunnen en lekker van mijn beestje te genieten 😉 ik heb gedeeld op facebook (lisette laura)

   Beantwoorden
 13. anouska
  27 mei 2014 at 13:01 (8 jaren ago)

  mijn favoriete vakantiebestemming is toch wel de plaats waarin ik woon, ik blijf eigenlijk het liefste thuis. Vreemd misschien, maar thuis voel ik mij het fijnste! Dagjes weggaan met het gezin vind ik wel erg leuk, maar na een drukke dag ben ik blij dat ik toch weer lekker in mijn eigen bed kan slapen. En onze 4 katten zal ik ook zeker niet lang kunnen missen hoor:)

  Beantwoorden
 14. Linda
  27 mei 2014 at 10:46 (8 jaren ago)

  Eén favoriete bestemming? Wat een moeilijke keuze (bijna net zo moeilijk als kiezen bij CP), maar dan kies ik noord-vietnam. Ik heb daar een prachtige reis gemaakt door weidse rijstvelden, richting de grens met China. De natuur, de mensen, het eten en het klimaat waren allemaal fantastisch. Het is een heel veilig land om te reizen, maar toch voelt het alsof je de eerste tourist bent die de mensen daar ooit gezien hebben. Het is een unieke bestemming, niet te vergelijken met een andere plek die ik ooit gezien hebt en los van het ticket helemaal niet duur

  Beantwoorden
 15. Wendy
  27 mei 2014 at 10:28 (8 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee, het lijken me erg fijne producten. Mijn favo vakantiebestemming is Griekenland. Voor deze zomer hebben we nog geen plannen.

  Beantwoorden
  • Wendy
   27 mei 2014 at 10:29 (8 jaren ago)

   Oh en waarom Griekenland: prachtige natuur en cultuur en vriendelijke mensen en.. lekker eten natuurlijk!

   Beantwoorden
 16. Vera
  26 mei 2014 at 22:05 (8 jaren ago)

  Dat setje ziet er leuk uit, lijkt me heerlijk voor de zomer!
  Favoriete vakantie bestemming…Amerika!! Mooie natuur en mooie steden. Alles zo wijds, daar kan ik echt goed ademen. En ook heel goed shoppen…heerlijke zomerse geuren bij Bath and Body Works, daar word ik blij van!!

  Beantwoorden
 17. Floor
  26 mei 2014 at 20:41 (8 jaren ago)

  Klinkt superlekker!
  Mijn favoriete vakantiebestemming waar ik ooit ben geweest is Sicilië; wat is het daar mooi!
  Waar ik nog ooit naar toe zou willen is Japan. En dan het liefst voor een wat langere tijd zodat ik rond zou kunnen reizen binnen Japan. Jammer genoeg is dat erg duur, dus dat blijft nog even een droom.

  Beantwoorden
 18. Lysette
  26 mei 2014 at 19:42 (8 jaren ago)

  Wat een heerlijke produkten !!!
  Mijn favoriete vakantieplek is daar waar mijn gezin is.
  Soms is dat in Nederland, soms in t buitenland, en soms heel soms gewoon thuis. Als iedereen t naar zijn zin heeft en in mij buurt is dan ben ik ook happy……zo simpel kan t soms zijn… Hihihi.
  Gedeeld op FB en twitter

  Beantwoorden
 19. Sofie Henderickx
  26 mei 2014 at 19:03 (8 jaren ago)

  Mijn favoriete vakantiebestemming is Kreta in Griekenland. Het is er zo mooi en lekker warm in de zomer, ik ga er dit jaar ook terug heen en kan al helemaal niet meer wachten! Lekker ontspannen onder de griekse zon. Hemels!
  Ik like beautyspots ook op facebook.

  Beantwoorden
 20. Cindy
  26 mei 2014 at 18:40 (8 jaren ago)

  OMG die geuromschrijvingen, hemels! Ik hou van kokos!!!
  Hier zitten wel hele lekker tussen hoor.
  Ik vind Spanje en Griekenland heerlijke landen (en wat gaaf dat jullie naar Barcelona gaan, zo mooi daar, alvast heel veel plezier!) maar nr 1 is bij mij Florida. Nu 3 keer geweest, en compleet gevallen voor de natuur, de geur, de blauwe lucht met witte wolkjes, Heb dagelijks heimwee…

  Ik ga je actie even delen op FB.

  Ik zal je actie even delen op

  Beantwoorden
 21. Mireille
  26 mei 2014 at 17:08 (8 jaren ago)

  Tja mijn land blijft gewoon Frankrijk. Wat een heerlijk eten, fantastische wijntjes en de mooiste dorpen, steden en natuur. Zo’n variëteiten in landschappen. En dan maar niet te spreken over alle mooie merken kosmetika die uit Frankrijk komen. Ik ga er dit jaar mijn hart weer ophalen in de buurt van de parfum stad Grasse.
  Ik ga nu je super leuke actie delen op FB en Twitter en maak heel graag kans op dit mooie pakket. Ben wel toe om eens iets nieuws uit te proberen.

  Beantwoorden
 22. Danielle
  26 mei 2014 at 17:02 (8 jaren ago)

  Texel!!
  De rust, de eenvoud, de zee, de schapen. Maar vooral omdat men trots is op alles wat men zelf verbouwd!

  Beantwoorden
 23. Sue
  26 mei 2014 at 15:53 (8 jaren ago)

  Mijn favourite bestemming zou Amerika zijn. Ik heb daar familie zitten die ik nog nooit heb gezien maar die ik ontzettend graag beter wil leren kennen. Ik ken CP al wel. Heb er vroeger, toen ik nog werk had, regelmatig besteld maar toen werden de verzendkosten zo belachelijk hoog opgeschroefd. Heel erg jammer.

  Beantwoorden
 24. wilma schroder
  26 mei 2014 at 15:41 (8 jaren ago)

  mijn favoriete vakantie bestemming is Nederland …er is nog zoveel te zien in eigen land

  Beantwoorden
  • wilma schroder
   26 mei 2014 at 15:42 (8 jaren ago)

   gedeeld op fb

   Beantwoorden
 25. Marlijn
  26 mei 2014 at 15:31 (8 jaren ago)

  Mijn favoriete vakantiebestemming? Ehm tja, dat is een lastige! Heel erg stiekem ben ik nog nooit buiten Europa geweest, dus sommige geuromschrijvingen van de producten (bijvoorbeeld die met kokos) klinken mij hemels in de oren maar heb ik nog nooit in het echt geroken/ervaren. Mijn favoriete vakantiebestemming in Europa zijn toch wel de Canarische eilanden. Ik kan niet kiezen tussen Fuerteventura (liefde voor die immens witte stranden en diepblauwe zee!) en Gran Canaria (lopen over het gouden zand is hels voor je voeten, maar de sfeer, de natuur en de relaxheid van dat eiland zijn echt fantastisch). Zodra ik de geuromschrijvingen las, moest ik ook direct aan de stranden van deze twee eilanden denken en het gevoel wat ik had toen ik heel heldhaftig met 35graden een duin op Gran Canaria probeerde te beklimmen (au!).
  Ik heb je Facebookpagina geliked, maar delen van het artikel wilde om een of andere reden niet. Mijn Facebook vindt wel vaker dat ik dingen niet mag delen, heel apart. Twitter heb ik niet, maar ik hoop desondanks kans te maken op dit heerlijke pakket!

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 mei 2014 at 18:41 (8 jaren ago)

   Hoi Marlijn, je mag ook gewoon de link van dit artikel delen in een bericht op Facebook, dat geldt uiteraard ook als dusdanig 🙂

   Beantwoorden
 26. Jori Steijaert
  26 mei 2014 at 15:27 (8 jaren ago)

  Ik heb de winactie gedeeld via fb en twitter…

  Wat een snoepjes van producten zeg…..
  Mijn favo bestemming binnen Nederland is Noordwijk(erhout). Het ligt centraal voor div leuke uitstapjes…. Leiden, Haarlem…. De zee natuurlijk waar de hondjes heel het jaar mogen komen…en de heerlijke wandelingen door de duinen….. Het is voor mij een gevoel van thuiskomen daar……

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.