Win een Hema Beautypakket!

Eén van meest bekende, en ook langst bekende winkels in Nederland is natuurlijk Hema. Of ‘De Hema’, zoals volgens mij iedereen het noemt. Naast heel veel basic producten, heeft Hema ook een hele mooie Beauty afdeling. Ik weet nog dat ik vroeger als tiener er altijd lipstick kocht, en de komkommer reinigingsmilk. Ik denk dat iedereen wel Hema producten weet op te noemen die ze vroeger al gebruikte. En hoe leuk is dan het dat ik een mooi Hema Beautypakket mag weggeven? Lees snel verder!

Hema BeautypakketHema Beautypakket

Het Hema Beautypakket wat ik mag weggeven, bestaat uit een aantal mooie nagel- en lipproducten. Zoals een aantal nagelverzorgingsproducten, een nagellakje, een lipstick een liquid lipstick met bijpassende lip liner, een speciale lip tint cleanser, een doosje met verschillende lipstick kleuren en een lipgloss.

Hema BeautypakketOm kans te maken op dit Hema Beautypakket, moet je het volgende doen:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet. Vertel in je reactie wat jouw favoriete Hema Beauty product is. Dit mag een product uit het huidige assortiment zijn, of een product ‘van vroeger’. Misschien doe ik nog wel leuke ideeën op voor een review hier op Beautyspots naar aanleiding van jullie reacties!
 • Like de Facebookpagina van Beautyspots (klik) en deel het bericht over deze winactie met je vrienden.

Hema BeautypakketDeze winactie loopt tot en met zaterdag 23 februari. Daarna ontvangt de winnaar/winnares van het Hema Beautypakket een mail van mij, en stuur ik het pakket naar diegene op. Zorg dus dat je een juist email-adres achterlaat bij je reactie! Ik ontvang graag binnen 48 uur een reactie op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

55 Comments on Win een Hema Beautypakket!

 1. Kimberley
  23 februari 2019 at 23:06 (2 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee!
  Mijn favoriete beautyproduct van de Hema is oogschaduwbasis. Ideaal om te zorgen dat je oogschaduw beter blijft zitten. Het sponskwastje is hier ideaal voor.

  Beantwoorden
 2. Anneliese de Waal
  23 februari 2019 at 20:42 (2 jaar ago)

  Ik doe graag mee voor dit prachtig pakket, ik gebruik altijd de oogpotloden van de Hema, en de nagellak, erg mooie kleuren.

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 3. Danielle
  22 februari 2019 at 21:03 (2 jaar ago)

  Oeh ik ben een echte Hema fan. Ik mag er graag even neuzen, niet alleen voor make up maar ook voor handdoeken, sokken, kaarten etc. Ik kwam laatst scrub voor je nagels tegen, hier had ik nog nooit van gehoord! Hema blijft mij verrassen en ik vind het van goede kwaliteit!

  Beantwoorden
 4. Anita H.
  22 februari 2019 at 12:54 (2 jaar ago)

  Ik doe heel graag mee! Mijn kapper (tevens visagist) vertelde mij zeer recentelijk dat HEMA echt heel goede cosmetica heeft. Ik heb nu alleen een basisproduct voor de wimpers van dit huismerk in gebruik. Dit zorgt voor meer volume van de wimpers. Een topper en op dit moment dus tevens mijn favoriet.

  Beantwoorden
 5. lizette
  21 februari 2019 at 14:57 (2 jaar ago)

  Ik doe graag mee met deze leuke actie, ik vind lip perfect wel een interessant product.

  Beantwoorden
 6. chris de haas
  20 februari 2019 at 23:50 (2 jaar ago)

  de lippenstift en oogschaduw gebruik ik meestal van Hema, goede prijs en prima kwaliteit.

  Beantwoorden
 7. Marian B
  20 februari 2019 at 17:16 (2 jaar ago)

  Mijn favorieten zijn de lippenstiften en het oogpotlood.Zo’n mooi pakket is leuk om te krijgen!

  Beantwoorden
 8. Pascale
  20 februari 2019 at 14:35 (2 jaar ago)

  Ben gek op de Hema!! Gebruik hun wenkbrauwenpotlood en de nagelak! Doe heel graag mee aan deze superactie!

  Beantwoorden
 9. Natasja Emmen
  20 februari 2019 at 13:24 (2 jaar ago)

  Ik koop al sinds mijn pubertijd mijn lippenstift bij de hema. Lekker veel keuze en niet duur.

  Beantwoorden
 10. kempenaers anita
  20 februari 2019 at 10:57 (2 jaar ago)

  doe graag mee voor het mooie pakketje, heb nog nooit producten van Hema gekocht maar wil deze wel eens uitproberen

  Beantwoorden
 11. jacqueline de Waal
  20 februari 2019 at 09:12 (2 jaar ago)

  Wauw wat een schitterende makeup lief dat jullie dit weggeven .
  Hier word je toch blij van je gaat er echt geweldig uitzien met deze producten van de Hema

  Beantwoorden
 12. Bonnie
  20 februari 2019 at 08:44 (2 jaar ago)

  Vind heel veel producten fijn maar wat ik al het langst koop bij de Hema is toch wel een oogpotloodje.

  Beantwoorden
 13. Nina Mol
  20 februari 2019 at 05:15 (2 jaar ago)

  Ik doe erg graag mee! I love HEMA !

  Beantwoorden
 14. Jan
  19 februari 2019 at 23:42 (2 jaar ago)

  Ik waag graag mijn kansje 😛

  Beantwoorden
 15. Anna Wienen
  19 februari 2019 at 22:37 (2 jaar ago)

  ik doe heel graag mee 🙂

  Beantwoorden
 16. Anna Wienen
  19 februari 2019 at 22:36 (2 jaar ago)

  ik doe heel graag mee

  Beantwoorden
 17. Anita te Gussinklo
  19 februari 2019 at 21:14 (2 jaar ago)

  Ik ben fan van de nagellak van Hema, mooie kleuren, goed dekkend en betaalbaar

  Beantwoorden
 18. Alyssa
  19 februari 2019 at 20:56 (2 jaar ago)

  Dit vind ik echt een super leuke winactie! ik doe heel graag mee! mijn favo product van de hema is de zilveren highliter omdat ik die met elke outfit an combineren, en het een super mooie shine geeft! ik hoop mijn coleectie weer te kunnen uitbreiden met deze super leuke winactie!

  Beantwoorden
 19. Corine N
  19 februari 2019 at 20:43 (2 jaar ago)

  Hema heeft heel leuke hebberigmakende make upjes. Lekker uitgebreid assortiment en ieder seizoen weer een leuke nieuwe lijn, altijd struinwaardig!
  Ik hou van de lippenpotloodjes, heb een los shimmerpoedertje waarik zuinig mee omga omdat ie zo mooi is en me subtiel laat glanzen

  Beantwoorden
 20. Marjolyne Hilbrink
  19 februari 2019 at 20:25 (2 jaar ago)

  Oeh leuk!
  Ik ben altijd fan geweest van hun wenkbrauw setjes. Vroeger gebruikte ik altijd de oogschaduw duo’s van hema.

  Beantwoorden
 21. Maria
  19 februari 2019 at 15:16 (2 jaar ago)

  De HEMA Eyeliner Pen!
  Met deze eyeliner pen lukt het mij ook om een mooi lijntje te trekken. Het is net een stift met een vilten puntje!

  Beantwoorden
 22. An Hendriks
  19 februari 2019 at 15:01 (2 jaar ago)

  Hallo, ik ben een paar jaartjes ouder dan jou en draag nog elke dag make-up. Ik heb niet zoveel geld, nooit gehad ook 😀 dus kocht ik vaak make-up bij de Hema (voordat Aliexpress bestond) de Hema heeft echt goede en betaalbare make-up..mijn favoriet was altijd de waterproof mascara en die vond ik harstikke goed, tegen de Kersttijd kocht ik vaak hun glitter eye liner 😉

  Beantwoorden
 23. Yv
  19 februari 2019 at 12:37 (2 jaar ago)

  Oeh toch wel de nagellakjes die in tegenwoordig van de HEMA het fijnst vindt!
  Ik heb laatst voor het eerst ook een lippenstift daar gekocht en die beviel mij ook aardig goed. Bleef tot mijn grote verrassing erg lang zitten 🙂

  Beantwoorden
 24. Anne-Laura
  19 februari 2019 at 12:32 (2 jaar ago)

  Ik doe super graag mee voor dit mooie pakket! Mijn favoriete product is toch wel de gewone doorzichtige nagellak. Die heeft een super mooie glans!

  Beantwoorden
 25. Hilda Mussche
  19 februari 2019 at 09:41 (2 jaar ago)

  Hallo,
  Wat een leuke winactie! Ik hou zelf enorm van de spulletjes van de Hema. Mijn favoriet is toch wel de lipstick, veel keus. En een goede prijs. Niet alleen de lipstick is een favoriet van mij maar ook de mascara, oogschaduw en nagellak. Veel leuke dingen voor een goede prijs. Dus ik zou heel graag willen winnen.
  Groetjes Hilda

  Beantwoorden
 26. Lisette Kleiweg
  18 februari 2019 at 13:25 (2 jaar ago)

  De lippenstiften ! Al ruim 30 jaar gebruik ik ze, door de prijs kan ik meerdere kleuren per seizoen nieuw kopen, een groot pluspunt want ik heb graag de keuze 🙂 ik doe ook heel graag mee dus !

  Beantwoorden
 27. Edwards-Martina
  18 februari 2019 at 10:35 (2 jaar ago)

  whoop whoop whoop wat een superrr winactie! Ik ben superrr dol op de nagellakjes van HEMA prachtige kleuren,en oogpotlooden.Dit pakket is zeer welkom om ook andere make up’s producten te testen.

  Beantwoorden
 28. Corry de vos
  18 februari 2019 at 09:15 (2 jaar ago)

  De lipsticks van Hema zijn super
  Ik loot graag mee voor dit mooie pakket en als ik win gaat het pakket naar het verpleegtehuis om onze oudjes eens lekker te verwennen!!!

  Beantwoorden
 29. Nelina
  18 februari 2019 at 08:39 (2 jaar ago)

  De bronzer van de Hema is al jaren 1 van mijn favorieten! Mooie kleur en goed mat(zo heb ik hem graag haha) ik zou dan ook graag meedoen voor het pakket

  Beantwoorden
 30. Jana
  18 februari 2019 at 08:37 (2 jaar ago)

  Hey Natasja, fijn dat je een winactie organiseert! Als je wint, voelt het toch altijd aan als een cadeautje <3. Ik koop vrij vaak nagellak bij Hema, die vind ik erg goed dekken en lang houden. Vroeger kocht ik weleens van die torentjes met crème oogschaduw en bijhorende glitters. Mooi, maar creasede enorm haha. Ik volg je op fb en heb je winactie geshared! Groetjes

  Beantwoorden
 31. Jeanelle
  18 februari 2019 at 07:24 (2 jaar ago)

  Leuke winactie! Ik ben dol op de nagellakjes van HEMA, geweldige kleuren. Merk dat ik tegenwoordig steeds vaker mijn make-up bij de HEMA koop.

  Beantwoorden
 32. Sonja Verlijsdonk
  17 februari 2019 at 21:46 (2 jaar ago)

  De kleine doosjes met make-up en nagellakremoverpads zijn ideaal voor op vakantie. De longlasting topcoat zorgt ervoor dat zelfs de goedkoopste nagellak beschermt wordt en mooi glanst en extra lang blijft zitten. De matte mineral bronzing powder nr was mijn favoriet als blush, snel een mooi tintje! Dus ik test graag de produkten uit het #win een HEMA beauty-pakket

  Beantwoorden
 33. Riekie Bos
  17 februari 2019 at 21:29 (2 jaar ago)

  mijn favoriete Hema Beauty product is de blauwe soft eyeliner! Die tekent mooie strakke lijntjes en door de frisse knalblauwe kleur lijkt mijn oogwit nog witter.
  Dat geeft een lekkere frisse oogopslag.

  Beantwoorden
 34. Patricia Blijleven
  17 februari 2019 at 20:11 (2 jaar ago)

  Ik doe graag mee. Ik ben sowieso een Hema fan. Van de make up vind ik die dikke matte lippenstift potloden het fijnste. Maar ook de nagrlakjes, oogpotloden, oogschaduw en crème blusher hebben hun plekjes. O! En maskertje vind ik geweldig.. maar die vallen niet onder make up..

  Beantwoorden
 35. Diny Gijsberts
  17 februari 2019 at 19:12 (2 jaar ago)

  De lipliners die ik ook als lipstick gebruik ,vooral de nude kleur die zéér gewild is maar gisteren ook de nieuwste parfum gekocht voor maar €12,50 ! Heerlijk lang lekker ruiken

  Beantwoorden
 36. Anne-Wil Kraan
  17 februari 2019 at 16:17 (2 jaar ago)

  Ik doe graag mee, fijn favoriete product van de Hema is de losse lippenstift topcoat heb er al verschillende opgemaakt

  Beantwoorden
 37. Linda de Bode
  17 februari 2019 at 15:39 (2 jaar ago)

  De tompouche schuim is de favoriet van 3 dochters

  Beantwoorden
 38. Linda vd Ouden
  17 februari 2019 at 14:23 (2 jaar ago)

  Wat een geweldig leuk pakket om te winnen, ik waag graag een kans! Vroeger had ik altijd de lippenstiften nvan de Hema , een waterproof mascara en van die pads met olie om het er weer af te halen. En die komkommermelk haha, brings back memories, ik kom echt te weinig bij de Hema helaas !

  Beantwoorden
 39. Daphne
  17 februari 2019 at 14:21 (2 jaar ago)

  Wat een leuke actie, daar doe ik graag aan mee! Wij hadden alleen vroeger geen Hema in de buurt… Daar moest een uur voor gefietst worden en ik houd en hield niet zo van fietsen, vandaar dat mijn verzorgingsproducten van vroeger bij een concullega gekocht werden

  Beantwoorden
 40. Thea Burger
  17 februari 2019 at 13:50 (2 jaar ago)

  wil graag mee doen is eigelijk van ouds maar toch hele goede spullen dat waren als tiener me eerst e make-up spullen en koop nu nog regelmatig wat van de hema

  Beantwoorden
 41. Jantina de Boer
  17 februari 2019 at 11:45 (2 jaar ago)

  Ik doe graag mee.Ik gebruik graag de nagellak in alle seizoenen van de Hema.Niet duur en mooie kleuren en kwaliteit verhoudingsgewijs. De foam voor onder de douche is ook heel fijn en mijn eerste bh kwam 35 jaar geleden van de Hema 🙂

  Beantwoorden
 42. Janny
  17 februari 2019 at 11:34 (2 jaar ago)

  Hé dat is leuk! Ik haalde en haal heel veel van mijn beauty producten bij de hema! Vroeger al! De make-up omdat je die zo makkelijk kon testen. Maar ik heb heel gevoelige ogen en het blijkt dat de make-up van de hema wel te verdragen was voor mijn ogen. Ik haalde en haal er zoveel: oogschaduw potloden, liquid eyeliner, dagcreme, gezichtsmaskers, nagellakjes, make-up remover, nagellak remover. Foundation. Zonnebrandcrème, nou en ik sla vast nog dingen over. Ja, en heel veel kleding maar die tel ik niet mee voor jouw beautyproducten. De Hema is gewoon een hele fijne gezellige winkel.
  Liefs, Janny

  Beantwoorden
 43. Janneke
  17 februari 2019 at 11:08 (2 jaar ago)

  Hema, ik hou ervan! Al jaren Vroeger kocht ik daar graag de mascara. Die was namelijk extra zwart en ik kreeg daar hele mooie diep zwarte ogen van, iets wat perfect pasten bij mij Gothic look toen ik 16 was. Sinds kort heb ik de nieuwe maskers ontdekt van de Hema. Fijne en handig verpakking, vooral dat je ze kan dichtdraaien om vaker te gebruiken. En de exfoliate gel masker is super! Heerlijk zacht huidje. Een aanrader om een keer te testen.

  Beantwoorden
 44. wieteke van iersel-eijgenraam
  17 februari 2019 at 10:56 (2 jaar ago)

  Net zoals alle dames die een ractie achter hebben gelaten gebruik ook ik de make up producten van de hema. Omdat ik een extreem gevoelige huid heb en ik niet overal tegen kan is dit met de producten van de hema niet het geval.Ikheb nergens last van. Dus daarom zou ik heel graag deze set willen winnen.

  Beantwoorden
 45. Ellen Jacobss
  17 februari 2019 at 10:30 (2 jaar ago)

  Hema heeft heerlijke producten voor een nette prijs.
  Mijn oogpotlood en lippenstift kwamen er vandaan. Daarnaast natuurlijk de niet pluizende wattenschijfjes en de nagellakjes. Nu zie ik bij mijn dochter ook met Hema producten liggen. Bij fotoshoots draagt ze ook de rode lak van Hema
  Het kleine filiaal in het dorp hier heeft ook zeer behulpzaam personeel wat zeer fijn is
  Een mooie actie vind ik dit dus en mocht ik winnen weet ik al dat mijn dochter zeer brhulpzaam zal zijn met uitzoeken van producten
  Lieve groet Ellen

  Beantwoorden
 46. Janneke Schalk
  17 februari 2019 at 10:08 (2 jaar ago)

  Hoi Natasja!
  Wat een leuke winactie! Ben groot Hema-fan, een ook van de make-up. Al jáááren haal ik er mijn wenkbrauwpotlood, want nergens anders hebben ze de juiste kleur. Het blijft ook goed zitten en ziet er natuurlijk uit. Leuke kleurtjes lippenstift en nagellak zijn ook favoriet! Ik zou het dus, als grote make-up liefhebster, leuk vinden om weer wat andere dingen uit te proberen van Hema!

  Lieve groet, Janneke

  Beantwoorden
 47. Marina
  17 februari 2019 at 10:06 (2 jaar ago)

  De Hema heeft een hele fijne afdeling met make-up producten! Ik ben hier dan ook geregeld te vinden. Mijn favoriete make-up product vind ik de oogpotlood en de nagellak. Ik probeer altijd alles uit!!! Dus een make-up pakketje van de Hema komt zeker goed uit

  Beantwoorden
 48. Mijkje
  17 februari 2019 at 09:56 (2 jaar ago)

  Wat een leuke actie. Ik ben altijd groot fan van de oogpotloden van de hema, omdat ze mooie kleuren hebben en het betaalbaar is, ze hadden ook heeeel lang geleden een jip en janneke geurtje die echt heerlijk was. Ik doe dus graag mee met deze actie.

  Beantwoorden
 49. Charline
  17 februari 2019 at 09:53 (2 jaar ago)

  Hallo, ik doe heel erg graag mee. Ik ben een groot fan van ” de Hema “. Kleding, nagellak, eyeliner, mascara maar ook zeker de huishoudartikelen, kaarsen enz. Niet te vergeten de taarten ha ha ha en dan vooral de moorkop.
  Nou…ik duim alvast.
  Liefs Charline.

  Beantwoorden
 50. Anja
  17 februari 2019 at 09:46 (2 jaar ago)

  Ik ben vooral fan van de longlasting nagellak, gewoon goed, en niet duur. Nu ik er over nadenk is 80% van mijn badkamer gevuld met spullen van de HEMA. Make-up, dag- en nachtcreme, douchegel, shampoo…. kortom ik ben HEMA fan

  Beantwoorden
 51. Annelieke
  17 februari 2019 at 09:44 (2 jaar ago)

  Wat een te gekke actie Natasjaa, De Hema producten zijn zo heerlijk. Hier in huis met veel make-Up liefhebbers zou het heel welkom zijn. Ik waag graag een kansje! ❤️

  Beantwoorden
 52. Ling
  17 februari 2019 at 09:33 (2 jaar ago)

  De nagellak is heel betaalbaar en veel keuze uit verschillende kleuren. Af en toe kijk ik bij hun make up collectie. Dat zou ik vaker moeten doen.

  Beantwoorden
 53. Michelle
  17 februari 2019 at 08:33 (2 jaar ago)

  Wat een leuke actie, daar doe ik zeker graag aan mee! Ik gebruik al zo lang als ik mij kan herinneren de liquid eyeliner. Als puber van mijn moeder, daarna als tienermeisje van mijn zakgeld. Als jonge vrouw van mijn eigen geld verdient met mijn eerste salaris en inmiddels op 48 jarige leeftijd koop ik ‘m nog steeds. Zoveel verschillende soorten verpakkingen en jaren verder maar nog steeds trouw aan dit Hema product.

  Beantwoorden
 54. Daniëlle
  17 februari 2019 at 07:59 (2 jaar ago)

  Dit vind ik een leuke winactie! Ik ben niet zo van de make up en verzorgingsproducten omdat ik tegen héél veel merken niet kan. De make up van Hema vind ik echter erg fijn! Ik gebruik de mascara en oogpotloodjes, deze zijn goed en leuk betaalbaar!

  Beantwoorden
 55. chucky1012
  17 februari 2019 at 06:10 (2 jaar ago)

  Wauw….
  Zo leuk dat jij een goed gevuld pakket mag weggeven met beautyproducten van mijn favoriete winkel
  Ik doe héél graag mee met deze leuke post op je blog.
  Mijn favoriete beautyproduct is de nachtcrème want dit hydrateerd mijn kurkdroge huid perfect en het word zo zacht als zijde en de huid wordt veel elastischer waardoor ik wat jaren jonger lijk….
  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne dag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.