Win: RAU White Tea Body Lotion!

Wauw, je kunt wel merken dat het bijna Sinterklaas is, zelfs hier op Beautyspots. Ik mag alweer een hele mooie prijs weggeven aan één van jullie, dit keer gaat het om de overheerlijke RAU White Tea Body Lotion waar ik vorige week over schreef. Lees snel verder voor meer informatie én een hele mooie kortingscode van Coos Beauty & Care Products!

RAU White Tea Body Lotion

Hoe maak je kans op deze heerlijke RAU White Tea Body Lotion?

In mijn review vertelde ik je al dat RAU White Tea Body Lotion hele mooie ingrediënten bevat, waardoor hij qua verzorgende werking niet onderdoet voor een Body Butter of Bodycrème. Hij is ontzettend rijk en romig van textuur, en daardoor heel erg geschikt voor deze tijd van het jaar. De zachte geur maakt het me-time momentje helemaal compleet ♥

Namens Coos Beauty & Care Products, de webshop die dit mooie merk uit Duitsland verkoopt, mag ik één van jullie blij maken met een exemplaar van dit heerlijke product. En dat vind ik ontzettend leuk, dat ik jullie kan laten meegenieten van het moois wat ik hier op Beautyspots mag reviewen.

Wat moet je doen om kans te maken? Heel eenvoudig: laat hieronder een reactie achter, om te laten weten dat je meedoet, en geef de Facebook-pagina van Coos-Shop even een dikke Like. Je mag deze leuke winactie natuurlijk delen via Facebook of andere Social Media kanalen, maar dat is niet noodzakelijk. De winactie loopt tot en met woensdag 2 december, daarna maak ik de winnaar bekend en komt dit heerlijks naar diegene toe.

Kun of wil je niet zolang wachten, of blijkt straks dat jij helaas niet gewonnen hebt? Alle lezeressen van Beautyspots krijgen tot en met 31 januari maar liefst 25% korting bij Coos Beauty & Care Products met de kortingscode Bspotcoos25. Wordt dat even leuk shoppen voor de decembermaand!

15 Comments on Win: RAU White Tea Body Lotion!

 1. Talitha
  3 december 2015 at 16:10 (7 jaren ago)

  Ben benieuwd wie de gelukkige geworden is!

  Beantwoorden
 2. Tamara TS
  2 december 2015 at 22:07 (7 jaren ago)

  Nog op de valreep snel even mee doen! Ik ben heel benieuwd naar deze bodylotion. Natuurlijk ook even gedeeld en getweet.

  Beantwoorden
 3. Marije
  2 december 2015 at 20:59 (7 jaren ago)

  Oeh, hier doe ik graag aan mee. Mijn huid is in de winter om te janken zo droog helaas. Ik smeer me dus een ongeluk 🙂

  Beantwoorden
 4. Jacoba Lamers
  1 december 2015 at 00:46 (7 jaren ago)

  Ik dacht, ff kijken wanneer de uitslag is.. morgen! Spannend hoor!!

  Beantwoorden
 5. Riekie Bos
  24 november 2015 at 06:58 (7 jaren ago)

  ik heb de Facebook-pagina van Coos-Shop een dikke like gegeven en waag graag een kansje!
  duim duim duim en groetjes van Riekie

  Beantwoorden
 6. Wilke
  23 november 2015 at 20:43 (7 jaren ago)

  Doe heel graag mee, ben dol op body producten!

  Beantwoorden
 7. Krista
  23 november 2015 at 19:51 (7 jaren ago)

  Wat een gave winactie weer zeg, ik doe natuurlijk mee. Hij klinkt heerlijk!!

  Beantwoorden
 8. Anita H.
  23 november 2015 at 19:09 (7 jaren ago)

  Ik doe ook graag mee.

  Beantwoorden
 9. Judith
  23 november 2015 at 18:18 (7 jaren ago)

  Ik ken het merk nog niet, maar ben net als jij gek op bodyproducten. Wil dit merk wel eens testen op mijn huid.

  Beantwoorden
 10. Marian Zw.
  23 november 2015 at 16:50 (7 jaren ago)

  Heerlijk, ik doe graag mee. Leuke actie weer!

  Beantwoorden
 11. Henderica Visser
  23 november 2015 at 14:57 (7 jaren ago)

  Tof, ik waag graag weer een kansje 🙂

  Beantwoorden
 12. Nicole
  23 november 2015 at 14:29 (7 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk voor mijn droge velletje!
  Ik wil graag meedoen.

  Beantwoorden
 13. Jacoba Lamers
  23 november 2015 at 14:26 (7 jaren ago)

  Mmmm… lijkt me lekker die bodylotion!
  Ik ding graag mee! 🙂

  Beantwoorden
 14. Talitha
  23 november 2015 at 14:22 (7 jaren ago)

  Ik doe graag mee!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.