Win twee Pupa Candy Punk haarmaskers!

Een tijdje geleden schreef ik over de super gave Pupa Candy Punk collectie, inclusief het gekleurde haarmasker. Die laatste vond ik best spannend om te testen, maar ik vond het resultaat geweldig! Ik breng sindsdien regelmatig de roze en paarse plukjes aan in mijn haar, en krijg er altijd veel leuke reacties op. Vandaag heb ik leuk nieuws: namens Huidverzorging Mireille mag ik een set aan één van jullie weggeven! Wie durft?

Pupa Candy Punk haarmasker

Ik weet nog toen ik het perspakket van de Pupa Candy Punk collectie binnen kreeg, dat ik dacht: een páárs en róze haarmasker? Dát ga ik toch niet doen? Maar ja, ik vond het ook niet helemaal eerlijk om de prachtige make-up wel te reviewen en het haarmasker in de tube te laten. En het masker is uitwasbaar (duurt wel een aantal wasbeurten overigens), dus wat was nou het ergste wat me kon gebeuren? 😉

Hahaha, ook toen ik het masker uit de tube zag, moet ik nog een keer slikken. Dat was wel heul heftig roze en paars! Maar het eindresultaat is niet zo heftig hoor. Gelukkig maar 😉

Toen ik in de spiegel keek na het aanbrengen, inwerken en uitspoelen van het haarmasker, was ik echt zó ontzettend verrast! Ik vind het resultaat super super gaaf! Ook van anderen kreeg ik alleen maar positieve reacties, zelfs mijn fysiotherapeut maakte er een opmerking over 😉

Ik heb naderhand van de paarse variant nog een backup besteld bij Mireille, omdat ik deze kleur het vaakst gebruik. En het is natuurlijk een Limited Edition product, dus op is echt op.

Van Mireille van Huidverzorging Mireille mag ik een complete set van het Pupa haarmasker (een roze en een paarse tube) weggeven aan één van jullie. Dé kans om dit bij jezelf uit te proberen!

Zo maak je kans

Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie. Voor een extra winkans like je de Facebook-pagina van Huidverzorging Mireille en die van Beautyspots, en deelt het bericht over deze winactie op facebook. Meedoen kan tot en met zaterdag 8 februari, daarna ontvangt de winnaar een mail van mij. Zorg dat je binnen 48 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Heb je niet gewonnen? Bij Mireille is het Pupa Candy Punk Hair Mask nu met een leuke korting verkrijgbaar: klik.

29 Comments on Win twee Pupa Candy Punk haarmaskers!

 1. Saskia
  8 februari 2020 at 18:54 (10 maanden ago)

  Haha, totaal buiten mijn comfortzone, dus des te meer reden om mee te loten.
  Ik ben benieuwd hoe het staat op mijn donkere haar.

  Beantwoorden
 2. Marjon
  8 februari 2020 at 07:59 (10 maanden ago)

  Zou ik dat durven?! Misschien leuk om te proberen in een vakantie, maar wel spannend hoor!!! Toch loot ik mee

  Beantwoorden
 3. Sylvia W
  7 februari 2020 at 20:45 (10 maanden ago)

  Het staat bij jou zooooo gaaafff! Het past zo mooi bij je. Het is een te gekke leuke actie dat jullie deze mooie prijs verloten! Boven mij staan al zulke leuke reacties van moeders die dit graag samen met dochters zouden willen uitproberen etc. Mijn jongste zoon is voor veel in, maar of ik hem zover krijg wat roze of paars met mij samen te proberen? Oehhh!

  Beantwoorden
 4. Esther Messing
  7 februari 2020 at 20:11 (10 maanden ago)

  Jaaaaa, ik ga toch een kansje wagen voor deze super gave win actie. Nu ik mijn haren laat groeien lijkt het mij toch wel erg leuk om er ook een kleurtje in te doen. En ik weet dat mijn dochter dat ook heel graag wil, dus ik zou samen met haar een middagje in de badkamer doorbrengen en samen onze haren kleuren. Kus Esther

  Beantwoorden
 5. Pink Panter
  6 februari 2020 at 07:44 (10 maanden ago)

  Wat een te gekke actie! Heb deze zomer roze haarkrijt geprobeerd om te “proberen” dit stond zo gaaf dat ik nu wel de uitdaging aandurft met dit masker.

  Ben heel enthousiast geworden door jouw artikel en zou graag meeloten.

  Fijne dag!

  Beantwoorden
 6. mariska
  4 februari 2020 at 22:35 (10 maanden ago)

  Wauw super leuk! Altijd wel in voor een leuk ander kleurtje!

  Beantwoorden
 7. rita de leeuw
  4 februari 2020 at 00:05 (10 maanden ago)

  leuk, lijkt me wel grappig op mijn oude dag

  Beantwoorden
 8. Julia...
  3 februari 2020 at 19:54 (10 maanden ago)

  Ja ik doe mee hoor!! Zo’n subtiel kleurtje lijkt me heel leuk.

  Beantwoorden
 9. Annette Elias
  3 februari 2020 at 13:56 (10 maanden ago)

  Jajajaja! Geweldig!! Ik heb al eens iets gewonnen dus zal niet meedoen, maar wow wat gaaf! Ik ga er zelf maar een set van kopen denk ik, leuk voor in mijn grijzende plukjes!

  Beantwoorden
 10. Neeltje
  2 februari 2020 at 19:45 (10 maanden ago)

  Leuke actie, maar ik pas. Roze en paars zijn niet aan mij besteed.

  Beantwoorden
 11. Marij Aanraad
  2 februari 2020 at 19:21 (10 maanden ago)

  Zelf ben ik niet (meer) zo’n held met kleurtjes in mijn haar, maar mijn dochter Anna heeft alle kleuren van de regenboog al eens geprobeerd. Blauw, groen, paars en oranje. Elk seizoen een ander tintje. Roze zou nieuw zijn, dus zeer welkom.

  Beantwoorden
  • Kylie Stend
   2 februari 2020 at 21:59 (10 maanden ago)

   Lijkt me heel leuk om te proberen, ook met mijn dochter, een echt meisje meisje en gek van roze en paars. Ik heb de beide pagina’s geliked en zal openbaar delen (Kylie Stend)

   Beantwoorden
 12. Anita H.
  2 februari 2020 at 12:35 (10 maanden ago)

  Leuk!! Ik doe mee.

  Beantwoorden
 13. Eltika
  2 februari 2020 at 11:53 (10 maanden ago)

  Nou, dat zou ik heel graag uitproberen. Vroeger verfde ik mijn haar nog weleens in heftige kleuren maar dat was niet best voor mijn haar. Dit lijkt mij een prachtige oplossing. Nu even duimen.

  Beantwoorden
 14. Miranda Aerts
  2 februari 2020 at 11:32 (10 maanden ago)

  Wat een leuke producten!
  Ik doe niet mee met de winactie, veel succes voor andere gegadigden 🙂

  Beantwoorden
 15. Sigrid
  2 februari 2020 at 11:00 (10 maanden ago)

  Oooooh ja ik wil hier wel heel graag een kansje voor wagen! Ik zou zo een roos plukje haar echt wel eens willen

  Beantwoorden
 16. Wilma Rommelse
  2 februari 2020 at 10:57 (10 maanden ago)

  Geweldig leuke actie en ook nog helemaal mijn kleur, dus ik doe al te graag mee 🙂

  Beantwoorden
 17. Wilke
  2 februari 2020 at 10:42 (10 maanden ago)

  Wat een leuke win actie weer
  Doe graag mee

  Beantwoorden
 18. Diny Gijsberts
  2 februari 2020 at 10:34 (10 maanden ago)

  Goh wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze fantastische prijs omdat ,sinds ik in de overgang zit, ontzettend lijdt onder de constante hormoonschommelingen zowel psychisch als lichamelijk ! Gedeeld op Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy en pinterest onder DinyG

  Beantwoorden
  • Carola
   2 februari 2020 at 10:49 (10 maanden ago)

   Oeh staat je leuk zeg! Dat wil ik ook wel proberen! Maak graag kans.

   Beantwoorden
   • Zoé
    7 februari 2020 at 20:06 (10 maanden ago)

    Jeetje wat een leuke actie! Mijn twee meiden vinden een kleurtje in hun haar super leuk! Misschien doet mama dan ook wel mee.
    We willen deze prijs graag winnen! En anders moeten we toch zelf dit een keer kopen.

    Beantwoorden
 19. Corine
  2 februari 2020 at 10:13 (10 maanden ago)

  Super leuk blog weer en leuke enthousiaste foto’s, graag maak ik een kansje, voor mijzelf en kun dochter, zo wordt de wereld er alleen maar fleuriger op

  Beantwoorden
 20. Ernesta
  2 februari 2020 at 09:22 (10 maanden ago)

  eeehhhhh WIL IK HEBBEN ‼️‼️‼️

  Beantwoorden
 21. Bouke
  2 februari 2020 at 09:03 (10 maanden ago)

  Dat ik hier zelf niet eerder opgekomen ben om je te vragen waar je ze kocht
  Hartstikke leuk… ik maak graag een kansje; voor mezelf natuurlijk… zodat ik fris en kleurrijk in m’n winkeltje sta, maar ook voor mijn drie meiden die na 1 x een kleurdip/plukjes iedere x wel zo’n extra verwennerij willen bij de kapper. Dat zou zijn. Maar dit is een geweldige oplossing! Weet je of ze ook blauw/groen heeft? Een van de drie is meer van de stoerdere kleuren. Sowieso ga ik ze aanschaffen mocht ik niet winnen.
  Leuk, leuk!

  Beantwoorden
 22. Diena
  2 februari 2020 at 08:42 (10 maanden ago)

  Wauw!!!! Ik doe mee. Zo leuk deze winactie .

  Beantwoorden
  • Betti Scheringa
   2 februari 2020 at 08:50 (10 maanden ago)

   Wauw doe graag mee, mijn dochter wil graag gekleurde plukjes, degene doe wij al geprobeerd hebben pakken niet of is na 1 keer wassen uit dus zou tof zijn om deze uit te proberen, voor mijn eigen haar zou t vast niet werken omdat ik donkerbruin haar heb

   Beantwoorden
   • Hanny van Gaalen
    2 februari 2020 at 09:54 (10 maanden ago)

    Wat een leuke actie. Het staat je prachtig natasja. Ik ben ook altijd wel in om iets nieuws te proberen. Waag graag een kansje.

    Beantwoorden
  • Marja Bouwman
   2 februari 2020 at 10:27 (10 maanden ago)

   Mijn haren zijn geblonderd, dus lijkt me supergaaf om daar eens een rosé en paarse kleur in aan te brengen. Ik ga de uidaging aan

   Beantwoorden
   • Grietje Bloemsma
    7 februari 2020 at 21:54 (10 maanden ago)

    Lijkt me super gaaf! Vroeger was ik al van de gekleurde lokken en dan niet de gewone gekleurde haren, maar echt groen of oranje. Roze nog nooit gehad. Zou het graag proberen en dus kans maken..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.