Win een vijfdaagse trip naar Uganda met Beauty Kitchen!

100% maakt het verschil: 100% natuurlijk, 100% effectief, 100% betaalbaar én 100% ethisch. Dit gedachtegoed laat Beauty Kitchen niet alleen tot uiting komen in haar producten, verpakkingen en keuze van ingrediënten, maar ook in de zorg voor onze aarde. Oprichtster Jo-Anne heeft in het bijzonder een grote liefde voor dieren, die naadloos aansluit bij de filosofie van Beauty Kitchen. Om die reden zet het natuurlijke beautymerk zich dan ook met veel passie in voor het Ziwa Rhino Fund in Uganda, met als doel de neushoorn een beter toekomstperspectief te geven.

Wolrd Rhino Day

Ziwa Rhino Sanctuary

In 1997 is het Ziwa Rhino Sanctuary opgezet met als doel het uitsterven van de neushoorn in Uganda tegen te gaan. Ziwa begon met vier geschonken neushoorns maar inmiddels is de ‘rhino populatie’ uitgegroeid tot vijftien neushoorns; de enige wilde neushoorns die in Uganda leven. In het reservaat staat alles in het teken van een beter leven voor de neushoorns: de dieren worden 24 uur bewaakt en beschermd tegen stropers. Beauty Kitchen is een lange termijn commitment met het Ziwa Rhino Sanctuary aangegaan en doneert jaarlijks minimaal 10% van haar netto winst.

22 september: World Rhino Day

22 september is door dierenwelzijnsorganisatie Annamaticus uitgeroepen tot World Rhino Day. Die dag staat het welzijn van de neushoorn wereldwijd in de belangstelling. Beauty Kitchen blaast de bijzondere World Rhino Day meer leven in door twee geweldige, onvergetelijke reizen weg te geven!

‘NAME THE RHINO COMPETITION’

Op 11 juni jongstleden is een babyneushoorntje geboren! Het kalf kwam om 06:00 uur lokale tijd ter wereld. Moeder en kalf maken het goed. De baby rhino dient nog een naam te krijgen en hiervoor heeft Beauty Kitchen op 1 september op Facebook de actie ‘name the rhino competition’ uitgeroepen. Deelnemers kunnen meedoen door te stemmen op één van de namen voor de neushoorn waarmee zij kans maken op een vijfdaagse trip naar Uganda mét bezoek aan het Ziwa Rhino Sanctuary.  De winnaar wordt op 22 september bekend gemaakt.

1 Comment on Win een vijfdaagse trip naar Uganda met Beauty Kitchen!

 1. chucky1012
  15 september 2016 at 06:22 (6 jaren ago)

  Wat schattig.
  Zo leuk maar dit sla ik over.
  Ik gun het een ander.

  Good luck Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.