Win het voorjaar in je haar met Iva Natura haarverzorging!

Yes, ik mag weer iets leuks weggeven! Ik vind het testen en reviewen van producten leuk, maar nog leuker vind ik het als ik dit moois met jullie mag delen ♥ En dat is wat ik vandaag ga doen, op deze prachtige lentedag. Namens Way 2 Natural, de Nederlandse importeur van Iva Natura, mag ik de set shampoo en conditioner weggeven waar ik onlangs over schreef.

Iva Natura ShampooWin een natuurlijke haarverzorgingsset van Iva Natura

In dit artikel van een paar weken geleden schreef ik over de natuurlijke, voedende shampoo en conditioner voor droog haar. Iva Natura is een prachtig, natuurlijk merk uit Turkije waar ik al meerdere keren over geschreven heb. De producten zijn niet alleen natuurlijk, ze zijn ook van een uitstekende kwaliteit, doen wat ze beloven en zijn prima betaalbaar.

Om kans te maken op deze set prachtige haarverzorging (die met zijn bloemig-kruidige geur écht naar de lente ruikt!) moet je het volgende doen:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft mee te willen dingen. En vertel wat jouw ultieme voorjaarsgeur is, bij welke geur moet jij altijd aan het voorjaar denken?
 • Like de Facebook-pagina van Way 2 Natural en Beautyspots en deel het bericht over deze winactie met je vrienden.
 • En dan: duimen maar!

De winactie loopt tot en met zaterdag 1 april, op zondag 2 april ontvangt de winnaar een mailtje van mij. Zorg dus dat je meedoet met een geldig email-adres. Ik ontvang graag binnen 72 uur een reactie op mijn mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

25 Comments on Win het voorjaar in je haar met Iva Natura haarverzorging!

 1. Adelaide
  29 maart 2017 at 05:47 (5 jaren ago)

  Mijn favoriete voorjaarsgeur is die van de Magnolia of de geur van wei (Al zou ik die dan weer niet graag in een potje doen ) Doe graag mee!

  Beantwoorden
 2. Wanda Berg
  28 maart 2017 at 11:01 (5 jaren ago)

  Wauw dat zou echt geweldig zijn heb last van stug en droog haar en voor de zomer wil ik mijn haar graag stralend hebben dus waag graag mijn kans en heb deze schitterende kans gedeeld op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen #DuimpjesDraaien Fijne dag nog liefs Wanda

  Beantwoorden
 3. Nicole CO
  27 maart 2017 at 22:43 (5 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee!! Een verwenset voor mijn droge haar zou heel welkom zijn. Mijn favoriete lentegeur is degene van meiklokjes !! Heerlijk #duimenmaar

  Beantwoorden
 4. Anita H.
  27 maart 2017 at 21:23 (5 jaren ago)

  Ik waag ook graag een kans. Bij lentegeur denk ik toch meteen aan de geur van gras. Is alleen niet mijn favoriete geur. ;o)

  Beantwoorden
 5. Melissa
  24 maart 2017 at 19:32 (5 jaren ago)

  De eerste keer grasmaaien!dat geeft echt het lentegevoel!

  Beantwoorden
 6. Henrieke
  24 maart 2017 at 18:33 (5 jaren ago)

  Voor mij is het voorjaarsluchtje dat van de hyacinth, heerlijk vind ik dat. Mijn huid helaas wat minder, krijg er altijd een rood vlekje van bij mijn neus. :-p

  Die FB van Iva Natura doet het bij mij niet trouwens. Heb het ook via Google geprobeerd maar dan kom ik er ook niet.

  Beantwoorden
 7. Marian Zw.
  24 maart 2017 at 16:10 (5 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee. Als ik de hyacinten ruik dan is het voor mij meteen voorjaar. Echt heerlijk. Vorig jaar heb ik een paar bollen in de grond gestopt nadat ze binnne uitgebloeid waren, en nu heb ik in de tuin heerlijke hyacinten staan geuren!

  Beantwoorden
 8. Yessica leidner
  24 maart 2017 at 15:47 (5 jaren ago)

  Wauw wat een schitterende actie, mijn Haren kunnen wel wat boost gebruiken ik ken deze merk niet maar zou wel graag deze willen leren kennen
  Ik volg je op alle manieren
  Facebook Jessica jill John Leidner
  Twitter yessicakoot1
  Pinterest yessica leidner
  Bloglovin yessica leidner
  Instagram yessicaleidner
  En youtube kanaal geabonneerd

  Beantwoorden
 9. Kristel Bamps
  24 maart 2017 at 15:15 (5 jaren ago)

  De geur van tulpen, narcissen en meiklokjes geven mij een echt lentegevoel.

  Beantwoorden
 10. Kim
  24 maart 2017 at 10:49 (5 jaren ago)

  heerlijke actie! lavendel geur doet me steeds aan de lente denken 😉

  Beantwoorden
 11. Jolanda
  24 maart 2017 at 10:48 (5 jaren ago)

  Leuke winactie! Ik sla hem even over, maar wens iedereen die meedoet veel succes!

  Beantwoorden
 12. Jacqueline Van de Manakker
  24 maart 2017 at 10:16 (5 jaren ago)

  Ben heel benieuwd naar dit merk, ken het namelijk niet en ja mijn kapsel kan wel wat goede verzorging gebruiken.

  Beantwoorden
 13. Miranda
  24 maart 2017 at 10:08 (5 jaren ago)

  Gedeeld en geliked check!!!!

  Beantwoorden
 14. Miranda
  24 maart 2017 at 10:06 (5 jaren ago)

  Ooooo veeettt gaaf!!!!! Paar weekjes terug las ik je blog hier al over en ik was zoooo enthousiast over het merk!! Ik had er nog nooit van gehoord, bedankt dat je dit met ons deelt en wij zo nieuwe producten ontdekken… hoe vet is het dat wij dit nu kunnen winnen????? Echt heel vet!!!! Ik doe dan ook zeker heel graag mee!! En nu maar hopen dat mijn naam hierbij staat en dat ik mag winnen, whoeiii.. fijne dag iedereen, liefs

  Beantwoorden
 15. Claudia Diependaal
  24 maart 2017 at 10:03 (5 jaren ago)

  Ik ken het product niet. Dus n mooie kans om het te leren kennen. Ik duim en de seringen boom bij mijn opa en zijn lelietjes van dalen waren het ware lentegevoel. Jammer dat de gemeente toen wij vroeger op vakantie waren zijn boom uit de tuin onder t balkon heeft gehaald. Anders had ik hem in onze tuin gezet.

  Beantwoorden
 16. Ellen
  24 maart 2017 at 09:43 (5 jaren ago)

  Wauw mooie actie, door de afwisseling van steilen en krullen voelt mijn haar af en toe best droog aan.
  Bij de geur van Lavendel denk ik aan het voorjaar, maar nog meer met het zien van grote bomen met bloesem, zooooo moooooi!!

  Beantwoorden
 17. Alida
  24 maart 2017 at 09:05 (5 jaren ago)

  Wat een super leuke kans dit! Mijn haar probeer ik altijd zo goed mogelijk te verzorgen. Vooral tijdens de zomermaanden met de invloeden van de zon, de zee en het zwembad op vakantie hebben mijn haren éxtra verzorging nodig! Daarmee kanje wel goed voorbereid met mooi glanzend haar de warme zomermaanden trotseren hoor!!! Ik maak héél er graag een kans op de “Fresh linnen” dus! Achter elk deurje een ander geurtje en de de geur van frisse witte lakens wapperend in een licht briesje trekken mij aan!

  Beantwoorden
 18. Nicole
  24 maart 2017 at 08:46 (5 jaren ago)

  Lijkt me een heerlijk product dus ik maak graag kans.

  Mijn ultieme voorjaarsgeur is als ik ’s avonds in onder mijn dekbed kruip wat overdag in de zon heeft hangen drogen…..heerlijk!!
  Fresh linnen dus.

  Beantwoorden
 19. Mariëlle
  24 maart 2017 at 08:43 (5 jaren ago)

  Ik heb de producten al geprobeerd dus ik sla over, maar het zijn mooie producten ;D

  Beantwoorden
 20. Judith
  24 maart 2017 at 08:39 (5 jaren ago)

  Narcissen geven mij een echt voorjaarsgevoel. Wil dit merk al een tijdje proberen, maar is er nog niet vsn gekomen.

  Beantwoorden
 21. Mieke Dona
  24 maart 2017 at 08:28 (5 jaren ago)

  Dat lijkt me wel wat deze haarverzorgingsset. I Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen en volgens mij is dat ook goed voor je haar om eens te verwisselen van shampoo en conditioner.
  Mijn ultieme voorjaarsgeur is de geur van fresia’s, al vroeg in het voorjaar zoals nu dan trakteer ik mezelf wel eens op een bosje. Dan zet ik ze gezellig op de eettafel en iedere keer als ik er langsloop ruik ik die heerlijke geur, die me doet denken aan het voorjaar.

  Beantwoorden
 22. Mireille
  24 maart 2017 at 07:33 (5 jaren ago)

  Kijk deze producten lijken me wel wat. Ik heb zelf geen Haarverzorging meer in mijn assortiment.
  Ik ga gauw Way 2 Natural LIKEN en dit bericht delen.

  Beantwoorden
 23. marina
  24 maart 2017 at 07:21 (5 jaren ago)

  Ik hou van natuurlijke producten. Ik wil deze best wel uitproberen. Ik ben benieuwd naar dit product.

  Beantwoorden
 24. chucky1012
  24 maart 2017 at 06:37 (5 jaren ago)

  Leuk om deze vroege ochten een winactie op je blog te zien 😉
  Ik ben niet bekend met dit merk en doe héél graag hieraan mee….
  Mijn kapsel kan een boost gebruiken en ik ben zeer benieuwd naar deze te winnen producten….

  Fb.: Ike Hassankhan

  Ik wens jullie een prachtige dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.