Winactie: 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

Ja jongens, komende week gaat het er dan blijkbaar eindelijk van komen: een langere periode van zomers weer staat voor de deur! Hoewel er de afgelopen weken/maanden best lekkere dagen tussen zaten, is het nog niet echt aaneengesloten zomer geweest. Om te vieren dat we toch nog een beetje zomer gaan krijgen, mag ik drie (!) sets 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger weg geven, met in iedere set een refreshing Body Spray en een bijpassende Eau de Cologne. Zo kom jij de (hopelijk) mooie nazomer lekker fris en fruitig door!

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

Vitalizing lemon combined with stimulating ginger โ€“ a fascinating fragrance composition that brings joy and a light-hearted mood. Lemonย &ย Ginger is a light, refreshing fragrance which revitalizes the senses.

Ik heb de 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger set zelf deze week binnen gekregen, en ik kan werkelijk geen genoeg krijgen van de geur. Normaal gesproken vind ik de geur van limoen al snel tรฉ fris en doet hij me aan afwasmiddel denken. Maar de combinatie met Gember zorgt ervoor dat de frisse geur een zacht en kruidig tintje krijgt, heerlijk! De combinatie maakt de geur ook uitstekend geschikt voor de nazomer en najaar, ik vind het geen geur die alleen in de zomer lekker is.

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

Refreshing Bodyspray

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger Refreshing Bodyspray is heerlijk om te gebruiken op warme dagen, zoals die voor komende week beloofd zijn. Ik gebruik een bodyspray ’s ochtends na het douchen, maar ook om halverwege de dag jezelf even snel op te frissen, is het een perfect product. Het formaat van 75 ml maakt de bodyspray uitermate geschikt om mee te nemen in je handtas of strandtas.

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

Eau de Cologne

De flessen van 4711 Acqua Colonia Eau de Cologne zijn heerlijk nostalgisch en een plaatje om te zien, vind ik. Als je net als ik uit de 70’s komt, ken je dit merk vast nog wel. Ik vind het erg leuk dat 4711 vorig jaar in een heel nieuw, modern jasje is gestoken.

Standaard is 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger Eau de Cologne voorzien van een draaidop, maar in de verpakking vind je een losse spraydop, voor als je de Eau de Cologne liever sprayt in plaats van ‘splasht’:

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

De Eau de Cologne is net iets sterker van geur dan de bodyspray, maar minder sterk dan een Eau de Toilette of (Eau de) Parfum. Voor warme dagen vind ik dat prima, of bijvoorbeeld voor naar mijn werk, omdat ik mijn collega’s niet wil bedwelmen, hihihi! De Eau de Cologne bevat 170 ml, daarmee kun je dus een hele tijd vooruit!

De producten van 4711 Acqua Colonia (verkrijgbaar in vijf verschillende geuren) zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en Parfumania.

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

Zo maak je kans!

Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke set 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger? Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen. Ik vind het daarbij leuk (maar het is niet verplicht) om te horen wat jouw favoriete (na)zomergeur is. Voor een extra winkans like je de Facebookpagina van Beautyspots, en deelt het bericht over deze winactie met je vrienden. Of (of ‘en’) volg Beautyspots op Twitter, en retweet het bericht over deze winactie daar. De winactie loopt tot en met zaterdag 27 augustus, op 28 augustus worden de winnaars geselecteerd, zij ontvangen dan een mail van mij. Succes!

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door een merk of bedrijf

40 Comments on Winactie: 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger

 1. Fiz
  26 augustus 2016 at 16:22 (6 jaren ago)

  Mijn favoriete geur is pleats please Issey Miyake. Of het nou zomer of winter is deze geur moet altijd in huis zijn ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 2. Henderica
  26 augustus 2016 at 09:04 (6 jaren ago)

  Heerlijk, ik doe mee! Ik heb niet echt 1 favoriete (na)zomergeur, maar op het moment draaag ik vaak Honey van Marc Jacobs. Ik volg je via Facebook en twitter.

  Beantwoorden
 3. Gea
  24 augustus 2016 at 20:44 (6 jaren ago)

  leuke heerlijke verwennerij! vooral de flesjes zien er al heel tof uit.
  vooral met deze warme dagen…
  loot graag mee

  Beantwoorden
 4. Jacoba Lamers
  24 augustus 2016 at 14:15 (6 jaren ago)

  Ik heb niet รฉรฉn favoriete geur. Maar ik houd over het algemeen van fris en licht.. het mag ook een beetje bloemig zijn.. dat vind ik ook lekker.
  Ik volg je op FB en Twitter (als @Jacoba1970)

  Beantwoorden
 5. Deb
  23 augustus 2016 at 20:57 (6 jaren ago)

  Dit lijkt mij een heerlijke geur! Het flesje van de eau de cologne ziet er prachtig uit. Ik ben dol op citrus geuren! De combinatie met eau de cologne lijkt me heel bijzonder. Het flesje van de eau de cologne ziet er prachtig uit. Ik doe dus graag mee aan je winactie! Ik volg je op alle Social Media kanalen en heb je winactie net geretweet.

  Mijn favoriete zomer geur is nog steeds Tahitian Gardenia van Pacifica. Deze geur heb ik deze zomer bijna dagelijks gedragen.

  Beantwoorden
 6. Sabrina
  22 augustus 2016 at 22:23 (6 jaren ago)

  Geurtjes kan ik altijd wel waarderen! Gember is ook iets dat ik erg lekker vind in een geur, net zoals One Ginger Morning van treacle moon. Wat ik t allerlekkerst vind is monoi van yves rocher, of miracles of bali. Ik heb alles gedaan en nu maar duimen ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 7. Hilde VE
  22 augustus 2016 at 11:22 (6 jaren ago)

  Hoi, ik doe ook graag mee! Mijn zomergeur is Gucci Premiรจre. Ik volg en deel overal waar ik kan :-).

  Beantwoorden
 8. Marielle
  22 augustus 2016 at 11:15 (6 jaren ago)

  Oeh wat een toffe winactie. Ik zou heel graag mee willen doen! Ik ben zelf dol op geuren met Monoรฏ in de zomer. Vooral die van Yves Rocher. Veel succes iedereen! X

  Beantwoorden
 9. Ingrid van Baal
  22 augustus 2016 at 09:43 (6 jaren ago)

  Nostalgie ten top !!
  Vroeger had het flesje ’n blauw etiket en ik herinner me ook nog dat mijn oma kleine verpakte doekjes had en die haalde ze dan uit haar tas. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe geur en de bodyspray…

  Beantwoorden
 10. Tamara TS
  22 augustus 2016 at 00:07 (6 jaren ago)

  Dit is zo leuk!!! Ik doe heel graag mee, als een ode aan mijn oma! Hoe mooi zou het zijn als ik nu ook aan de “Odeklonje” zou gaan. Ik had een heel moderne oma, met prachtige zwarte haren, een goede jeans en op haar hakkenschoenen, maar haar geurtje was het standaard geurtje dat alle dames vroeger droegen, de 4711.
  Mijn eigen favoriete zomergeurtjes zijn die van Christina Aquillera. Die zijn niet te duur, dus dan maakt het ook niet uit als ik vaker moet sprayen na het zwemmen etc.

  Ik heb alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara GroรŸmaul, Twitter @paramara1982)

  Beantwoorden
 11. Marina korink
  21 augustus 2016 at 18:08 (6 jaren ago)

  Hoi. Ik heb niet echt een geurtje wat super is. Verschillende vind ik lekker, maar Andrรฉ niet. Deze heb ik veel over gehoord en vroeger ook gebruikt. Deze is heel erg lekker. Dus….. ik ga ervoor en doe mee.!

  Beantwoorden
 12. Riekie Bos
  21 augustus 2016 at 17:05 (6 jaren ago)

  Lemon & Ginger klinkt als een heerlijk geurtje en ik waag dus graag een kansje!
  Ik volg op twitter en Facebook. Op Facebook heb ik de actie ook gedeeld.
  duim duim duim, fijne zondag en zomerse groetjes van Riekie

  Beantwoorden
 13. Marjolyn ring
  21 augustus 2016 at 15:50 (6 jaren ago)

  Ik heb niet een nazomergeur…vaak gebruik ik toch chanel 5…ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe geur ..en vooral met bodyspray om het plaatje compleet te maken.

  Beantwoorden
 14. julia van empel-stamate
  21 augustus 2016 at 15:29 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee.Mijn favoriete geur is Chopard Wish .

  Beantwoorden
 15. Karin
  21 augustus 2016 at 12:47 (6 jaren ago)

  Wat een leuke actie Natasja! Ik doe graag mee want ik ben heel benieuwd naar de geur.
  Nu het weer lekker weer wordt pak ik mijn flesje Ponche parfum van Lush weer heel vaak. Dat ruikt zo lekker naar ’tropisch eiland’ ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 16. Marian Zw.
  21 augustus 2016 at 12:17 (6 jaren ago)

  Mijn oma had 4711 al staan! Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze frisse geur. Maak dan natuurlijk ook heel erg graag kan sop deze prijs. Ik volg je via Facebook en Twitter. Deel je bericht op twitter.

  Beantwoorden
 17. Hilde
  21 augustus 2016 at 11:46 (6 jaren ago)

  Wat een leuke winactie! Als ik de omschrijving van de geur zo lees lijkt hij op cologne van thierry mugler! En laat ik die net een paar weken geleden kapot hebben laten vallen! Ik wust niet dat 4711 weer vernieuwende producten heeft overigens, leuk! Mijn favoriete nazomer geur is op dit moment musk libertine van de Body Shop. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 18. Sibbelina de Jong
  21 augustus 2016 at 11:23 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige flesjes. Dat maakt heel benieuwd naar de inhoud. Mijn (na)zomer favoriet is momenteel Sol da Bahia van Lancaster.

  Beantwoorden
 19. Colinda
  21 augustus 2016 at 11:19 (6 jaren ago)

  Ik ken het helemaal niet en wil daaromantische juist meedoen om eena kennis te maken met bodyspray en de natuurlijke ingrediรซnten. Ik vind de review die je schrijft altijd super leuk.

  Beantwoorden
 20. Landje Bleeker
  21 augustus 2016 at 11:18 (6 jaren ago)

  Ik ben nog wat ouderwets mijn favoriete geur is Maya

  Beantwoorden
 21. Judith
  21 augustus 2016 at 11:11 (6 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee! Ben dol op geuren. Op dit moment is de seasonsgeur van Cenzaa mijn favoriet!

  Beantwoorden
 22. Judith
  21 augustus 2016 at 11:00 (6 jaren ago)

  Zoals in meerdere reacties aangegeven, brengt het design van deze fles herinneringen terug van mijn oma. Ik neig in de zomer toch naar meer frissere geuren zoals acqua di goia van Armani. De combinatie van lemon en gember spreekt me erg aan.

  Beantwoorden
 23. Maaike
  21 augustus 2016 at 10:58 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee! Dit zijn producten die ik graag eet/drink dus ik denk dat ze als geur ook heerlijk zijn.

  Beantwoorden
 24. Marijke
  21 augustus 2016 at 10:54 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee

  Beantwoorden
 25. Miranda Aerts
  21 augustus 2016 at 10:34 (6 jaren ago)

  Oh super, ik doe graag mee!
  Mijn favoriete zomergeur is Rem van Reminiscence.

  Beantwoorden
 26. Corry de Vos
  21 augustus 2016 at 10:27 (6 jaren ago)

  Wauwie wat een heerlijke actie 4711
  Dat kent toch iedereen ??

  Dus gooi mij maar in de hoge hoed
  En lieve tovenaar zeg sim sala bim

  Vertel eens kunt u echt toveren dat ik win?

  Beantwoorden
 27. Anita Anna
  21 augustus 2016 at 10:26 (6 jaren ago)

  Ziet er ontzettend leuk uit dus ik zou het graag proberen

  Beantwoorden
 28. Natascha
  21 augustus 2016 at 10:16 (6 jaren ago)

  Ik waag heel graag een gokje! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook gelijk aan afwasmiddel dacht toen ik de verpakking zag maar jouw beschrijving heeft me wel heel erg nieuwsgierig gemaakt. Ik ben namelijk wel gek op frisse geuren (niet alleen in de zomer hoor, het hele jaar door) en de combinatie met gember lijkt me erg bijzonder!

  Beantwoorden
 29. Danielle
  21 augustus 2016 at 10:11 (6 jaren ago)

  Wat een mooie flesjes!
  Zou de Lemon geur ook de muggen beetje op afstand houden???
  Mijn favoriete bodyspray is van rituals met de geur van white Lotus en yi yi ren..

  Beantwoorden
 30. Desiree
  21 augustus 2016 at 09:55 (6 jaren ago)

  Ziet er gaaf uit! Mijn favoriet is Dior’s Eau Svelte. 4711 doet me denken aan mijn oma. Dit flesje zat altijd met een dameszakdoek in haar tas.

  Beantwoorden
 31. Barbara Hazeleger
  21 augustus 2016 at 09:55 (6 jaren ago)

  Wat leuk, ik kocht dit vroeger voor mijn oma in een andere geur. Ben heel benieuwd naar deze geur. Ik die dus mee met deze winactie! FB pagina volg ik ook al. Groetjes Barbara

  Beantwoorden
 32. Marion
  21 augustus 2016 at 09:48 (6 jaren ago)

  Ik ben ook echt helemaal verliefd op deze flesjes! Prachtig design! Ik sla de winactie over. Heb onlangs al heerlijk genoten van een prijs die ik bij jou gewonnen heb ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 33. ansuya
  21 augustus 2016 at 09:47 (6 jaren ago)

  Ik ken 4711 nog van vroeger. Ben benieuwd hoe deze geur is.
  Mijn favoriete geur is n geur die ik altijd draag.
  Opium heerlijk geur.

  Beantwoorden
 34. Mieke
  21 augustus 2016 at 09:47 (6 jaren ago)

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee! Mijn huidige favoriet is Bronze Goddess van Estee Lauder, echt een verrukkelijke zoet-kruidige geur! <3
  Uiteraard volg ik je overal, en zal ik het delen!

  Beantwoorden
 35. Cindy
  21 augustus 2016 at 09:43 (6 jaren ago)

  Oh heerlijk, geuren met lemon erin zijn altijd goed in de zomer. En deze klinkt wel erg lekker hoor! Mijn alltime favourite zomergeur is Bronze Goddess van Estee Lauder, die is met kokos erin. Gebruik het al jaren.
  Ik heb de actie gedeeld op je FB pagina.

  Beantwoorden
 36. Ilsiee prins
  21 augustus 2016 at 09:38 (6 jaren ago)

  Super! ๐Ÿ˜‰ Heeeerlijk geurtje, mijn nicht heeft hem ook… Mijn favoriete nazomer (zoals het weer al een tijdje is hahaha, nazomer) is wish! ๐Ÿ˜‰ wie weet komt daar straks verandering in hihi..
  Ik doe graag mee meid! ๐Ÿ˜‰
  Fijne zondag

  Beantwoorden
 37. Henrieke
  21 augustus 2016 at 09:24 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee, lijkt me echt een heerlijke geurset! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 38. Diane Miske
  21 augustus 2016 at 09:12 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn favoriiete geur is Sun van Jill Sander. Lekker fris op een mooie zomerdag.

  Beantwoorden
 39. Marije
  21 augustus 2016 at 09:00 (6 jaren ago)

  Ooooh deze geur heb ik tijdens een vakantie in Cannes geroken en heeft mij niet meer los gelaten. Helaas heb ik hem toen niet gekocht ๐Ÿ™

  Ik doe graag mee aan de winactie!

  Beantwoorden
 40. chucky1012
  21 augustus 2016 at 06:27 (6 jaren ago)

  Wauw… zo een prachtige flacon!
  Dit merk ken ik al sinds klein meisje.
  Ik heb een fles van de geur van vroeger en daar ben ik zeer zuinig op ๐Ÿ˜‰
  Graag doe ik mee aan deze leuke winactie en lief dat jij dit weg mag geven…..
  Je fb pagina like ik allang.
  Ik tweet en retweet deze actie voor je…..

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.