Winactie: Dikke Duim sleutelhanger

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie: ik laat jullie de exclusieve ‘Dikke Duim’ sleutelhangers zien, waarvan de opbrengst naar Alpe d’HuZes gaat, en ik geef maar liefst twee exemplaren weg. Dat betekent dus twee winnaars! Lees snel verder voor meer informatie.

Dikke Duim Sleutelhangers

‘Dikke Duim’ Sleutelhangers: exclusief en handgemaakt

De Dikke Duim Sleutelhangers zijn handgemaakt door Made-by-Angela, zijn allemaal uniek en met de aankoop ervan steun je ook nog eens het goede doel, Alpe d’HuZes.

Ze zijn niet alleen leuk voor aan uw sleutelbos, maar ook erg leuk aan bijvoorbeeld een tas, luiertas of als accessoire op een kinderkamer (sleutel van een leuke kast). Uiteraard ook leuk om cadeau te doen! Inspiratie opgedaan en interesse? U kunt mij gerust een privรฉ bericht sturen!

Dikke Duim sleutelhanger

Dikke Duim Sleutelhanger

De sleutelhangers zijn lekker licht, en daardoor op vele manieren te gebruiken. Vanwege de heel vriendelijke prijs van 5 euro zijn ze ook heel leuk om kado te geven.

Dikke duim sleutelhangers

Zelf heb ik inmiddels een zwart-witte variant aan mijn sleutelbos hangen. Zoals je ziet, is de Dikke Duim sleutelhanger niet overdadig aanwezig, maar is gewoon een leuke opvrolijker van je sleutelbos. Subtiel, maar toch net even wat gezelliger ๐Ÿ™‚

Dikke Duim sleutelhangers

Dikke DUim sleutelhangers

Dikke Duim sleutelhangers

Een Dikke Duim voor jullie

Omdat ik vind dat jullie, trouwe bezoekers van Beautyspots, ook wel een Dikke Duim verdienen, heb ik twee exemplaren beschikbaar: een roze-witte en een paars-witte. Laatย  in een reactie weten welke jij wel zou willen winnen, en je maakt automatisch kans. Als je mij volgt op Twitter en/of Facebook en je deelt dit artikel daar, dan maak je een extra kans om te winnenย  (vermeld dit dan wel even in je reactie). Je kunt meedoen tot en met woensdag 19 februari, op donderdag 20 februari zal ik de twee winnaars bekendmaken.

Wil je graag zo’n sleutelhanger kopen voor jezelf of als kadootje? Stuur Angela dan even een privรฉ-bericht via Facebook.

8 Comments on Winactie: Dikke Duim sleutelhanger

 1. jacqueline
  15 februari 2014 at 10:50 (8 jaren ago)

  Wat een leukies. Ik vind de paarse prachtig. Ik ga het ook delen op facebook en twitter.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  13 februari 2014 at 14:00 (8 jaren ago)

  Leuke actie!
  Ik hoef er geen te winnen, want ik heb er al een gekocht.
  Ze zijn superleuk en voor het goede doel!

  Beantwoorden
 3. Angela
  13 februari 2014 at 12:09 (8 jaren ago)

  Wat super leuk Natasja!
  Een ‘dikke duim’ voor jou!

  Beantwoorden
 4. Jori
  13 februari 2014 at 11:18 (8 jaren ago)

  Wat een mooi iniatief….
  Ik denk dat je wel weet voor welke kleur ik ga ๐Ÿ˜‰
  Ik deel deze mooie “goede doelen” actie via twitter en fb

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 februari 2014 at 18:54 (8 jaren ago)

   Gefeliciteerd Jori, jij wint het roze exemplaar! Stuur me even je adresgegevens via info@beautyspots.nl, dan komt de sleutelhanger zo snel mogelijk naar je toe!

   Beantwoorden
 5. Sanne Franssen
  13 februari 2014 at 11:13 (8 jaren ago)

  Super leuk ! Ik zou graag de paars-witte willen winnen ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 februari 2014 at 18:55 (8 jaren ago)

   Gefeliciteerd Sanne, jij wint het paarse exemplaar! Stuur me even je adresgegevens via info@beautyspots.nl, dan komt de sleutelhanger zo snel mogelijk naar je toe!

   Beantwoorden
 6. Nicole
  13 februari 2014 at 11:07 (8 jaren ago)

  Sleutelhangers voor een enorm goed doel!!

  Aangezien ik pas wat al wat heb gewonnen laat ik deze aan me voorbij gaan.
  Maar wat zien ze er schattig uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.