Winactie: Iva Natura Moisturizing Body Lotion

Twee maanden geleden liet ik jullie een heerlijke body lotion van het Turkse natuurlijke cosmeticamerk Iva Natura zien (klik hier als je de review nog eens op je gemakje wilt lezen). Ik vind het echt een product voor het voorjaar, en daarom vind ik het des te leuker dat ik nu รฉรฉn van jullie blij mag maken met een exemplaar! Lees snel verder voor meer informatie!

Winactie Iva Natura

Winactie Iva Natura Moisturising Body Lotion

In deze tijd van het jaar wil ik, met het voorjaar in mijn bol, verzorgingsproducten gebruiken die wat lichter van textuur zijn dan ik in de winter gebruik. Maar ja, aangezien het in maart en april nog best fris kan zijn, wil mijn huid gewoon een goede verzorging. Iva Natura Moisturising Body Lotion heeft beide: het is een volle, romige lotion die mijn huid intensief voedt en verzorgt, maar wel heel goed uitsmeert en snel in de huid trekt. The best of both worlds, zeg maar.

De geur is zacht, bloemig en een beetje poederig: ik vind het een heerlijke, vrouwelijke geur die tegelijkertijd verfrissend en ontspannend werkt, het is momenteel รฉรฉn van mijn favoriete verzorgingsproducten na het douchen.

Voel je het voorjaar al?

Winactie Iva Natura

Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke bodylotion?

Vertel in een reactie hieronder dat je meedoet met deze winactie, en vertel wat jouw favoriete geur voor het voorjaar is. Bloemig, fruitig, fris, warm? Ik ben erg benieuwd!

De tweede voorwaarde is dat je de Facebookpagina van Way2Natural (de Nederlandse importeur van Iva Natura) en Beautyspots liket (voor zover je dat al niet deed natuurlijk), en dat je het facebookbericht over deze winactie tevens liket. Voor een extra winkans deel je het bericht ook even met je vrienden ๐Ÿ™‚

De winactie loopt tot en met donderdag 31 maart, op 1 april ontvangt de winnaar een mailtje van mij. Succes allemaal!

18 Comments on Winactie: Iva Natura Moisturizing Body Lotion

 1. Jeapiebel
  16 april 2016 at 20:36 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee en deel dit via Twitter. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Henrieke Hommersom
  31 maart 2016 at 23:17 (6 jaren ago)

  Ik houd van bloemige, warme luchtjes en doe graag mee met deze leuke actie.

  Beantwoorden
 3. Ellen K
  31 maart 2016 at 15:10 (6 jaren ago)

  Met mijn droge huid wil ik deze graag testen! Ik doe zeker mee ๐Ÿ˜‰ Ik houd in de lente altijd van frisse geurtjes, heerlijk om richting de zomer mee te gaan.

  Beantwoorden
 4. Kristien
  26 maart 2016 at 15:58 (6 jaren ago)

  Ik ben gek op poedergeurtjes! Als ik lekker met dit spul ben ingesmeerd, kan ik vast niet meer stoppen met sniffelen aan mezelf… MMMMmmmm

  Beantwoorden
 5. Evelien
  26 maart 2016 at 10:08 (6 jaren ago)

  Oh, die geur klinkt werkelijk verrukkelijk! Ik wil wel graag een kansje wagen. Ik like beide op FB en heb het bericht ook geliked & gedeeld! Succes iedereen! โ™ฅ

  Beantwoorden
 6. Anita H.
  25 maart 2016 at 00:43 (6 jaren ago)

  Ik doe mee. Een specifieke favoriete geur voor het voorjaar heb ik niet eigenlijk.

  Beantwoorden
 7. Tamara TS
  24 maart 2016 at 20:53 (6 jaren ago)

  Wat een fijne winactie!Ik doe graag mee. Ik was al volger van beide pagina’s, dus heb alleen even geliked en gedeeld (Tamara Mara GroรŸmaul). Ik hou van allerlei geuren voor de lente, bekijk meestal per dag in welke stemming ik ben. Warme geuren zijn lekker, maar soms heb je gewoon zin in een fruitige frisse geur.

  Beantwoorden
 8. iulia van empel-stamate
  24 maart 2016 at 20:13 (6 jaren ago)

  ik doe graag mee.Ik houd vanbBloemig, fruitig

  Beantwoorden
 9. Lieke blondeel
  24 maart 2016 at 15:37 (6 jaren ago)

  Oeps mijn favoriete geur is toch wel bloemig
  !

  Beantwoorden
 10. Lieke blondeel
  24 maart 2016 at 15:36 (6 jaren ago)

  Leuke actie ! Doe graag mee

  Beantwoorden
 11. Kitty
  24 maart 2016 at 15:29 (6 jaren ago)

  Leuk! Ik Doe mee.
  Ik vind fris bloemig het lekkerst!

  Beantwoorden
 12. Talitha
  24 maart 2016 at 14:50 (6 jaren ago)

  Swinters ben ik dol op wat warmere geuren, vooral vanille doet het altijd goed, in het voorjaar mag ik ook graag wat frissere bloemige geuren gebruiken. Sinasappelbloesem is dan toch favoriet hier!

  Beantwoorden
 13. Judith
  24 maart 2016 at 11:45 (6 jaren ago)

  Ik smeer me iedere dag in met bodylotion, maar mijn geur-voorkeur hangt toch wel een beetje af van het seizoen. Voor het voorjaar gaat mijn voorkeur uit naar een bloemige geur.

  Beantwoorden
 14. Jana
  24 maart 2016 at 10:47 (6 jaren ago)

  Wat een fijne winactie! Ik smeer trouw elke dag bodylotion/butter of dry oil (dankje liefste mama voor de goede tip :D). Ik ben erg benieuwd naar de geur! Ik ben altijd fan van warme, zoete geuren a la vanille, pralinรฉ, .. of het nu zomer of winter is. Ik heb de fb pagina geliked en had die van jou reeds geliked ;). Groetjes

  Beantwoorden
 15. Nicole
  24 maart 2016 at 10:19 (6 jaren ago)

  Ik doe mee voor bloemig

  Beantwoorden
 16. Henderica
  24 maart 2016 at 10:13 (6 jaren ago)

  Lijkt me een heerlijke bodylotion, ik doe dus graag mee :). In het voorjaar houd ik vooral van de wat zoetere geuren (bloemig en/of fruitig).

  Beantwoorden
 17. chucky1012
  24 maart 2016 at 06:16 (6 jaren ago)

  Leuk en ik doe graag mee!
  Ik hou zoveel van bloemige geuren….
  Mijn tuin ziet er dan ook in het voorjaar en de zomer vol met prachtige en kleurrijke bloemen mooi uit.
  Ik like allang beidde fb pagina’s en natuurlijk ga ik ook het artikel op jou fb pagina liken en save ik deze post van je blog.

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Bl: chucky1012

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.