Winactie: Kleur je routine met Spa!

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen wat kleur in mijn leven heeft gedaan en nog steeds doet. Na mijn scheiding, nu vier jaar geleden, heb ik langzaamaan steeds meer kleur in mijn leven toegevoegd. Mijn interieur, mijn servies, mijn kledingkast: ik ben omgeven met kleur. Kleur maakt me blij, en helpt me op de momenten dat het even niet zo lekker gaat. Daarom vond ik het ook enorm leuk dat Spa mij benaderde voor hun nieuwe campagne: Kleur je Routine.

Kleur je routine

Wat houdt de Spa campagne Kleur je Routine in?

Met deze Kleur je Routine-campagne wil Spa je laten zien dat je, door het Kleuren van je dagelijkse Routine, alles nét even wat leuker kunt maken. Je kunt dat zien in de letterlijke zin van de quote, en je leven net als ik kleurrijker maken. Maar je kunt het ook figuurlijk zien, en je dagelijkse routine gewoon een beetje spannender maken, te pimpen als het ware.

Zo vertelde ik in dit artikel al eens dat ik de maandag, voor mij de meest saaie en zwaarste dag van de week, altijd extra opfleur. Ik trek ‘s ochtends een extra vrolijk jurkje aan, doe een mooie lipstick op en ‘s avonds, als de werkdag er weer op zit, eet ik iets lekkers. Meestal zijn dat pannenkoeken, want die vind ik het lekkerst 🙂

Kleur je routineMaar ook de rest van de week zorg ik voor kleine opfleurmomentjes. Dingen die eigenlijk helemaal geen extra tijd, geld of moeite kosten, maar waardoor je dagelijkse routine wat minder saai wordt, en je dag leuker. Want saai: daar houd ik niet van! Mijn boterhammen met kaas voor tussen de middag versier ik met een paar plakjes komkommer. Dat ziet er niet alleen gezelliger uit, maar het smaakt ook meteen een stuk lekkerder vind ik. En mijn ontbijtje kwark met banaan en granola fleur ik sinds vorige week op met een paar schepjes verse kersenjam.

Kleur je routineDrink meer kleur in je leven

Qua drinken ben ik eigenlijk een beetje saai. Ik drink bijna alleen maar water, koffie en thee. Maar dat water, dat kan natuurlijk ook wel een beetje ‘spannender’. Bijvoorbeeld door een glas ‘saai’ water eens te vervangen door een glas Spa Intense (Spa Rood). Of één van de maar liefst acht verschillende smaken van Spa Touch Of: koolzuurhoudend mineraalwater met natuurlijke aroma’s, zonder suiker of calorieën. Een lekkere, kleurrijke opfrisser in je dagelijkse routine, die altijd kan en mag! En drink het voor de verandering eens uit een extra vrolijk glas, wedden dat het meteen anders smaakt? 🙂

Spa heeft op de website Kleur je Routine 150 tips verzameld om kleur en afwisseling in je dag te brengen. Hier vind je tips op het gebied van Werk, Bewegen, Eten en drinken en Ontspannen. Neem er eens een kijkje, je doet er zeker nog leuke ideeën op!

Kleur je routineWin een mega pakket Spa!

Namens Spa mag ik een mega groot pakket met Spa Intense en Spa Touch Of weggeven. Van alle smaken bruisende Spa (dat zijn er dus in totaal 9) ontvangt de winnaar een 6-pack grote flessen. Daarmee kun jij dus voorlopig je dagelijkse routine wel even kleuren 🙂

Wat moet je doen om hier kans op te maken? Laat hieronder in een reactie even weten dat je meedoet aan deze winactie. Deel vervolgens op de Facebook-pagina van Beautyspots een foto in het thema Kleur je Routine. En omdat ik heel veel volgers heb die net als ik kleurrijke jurkjes dragen: een foto in je kleurrijke jurkje is niet genoeg, wees creatief 🙂 Gebruik bij de foto de #kleurjeroutine

Meedoen kan tot en met woensdag 14 augustus, daarna zal ik de meest creatieve inzending selecteren en een berichtje sturen. Let op: door mee te doen aan deze winactie, ga je ermee akkoord dat ik (als je de winnaar bent) je gegevens doorgeef aan het PR-bureau van Spa.

Meer informatie over de verschillende smaken van Spa vind je op de website.

17 Comments on Winactie: Kleur je routine met Spa!

 1. Ria
  12 augustus 2019 at 22:11 (1 jaar ago)

  Wat een fijne winactie ! Ik drink meestal Spa bruis (spa rood noemen jullie dat)
  Vorig jaar Spa bezocht en nu ik een heel eind van mijn familie ga wonen – vlakbij Spa notabene! – moet ik echt de speciale smaken eens proberen Aangezien al mijn foto’s al verhuisd zijn naar de Hoge Venen moet ik het doen met eentje dat ik op mijn gsm heb staan… hopelijk is die kleurrijk en origineel genoeg…

  Beantwoorden
 2. Zoé Nieuwenhuys
  12 augustus 2019 at 22:00 (1 jaar ago)

  Wihoeeee ik doe graag mee. Ik ben gek op kleur! Spa drinken wij erg graag en af en toe een ander smaakje lijkt me erg lekker en afwisselend.
  Groetjes Zoé

  Beantwoorden
 3. Marjolijn
  9 augustus 2019 at 22:31 (1 jaar ago)

  Hele leuke, originele en interessante actie. Ik drink meestal gewoon water, water met verse citroen, water met verse gember of water met verse munt. Het lijkt mij erg leuk om deze Spa varianten te mogen proberen.

  Beantwoorden
 4. Mijkje
  4 augustus 2019 at 10:23 (1 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee aangezien we net begonnen zijn met spa inkopen en ontdekken welke de lekkerste is omdat vocht drinken zo belangrijk is. Alleen zijn tot nu toe alle smaken lekker

  Beantwoorden
 5. Wilma Rommelse
  3 augustus 2019 at 19:12 (1 jaar ago)

  geweldig leuke Win actie:) Ben 19 jaar terug nog in de Spa fabriek geweest, heel indrukwekkend. Ik waag graag zo’n verfrissend kansje. Gelachen om de tips op Spa. Lekker in de regen buiten lopen of meespelen in elk speeltuintje wat je tegenkomt. Te leuk.

  Beantwoorden
 6. Anja
  2 augustus 2019 at 07:36 (1 jaar ago)

  Geweldige actie, ken al wel wat smaakjes maar heb er nog vele te ontdekken. Succes allemaal.

  Beantwoorden
 7. Simone
  1 augustus 2019 at 20:39 (1 jaar ago)

  Wat een leuke actie en het past zo goed bij je! Ik doe zeker mee

  Beantwoorden
 8. Lianje
  31 juli 2019 at 20:57 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat spa je hiervoor heeft benaderd!
  Ik ben een liefhebber van spa, zou dus graag het pakket winnen om alle smaakjes eens te proberen. Ik geniet van het meelezen over hoe je je leven kleur geeft. Ik ga beginnen met op zoek te gaan naar zo’n cool gekleurd wijnglas, dan kleur ik met je mee.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2019 at 08:05 (1 jaar ago)

   Leuk dat je meedoet! Vergeet je niet de foto te plaatsen? 🙂

   Beantwoorden
  • Tineke
   11 augustus 2019 at 19:50 (1 jaar ago)

   Er gaat al regelmatig een flesje mee onderweg

   Beantwoorden
 9. Madeleine
  31 juli 2019 at 20:55 (1 jaar ago)

  wat een heerlijke kleur volle smaak win aktie doe graag mee word bijna 50 en zeg altijd hoe meer kleur hoe meer fleur maar dit keer is hoe meer smaak met fleur en kleur 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 augustus 2019 at 08:05 (1 jaar ago)

   Leuk dat je meedoet! Vergeet je niet de foto te plaatsen? 🙂

   Beantwoorden
 10. Ilse Mara Peach
  28 juli 2019 at 20:27 (1 jaar ago)

  Ik doe dus graag mee!

  Beantwoorden
  • Linda vd Ouden
   31 juli 2019 at 20:55 (1 jaar ago)

   Leuk! Ik waag graag een kans op dit super pakket om zo mijn routine een beetje op te fleuren ! Ik ben momenteel druk aan het afvallen en water met een smaakje met het net wat lekkerder en misschien makkelijker vol te houden !

   Beantwoorden
   • Natasja
    1 augustus 2019 at 08:05 (1 jaar ago)

    Leuk dat je meedoet Linda! Vergeet je niet de foto te plaatsen? 🙂

    Beantwoorden
 11. Caro
  25 juli 2019 at 15:43 (1 jaar ago)

  Ik hoorde vanmorgen van een medecamperaar over deze nieuwe spa… vooral de coconut schijnt lekker te zijn. Toch maar een kansje wagen dus

  Beantwoorden
 12. Daniëlle
  24 juli 2019 at 20:54 (1 jaar ago)

  Jaaa! Doe graag mee met deze actie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.