Winactie: Lucky Wish bracelet van Just Loes ♥

Een paar weken geleden zat ik een beetje rond te kijken in één van mijn favoriete webshops op het gebied van sieraden en accessoires: Just Loes. Mijn oog viel op een Lucky Wish bracelet, om precies te zijn de ‘Listen to the whisper of your ♥’. Bam, die kwam direct binnen, wat een prachtige tekst! De combinatie met de eenvoud van het roestvrijstaal vind ik prachtig, en plop, daar lag hij al in mijn winkelmandje…

lucky wish bracelet

Winactie: Lucky Wish bracelet ♥

Toen de armband thuis kwam, was mijn teleurstelling erg groot toen bleek dat deze niet paste. Er stond wel duidelijk bij vermeld dat deze geschikt was voor een pols tot 19 cm, en ik had het opgemeten, ik dacht: ‘het ken net’.  Het kon net niet dus, hij zat bij mij echt te strak 🙁

Ik heb toen meteen Marloes een berichtje gestuurd met de vraag of ik hem terug mocht sturen, en natuurlijk mocht dat. Een dag later bedacht ik me echter dat ik er natuurlijk ook iemand anders blij mee kon maken. En dat is dus precies wat ik ga doen!

Lucky wish bracelet

Ik ga de armband weggeven aan één van mijn lezeressen, aan iemand voor wie de tekst hopelijk net zo veel betekent als het voor mij doet. En natuurlijk aan iemand bij wie hij wel past, meet je pols dus liefst even op 😉

Lucky wish bracelet

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie Lucky Wish bracelet? Laat hieronder een reactie dat je meedoet, like de Facebook-pagina van Beautyspots (en als je dan toch bezig bent: like de pagina van Just Loes ook meteen even, niet omdat het moet, maar omdat het kan) en deel het bericht over deze winactie met je vrienden (en zorg dat ik dat kan controleren). Meer hoef je niet te doen, makkelijk toch?

Meedoen kan tot en met zondag 19 juni a.s., daarna zal ik at random een winnaar kiezen en deze per mail op de hoogte stellen (let er dus op dat je een geldig email-adres gebruikt). Heel veel succes iedereen!

Mocht je niet gewonnen hebben? De armband (€ 16,95) is uiteraard nog verkrijgbaar bij Just Loes, je vindt hem hier.

33 Comments on Winactie: Lucky Wish bracelet van Just Loes ♥

 1. Kim
  19 juni 2016 at 11:04 (6 jaren ago)

  Je gevoel laat je never nooit niet in de steek dat is het enige waar je blindelings op kunt vertrouwen deze armband versterkt dat gevoel

  Beantwoorden
 2. Jantina
  19 juni 2016 at 10:00 (6 jaren ago)

  Erg mooi,strak design en de tekst pastoor bij mij.ik ga steeds beter luisteren naar wat er gefluisterd word en volg mij hart♡

  Beantwoorden
 3. Renée
  16 juni 2016 at 18:45 (6 jaren ago)

  Hij is prachtig. Lekker strak.
  Yes, ik doe mee.

  Beantwoorden
 4. Ellen K
  15 juni 2016 at 12:17 (6 jaren ago)

  Wat lief dat je de armband wil verloten! De tekst spreekt mij, net als vele andere, erg aan. Denk dat iedereen wel eens heeft meegemaakt dat je hart je al lang de waarheid zei maar je hoofd je misleid heeft… hele mooie tekst om dagelijks aan herinnert te worden 😉

  Beantwoorden
 5. Marion van der Velde
  15 juni 2016 at 09:43 (6 jaren ago)

  Leuke actie. Ik doe mee. Cadeautje voor mijn dochter.

  Beantwoorden
 6. Hennie
  15 juni 2016 at 08:33 (6 jaren ago)

  Ik heb een dag getwijfeld of ik mee zou doen. Zoals je weet ben ik niet zo van de teksten, maar deze tekst blijft me bezig houden en eerlijk gezegd is deze zo afgrijseljk van toepassing. Ook al doe ik altijd vrolijk en tralala, maar there is more than meets the eye. En dan druk ik me nog zachtjes uit. Met deze voor mij best wel open opmerking druk ik op ‘Reactie plaatsen’.

  Succes iedereen!

  Beantwoorden
 7. Babette
  15 juni 2016 at 08:03 (6 jaren ago)

  Leuk leuk actie doe graag mee

  Beantwoorden
 8. Jolanda Pijnenburg-Verhoeven
  15 juni 2016 at 07:48 (6 jaren ago)

  Wat een ontzettend mooie armband en de tekst raakt mijn hart. Ik maak graag kans om deze schoonheid vol liefde om mijn pols te kunnen dragen.

  Beantwoorden
 9. Adriana
  15 juni 2016 at 07:04 (6 jaren ago)

  Super toffe armband!
  En de maat is geen probleem.

  Beantwoorden
 10. Tamara TS
  15 juni 2016 at 01:30 (6 jaren ago)

  Oeh, die armband is inderdaad prachtig! Ik doe heel graag mee. Ik was al volger van jou en nu ook van Just Loes en natuurlijk heb ik gedeeld. (FB Tamara Mara Großmaul)

  Beantwoorden
 11. Mirella
  14 juni 2016 at 22:43 (6 jaren ago)

  Zooo mooi! Net als deze; A dream is a wish your ❤️ makes…..
  Ik zou graag willen dat mijn hart naar de fluisteringen luistert…

  Beantwoorden
 12. Claudia
  14 juni 2016 at 22:28 (6 jaren ago)

  Wow dat je hem niet terug stuurt. Maar naar je hart luisterd en iemand blij wilt maken. Ik luister elke dag naar mijn hart. Mijn hart spreekt elke dag. Ik let sinds ik ziek ben steeds meer op de kleine dingen van het leven. En ik kan je zeggen dat zo heerlijk is……

  Beantwoorden
 13. Nikoline
  14 juni 2016 at 22:22 (6 jaren ago)

  Wat een mooi gebaar En ook de tekst raakt je…Iets wat ik zelf niet onder woorden kon krijgen.

  Beantwoorden
 14. Anouk Geenen
  14 juni 2016 at 22:02 (6 jaren ago)

  Ik doe graag mee voor mezelf. Vind het een mooie armband met een mooie spreuk.

  Beantwoorden
 15. Yolanda castricum
  14 juni 2016 at 21:46 (6 jaren ago)

  Wat een beauty deze zou ik echt super graag willen winnen.

  Beantwoorden
 16. Sibbelina
  14 juni 2016 at 21:42 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige tekst.
  Jammer dat de armband jou niet past, maar ik ben iemand met kinderhandjes en deze zijn gauw gevuld 🙂

  Beantwoorden
 17. monique
  14 juni 2016 at 21:21 (6 jaren ago)

  Die zou ik heel erg graag willen winnen maar niet voor mezelf maar voor mijn schoonzus zij is erg ziek heeft sle en sjogren en op dit moment gaat het niet goed met haar. En nog doet ze alles en vaak veels teveel. ( ook logisch met 3 kinderen)
  En natuurlijk ben ik groooot fan van marloes!

  Beantwoorden
 18. Linda Raaijmakers
  14 juni 2016 at 21:15 (6 jaren ago)

  Graag voor mijn zus Chantal die pas bevallen is 😀

  Beantwoorden
 19. Mariska Bitter
  14 juni 2016 at 21:14 (6 jaren ago)

  Geliked en gedeeld. Just loes volg ik al een tijd nadat ik vorig jaar een strandtas heb gekocht bij haar. Deze armband heeft al meerdere malen bij mij in het winkelmandje gezeten, de tekst en armband zijn zo mooi, maar telkens twijfelde ik weer over de maat. Ik heb een vrij smalle pols 16cm, maar zo te horen, moet hij dan toch goed passen. Het lijkt me gaaf om deze te winnen.

  Beantwoorden
 20. Tessa
  14 juni 2016 at 20:51 (6 jaren ago)

  Die tekst is zeker raak!
  Na een lange herstel periode van 2,5 jaar ben ik bijna de oude.
  Die prachtige armband zou ik met trots dragen.
  Die mij elke dag eraan doet denken naar je gevoel te luisteren.

  Beantwoorden
 21. Kim
  14 juni 2016 at 18:52 (6 jaren ago)

  BAM die zit, wat een tekst op een armband al niet teweeg kan brengen, er zijn zoveel mooie en herkenbare teksten dat ik mijn hele arm er wel mee vol kan hangen net zoals deze!!!
  Ik doe heel graag mee

  Beantwoorden
 22. Agneta
  14 juni 2016 at 18:43 (6 jaren ago)

  Oke ik was van te voren al wat teleurgesteld, want hij is echt prachtig en ik dacht dat gaat mij nooit passen! Maar wat blijkt?! Door mijn afvallen zijn mijn polsen ook smaller geworden en gaat hij passen! Dus ik doe heel graag mee, want de tekst voel ik met heel mijn hart. Begrijp heel goed waarom jij er ook voor ging. Ik doe dan ook graag mee.

  Liefs Agneta

  Beantwoorden
 23. Jori
  14 juni 2016 at 18:41 (6 jaren ago)

  Mooie tekst die me erg aanspreekt en vooral ook dat ♥ erachter.Jammer dat armbanden soms niet passen,ik heb er laatst ook twee terug gestuurd,die waren echt voor een kinderpolsje.

  Beantwoorden
 24. Angela
  14 juni 2016 at 17:30 (6 jaren ago)

  Wat jammer dat hij niet past! Super lief dat je hem verloot!

  Mocht je deze tekst op een aluminium cuff armband willen! Let me know

  Beantwoorden
 25. Miranda Aerts
  14 juni 2016 at 17:14 (6 jaren ago)

  Wat een mooie armband en tekst, ik hoop dat hij je veel geluk zal brengen ♡

  Ik doe niet mee aan de winactie want ik hou meer van armbanden die mee bewegen.

  Beantwoorden
 26. marike
  14 juni 2016 at 16:47 (6 jaren ago)

  Wat een mooie tekst op een mooie armband! Zou deze graag willen winnen! X

  Beantwoorden
 27. Marion
  14 juni 2016 at 16:41 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige armband! Ik kan me voorstellen dat je hier direct voor viel. Die tekst past ook echt helemaal bij mij! Toch doe ik niet mee, want ik heb al een keer iets bij jou gewonnen. Nu is het tijd voor een ander.

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 juni 2016 at 13:02 (6 jaren ago)

   Wat lief van je Marion!

   Beantwoorden
 28. chucky1012
  14 juni 2016 at 16:04 (6 jaren ago)

  Wat een schitterende armband!
  Lief dat jij dit weggaat geven 😉
  Beidde fb pagina’s like ik allang.
  Mijn em. heb ik in de speciale balk ervoor vermeld.
  Ik tweet dit voor je en retweet het: @chucky1012

  Natuurlijk post of repost ik de foto van de winactie op mijn instaggramaccount: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

  Beantwoorden
 29. Nicole
  14 juni 2016 at 14:43 (6 jaren ago)

  Prachtig!!En het zou ook passen ook!
  Ik maak graag kans om deze te winnen.

  Beantwoorden
 30. Sanne
  14 juni 2016 at 14:40 (6 jaren ago)

  Ik doe heel graag mee. De tekst is precies op mijn lijf geschreven.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.