Winactie: Valentijnspakket van Coos Shop

Vandaag heb ik alweer een super leuke winactie voor jullie! Namens Alice van Coos Shop mag ik één van jullie deze week blij maken met een heerlijk Valentijns-verwenpakket. Lees snel verder om te zien wat je kunt winnen!

Coos Shop

Valentijns-verwenpakket van Coos Shop

Ter ere van Valentijnsdag gaat Coos Shop één van jullie verwennen met een heerlijk ‘me-time’ pakketje, waarin twee verzorgende sheetmaskers voor je gezicht zitten, en een intens verzorgende bodyscrub. Hieronder vertel ik je eerst wat meer over de producten.

Coos Shop

Coos Shop

Het Innisfree It’s Real Squeeze Mask is rijk aan sheaboter en andere verzorgende ingrediënten. Zeker als je net als ik rond de veertig bent, zal je huid heel blij worden van dit masker. Sheetmaskers zijn lekker makkelijk en snel aan te brengen, en daardoor perfect voor aan het eind van een drukke (werk)dag. Gezicht reinigen, sheetmasker op je huid leggen en relaxen maar!

Coos Shop

Coos Shop

This sheet mask is formulated with aloe vera to deeply hydrate and transform dull, dry skin into a healthier-looking complexion.

This sheet mask treatment is infused with aloe vera to moisturize, calm, and soothe sensitive skin. Perfect for all skin types, it hydrates and conditions with bamboo juice for a refined, refreshed complexion. Each mask features a three-layer durable cotton sheet for better absorption and deeper penetration of essence—resulting in optimal results and a healthy-looking, dewy glow.

Twee maskertjes die perfect zijn voor deze tijd van het jaar, waarin je huid vaak wat droog en dof kan zijn, en best een lekkere opkikker kan gebruiken! Alle sheetmaskers van Coos Shop vind je overigens via deze link, er is nog veel meer lekkers verkrijgbaar.

Sweetness Sugar Body Scrub

Vanwege Valentijnsdag heeft Alice nog een heerlijk extraatje erbij gedaan: deze overheerlijke, fluffy Sweetness Sugar Body Scrub, van Gifts From The Garden of Eden. Vol heerlijke ingrediënten, om je huid eens goed te verwennen.

Sweetness Sugar Body Scrub

Sweetness Sugar Body Scrub ziet er zacht, fluffy, zoet en vooral heerlijk uit. En het beste nieuws is: what you see is what you get. De textuur van de scrub is heerlijk romig en fluffy, waardoor het aanbrengen en inmasseren pure verwennerij voor je huid is. De geur is zacht en zoet, maar niet té zoet. Ik vind het echt zo’n ‘Sweet Milk’-geur.

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket vol lekkers?

 • Laat hieronder een reactie achter
 • Like de Facebook-pagina van Coos-Shop en Gifts from The Garden of Eden
 • Je creëert een extra winkans door het Facebook-bericht over deze winactie te delen via Facebook en/of Twitter.

Meedoen kan tot en met donderdag 11 februari, op vrijdag krijgt de winnares een mailtje van mij. Succes!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

24 Comments on Winactie: Valentijnspakket van Coos Shop

 1. Nadia
  11 februari 2016 at 14:48 (7 jaren ago)

  Leuke Valentijnsactie! Ik heb droge huid door hormonale verandering. Dus, ik doe graag mee.
  Ik heb de actie op Facebook gedeeld.

  Beantwoorden
 2. Anita H.
  11 februari 2016 at 01:05 (7 jaren ago)

  Top. Gedeeld op Facebook. Ik doe mee.

  Beantwoorden
 3. corry de vos
  10 februari 2016 at 20:22 (7 jaren ago)

  Wauwie wat een heerlijke actie
  gooi mij maar in de hoge hoed dan
  begint mijn Valentijnsdag heel goed

  Beantwoorden
 4. Sabrina
  10 februari 2016 at 08:41 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijk Valentijnspakket, ik loot graag mee! Ik heb de Facebook pagina’s geliked en het winactie bericht gedeeld via Facebook en Twitter.

  Groetjes,
  Sabrina

  Beantwoorden
 5. LindavanV
  10 februari 2016 at 07:00 (7 jaren ago)

  Oh boy!!! wat wordt ik hier vrolijk van 🙂

  Ik ben een masker addict,echt ik hou ervan.
  Iedere week,(want dagelijks is echt overdreven),duik ik met een masker het bad in.
  Ik doe dus heel graag mee 🙂 Beide pagina’s geliked en zal hem even delen.Nu duimen!!!!

  Beantwoorden
 6. Tamara TS
  10 februari 2016 at 03:27 (7 jaren ago)

  Wat een fijne winactie! Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stappen gedaan. (FB Tamara Mara Großmaul en Twitter @paramara1982)

  Beantwoorden
 7. Deb
  9 februari 2016 at 21:21 (7 jaren ago)

  Wat een verwennerij!! De scrub ziet er prachtig uit en over dit soort maskertjes heb ik al veel gelezen maar nog niet zelf uitgeprobeerd dus ik ben benieuwd! Ik maak dus heel graag kans en heb beide FB pagina’s geliked!

  Beantwoorden
 8. Jori
  9 februari 2016 at 18:28 (7 jaren ago)

  Wat een prachtig pakket mag je weggeven ik doe graag mee

  Beantwoorden
 9. Manon
  9 februari 2016 at 17:54 (7 jaren ago)

  Omg de producten zien er echt zo snoepig uit! Vooral de scrub lijkt me echt heerlijk! Ik heb alles gedaan Op de naam Manon of Inspiiredbylife ook heb ik het gedeeld op FB en twitter ga ik het zo ook nog eens delen, als ik het berichtje zie! Liefs Manon

  Beantwoorden
 10. Renee
  9 februari 2016 at 17:36 (7 jaren ago)

  Nahh, wat een mooie producten! De sheetmaskers zijn lekker handig en een weldaad voor mijn huid. De scrub ziet er zo mooi en lekker uit, lijkt me heerlijk om te gebruiken. Count me in! Ga eens snuffelen op hun site. Je weet me steeds weer op mooie producten te attenderen!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  9 februari 2016 at 17:19 (7 jaren ago)

  Deze winactie sla ik over en wens iedereen veel succes!

  Xoxo

  Beantwoorden
 12. jeapiebel
  9 februari 2016 at 17:06 (7 jaren ago)

  Ik doe graag mee. Wat is dit een schattig verpakkingspot zeg, zowel de inhoud. Ik zou ze kunnen opeten. Echt lief.

  Beantwoorden
 13. Cilia
  9 februari 2016 at 16:56 (7 jaren ago)

  Lijkt me een heerlijk pakket

  Beantwoorden
 14. Henderica Visser
  9 februari 2016 at 16:45 (7 jaren ago)

  De scrub ziet er echt heerlijk uit en ben ook benieuwd naar de sheetmaskers…dus ik doe mee! Ik heb beide Facebookpagina’s geliked 🙂

  Beantwoorden
 15. Judith
  9 februari 2016 at 16:20 (7 jaren ago)

  Heerlijke scrub lijkt me dat!
  Graag maak ik kans!

  Beantwoorden
 16. Nicole
  9 februari 2016 at 15:39 (7 jaren ago)

  Die scrub…..om van te smullen.
  Kan mijn bijna 43 jarige huidje goed gebruiken.
  Heb geliked en gedeeld.

  Beantwoorden
 17. Marian Zw.
  9 februari 2016 at 15:08 (7 jaren ago)

  Ik ben ook 40+ deze maskertjes wil ik wel graag eens proberen! En wat ziet deze scrub er echt heerlijk uit. Het lijkt wel slagroom met roze spikkels! Gedeeld op twitter en de fb pagina’s geliked.

  Beantwoorden
 18. Nicole
  9 februari 2016 at 14:32 (7 jaren ago)

  Ik doe mee ziet er leuk uit

  Beantwoorden
 19. Ilja W
  9 februari 2016 at 14:28 (7 jaren ago)

  Lijkt me echt een heel erg mooi packet. Ik heb geen enkele van de merken tot nu toe geprobeerd maar de producten klinken in ieder geval erg goed. Ik ga vast duimen.

  Beantwoorden
 20. Talitha
  9 februari 2016 at 14:15 (7 jaren ago)

  Lijkt me heerlijk, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 21. Jacqueline
  9 februari 2016 at 14:10 (7 jaren ago)

  Valentijn on my own dit jaar. Wat is zo’n verwenpakket dan welkom…

  Beantwoorden
 22. jeanne
  8 februari 2016 at 14:27 (7 jaren ago)

  Wat ziet de verpakking er ontzettend schattig uit. De romige textuur lijkt me heerlijk.ik doe graag mee met de win aktie

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.