Winter essentials van Trekpleister

In de wintermaanden heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de zomer, dat weet iedereen denk ik wel. Ik gebruik in de winter sowieso huidverzorging met een rijkere textuur, en qua geuren kies ik voor wat warmere geuren dan in de zomer. Wist je dat Trekpleister heerlijke producten in het assortiment heeft die je huid helpen de winter door te komen? Ik ontving onlangs een pakket met een aantal heerlijke, verzorgende producten, ik vertel je er graag wat meer over!

Trekpleister
Trekpleister must-haves

Ik moet eerlijk bekennen dat ik maar zelden bij Trekpleister kom. Dat heeft vooral te maken met het feit dat er hier geen filiaal in de buurt zit, en er wel een Kruidvat op het dorp zit. Ik vond het dan ook des te leuker dat ik op deze manier een aantal producten kon uitproberen! Want hoewel ik erg van luxe merken houd, kan ik net zo blij worden van een mooi, goed werkend budget product. Tijd om de producten van dichtbij te bekijken!

Trekpleister
Trekpleister Body Butter Honing & Cacao Boter

Ik ben gek op bodybutters, ik ben altijd blij als het weer wat kouder wordt, zodat ik ze weer te voorschijn kan halen. Daarnaast ben ik gek op verzorgingsproducten met honing erin, dus deze nieuwe body butter van Trekpleister leek meteen al een schot in de roos.

Trekpleister
De bodybutter heeft een lekker volle textuur, waar mijn huid momenteel met de kou buiten erg blij van wordt. Toch trekt de butter vrij snel in, waardoor ik ’s ochtends niet al te lang hoef te wachten voor ik me kan aankleden. De heerlijke warme, zoete geur past helemaal bij wat ik in verzorgingsproducten zoek in de winter. Al met al zorgt de bodybutter voor een heerlijk comfy gevoel, perfect om een koude winterdag mee te beginnen (of te eindigen natuurlijk). Trekpleister Body Butter Honing & Cacao boter kost € 2,49 voor 200 ml.

Trekpleister
Trekpleister Self Tan Tissue

In de wintermaanden zijn we doorgaans minder buiten, we blijven liever lekker binnen bij de verwarming. Met als resultaat dat je er soms wat bleker uitziet dan je misschien zou willen. Deze Self Tan Tissues helpen je op een makkelijke, snelle manier om een tijdelijk kleurtje tevoorschijn te toveren. De kleur houdt 3 dagen aan. De tissues zijn door het formaat ook makkelijk om straks in het voorjaar of in de zomer mee op vakantie te nemen, je neemt heel makkelijk een paar setjes mee in je toilettas. De Self Tan Tissues kosten € 0,79 per setje van twee.

Trekpleister
Trekpleister Micellair Water

Ik ben fan van een uitgebreide gezichtsreinigingsroutine aan het eind van de dag, maar als je een keer geen zin of tijd hebt, of sowieso meer van het snelle werk bent, is een Micellair water een prima oplossing. Deze variant van Trekpleister is speciaal bestemd voor de droge en gevoelige huid, en is vrij van parfum, alcohol en kleurstoffen. Hij verwijdert mijn make-up uitstekend, zonder prikkend of irriterend gevoel op mijn huid. Trekpleister Micellair Water kost € 2,49 voor 250 ml.

Trekpleister
Trekpleister Hand & Nagel Lotion

Deze Hand & Nagel Lotion was al snel favoriet bij mij, ik heb de flacon op mijn bureau staan zodat ik regelmatig tussendoor mijn handen snel kan insmeren. Dat is met de kou van nu echt wel nodig!

Trekpleister
De Hand & Nagel Lotion heeft een lekker dunne textuur, die toch goed verzorgend aanvoelt. Hij laat zich heel makkelijk inmasseren en trekt super snel in, de perfecte handverzorging voor tussendoor! Hij heeft ook nog eens een heerlijke geur, wat het gebruik nog meer veraangenaamt. De Hand & Nagel Lotion kost € 1,99 voor 200 ml.

Trekpleister
Trekpleister Krulcrème

Naarmate ik ouder word, lijk ik meer krullen in mijn haar te krijgen. Het enige nadeel: in de wintermaanden, en zeker als het vochtig weer is, pluist het heel snel. Deze Trekpleister Krulcrème bevat collageen wat een sterk hydraterende werking heeft op het haar, en het dusdanig verzorgt dat het veel minder pluist. De Krulcrème heeft een aangename, echte ‘kappersgeur’.

Trekpleister
Je brengt de Krulcrème aan op droog of vochtig haar en masseert het in. Daarna föhn en style ik mijn haar zoals gebruikelijk. De crème maakt mijn haar gelukkig niet slap of zwaar, mijn krullen zitten mooi in model en voelen zacht en natuurlijk. Ook gedurende de dag blijft mijn haar zacht en verzorgd aanvoelen. Trekpleister Krulcrème kost € 1,89 voor 250 ml.

Trekpleister
Trekpleister Body Oil

Naast Bodybutter is ook olie een geliefd verzorgingsproduct van mij, deze gebruik ik zomer én winter. De Trekpleister Body Oil bevat Sheabutter en amandelolie, die je huid intens verzorgen en verzachten. De warme vanillegeur is gewoon verslavend lekker!

Trekpleister
De Body Oil is vrij dik, waardoor je niet zo snel knoeit bij het doseren en inmasseren. De olie voelt heerlijk zacht en verzorgend op mijn huid, al direct bij het aanbrengen. Ook deze trekt vrij snel in, en laat een heerlijke geur achter op mijn huid. Pure verwennerij, en dat hebben we zo af en toe toch allemaal nodig? Trekpleister Body Oil kost € 3,99 voor 150 ml.

Trekpleister
Trekpleister Onder de Douche Bodymilk

Voor wie ’s ochtends écht haast heeft, en geen tijd heeft om te wachten tot welk product dan ook goed is ingetrokken, is er Trekpleister Onder de Douche Bodymilk. Deze breng je aan onder de douche, masseert hem in en spoelt daarna je huid af. Na het afdrogen kun je je meteen aankleden, Onder de Douche Bodymilk laat een verzorgend laagje achter op de huid.

Trekpleister
Onder de Douche Bodymilk heeft een romige, verzorgende textuur die ook na het afspoelen en afdrogen nog voelbaar is op mijn huid. De zachte, zoete geur is erg lekker, maar hiervan blijft helaas niet zoveel hangen op mijn huid. Persoonlijk ben ik toch meer fan van een echte bodymilk, het insmeren is voor mij ook gewoon onderdeel van mijn ochtendroutine. Trekpleister Onder de Douche Bodymilk kost € 2,99 voor 400 ml.

Trekpleister
Artes Florales Spring Blossom Eau de Parfum

Omdat we stiekem al een beetje uitkijken naar het voorjaar, en de dagen ook al merkbaar langer worden, zat er ook een heerlijke Eau de Parfum in de Trekpleister-verwenbox. Spring Blossom is (hoe kan het ook anders) een bloemige geur, en past helemaal bij het voorjaar. Direct na het opsprayen is het bloemige van de geur wel iets té aanwezig naar mijn zin, maar al snel wordt de geur zachter. De geur blijft zo’n uur of 3 à 4 aanwezig op mijn huid, en dat vind ik voor een Eau de Parfum van deze prijsklasse erg goed! Spring Blossom Eau de Parfum kost € 7,99 voor 50 ml.

Je ziet: Trekpleister heeft een heerlijk assortiment met verzorgende, lekkere producten die je body en mind deze koude wintermaanden helpen door te komen. Ik moet toch maar eens een keer een filiaal opzoeken, ik ben nieuwsgierig geworden naar de rest van de producten!

Ik heb de producten in dit artikel ontvangen.

Kom jij weleens bij Trekpleister? Wat zijn jouw favoriete producten uit het assortiment?

10 Comments on Winter essentials van Trekpleister

 1. Bianca
  27 januari 2017 at 07:49 (5 jaren ago)

  Helaas zit hier geen Trekpleister in de omgeving, maar heb zelf ook deze heerlijke verwenbox ontvangen. Vooral de body butter en body oil zijn prettig om te gebruiken x

  Beantwoorden
 2. Engelina
  26 januari 2017 at 22:03 (5 jaren ago)

  de honingbodybutter is zo fijn. zelf gebruik ik em al een tijdje. De andere producten zien er ook tof uit . Al vind ik de verpakkingen van Kruidvat net iets leuker. Het luchtje heb ik nog niet gezien .

  Beantwoorden
 3. Miranda
  26 januari 2017 at 15:25 (5 jaren ago)

  Hier bij ons een Trekpleister (op de route naar m’n werk) en maar liefst drie Kruidvat filialen.
  Ik kom er regelmatig, ze hebben leuke aanbiedingen en ik koop er o.a. make-up.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  26 januari 2017 at 12:25 (5 jaren ago)

  Lijken me allemaal fijne producten. Die Eau de parfum lijkt me heerlijk.
  En nee, kom helaas nooit bij Trekpleister, moet er minstens 20 km voor rijden. En aangezien ik binnen die straal van 20 km al iets van minstens 10 Kruidvat filialen heb zitten doe ik dat niet 😉

  Beantwoorden
 5. Suzanne
  26 januari 2017 at 11:29 (5 jaren ago)

  Hoe zijn die zelfbruinende tissues? Brengen ze een beetje egaal aan en is de kleur oke, dus niet oranje?

  Beantwoorden
 6. Irene Niec
  26 januari 2017 at 09:17 (5 jaren ago)

  Rde bodybutter en micellair water gebruik ik ook, beide zijn erg fijn

  Beantwoorden
 7. Jolanda
  26 januari 2017 at 09:15 (5 jaren ago)

  Leuke review! Ik was compleet verrast met dit fijne pakket! De Body Butter is erg fijn vind ik

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  26 januari 2017 at 08:26 (5 jaren ago)

  Ik werd hier ZO blij van, echt heerlijke producten <3

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  26 januari 2017 at 06:49 (5 jaren ago)

  Mooie producten!
  Er zitten er een aantal producten bij die ik denk te gaan kopen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. marije
  26 januari 2017 at 06:32 (5 jaren ago)

  Super leuk pakket met mooie producten. Hier helaas ook geen trekpleister in de buurt maar dan was ik zeker voor de body butter en olie gegaan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.