Winter is here! Verslag Lush Kerstevent

Begin van deze week kreeg ik een mailtje van de lieve Amadea, de PR-dame van Lush. Of ik donderdagavond zin en tijd had om naar een klein persevent bij Lush Rotterdam te komen, ter ere van de nieuwe Winterproducten, die sinds gisteren in de winkels verkrijgbaar zijn. Zin, dat hoef je aan mij natuurlijk niet te vragen en tijd: al had ik een afspraak bij de Koning, dan had ik hem nog verzet (denk ik, hihihi!). Dus reed ik begin van de avond in mijn kleine Fiatje naar Rotterdam en was getuige van de première van de nieuwe Lush producten. In dit uitgebreide fotoverslag laat ik jullie meegenieten van dit heerlijke, geweldige Lush Kerstevent, lees dus snel verder!

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent 2015

Allereerst even kort over de nieuwe winkel van Lush Rotterdam: een paar weken geleden zijn ze verhuisd, en zitten nu op een prachtige locatie, in de ‘Koopgoot’. De winkel is helemaal verbouwd volgens de nieuwe Lush principes: allemaal zo natuurlijk en gerecycled mogelijk. Alle panelen en meubelen zijn gemaakt van gerecycled hout, de tegels zijn van natuurlijke materialen gemaakt en wat ik als klant heel prettig vind: de winkel is heel ruim opgezet, zodat je heerlijk op je gemak en ongestoord kunt rondkijken en -snuffelen. Ik vind het er prachtig uitzien!

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Zoals ik laatst in mijn artikel over de mooie Lush Lipstick al vertelde, vind ik het jammer dat de make-up van Lush niet wat meer aandacht krijgt. Ook daar is in de nieuwe winkel aan gedacht: kijk wat een ontzettend gaaf make-up meubel! De make-up producten staan niet meer in een vergeten hoekje, maar zijn het stralende middelpunt van de winkel. En je kunt zelfs lekker op je gemakje gaan zitten voor de make-up spiegel, om de producten uitgebreid uit te proberen.

Lush Kerst

Lush Kerst

Zelfs de cupcakes waren helemaal in feestelijke Lush Kerst-stijl, en ze waren enorm lekker!

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Vivan, de manager van de winkel, legde ons eerst van alles uit over de verschillende cadeau’s uit de Lush Kerstcollectie. Leuk om de verhalen erachter eens te horen, en wat zijn het er veel!

Lush Kerstevent

Daarna werden we in groepjes van 3 of 4 verdeeld, en kregen we uitleg over de verschillende producten. Het was ontzettend leuk dat het zo kleinschalig was, hierdoor was er uitgebreid de tijd om vragen te stellen, en de sfeer was erg gemoedelijk en gezellig. Precies wat bij Kerst past! Uiteraard was er ook volop tijd om rond te kijken, en veel foto’s te maken. Volgens mij heb ik alle producten wel op de foto gezet, hieronder laat ik ze aan je zien met her en der wat uitleg erbij (al hebben de producten van Lush eigenlijk geen uitleg meer nodig ;-)):

Lush Kerstevent

Een Lush Kerst zonder Snow Fairy is natuurlijk geen Lush Kerst, ze is er weer hoor! En ze heeft ook weer wat gezelschap meegebracht:

Lush Kerstevent

Candy Mountain, haar al even zoete en roze zusje voor in bad (of voor onder de douche!).

Lush Kerstevent

En Fairy Dust Dusting Powder, deze is heerlijk én mooi!

Lush Kerstevent

The Icing On The Cake Shower Smoothie stond al op mijn verlanglijstje, maar nu ik hem geroken en geprobeerd heb, weet ik het zeker. Hier volgt de komende tijd zeker een review van op Beautyspots!

Lush Kerst

Lord of Misrule Shower Scream heeft een kruidige, beetje mysterieuze geur. Een echte geur voor het najaar en winter, ik vind hem wat zachter van geur dan Lord of Misrule Bath Bomb. Hij voelt ontzettend zacht op de huid, en is lekker verzorgend.

Lush Kerst

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

De zepen van dit jaar, mijn favorieten zijn Snowcake en Yog Nog. Er is nog een nieuwe zeep, maar die was er helaas nog niet, die wordt binnenkort geleverd.

Lush Kerst

Lush zou Lush niet zijn zonder een uitgebreide collectie Kerst-badproducten. Heerlijk op de koude winteravonden, of om even aan de december-stress te ontsnappen.

Lush Kerst

Peeping Santa is nu al mijn favoriet: niet alleen ziet hij er ontzettend leuk uit, maar vooral de geur is helemaal mijn ding, hij ruikt hetzelfde als Yummy Mummy (uit de Moederdag-collectie van dit jaar). En hij zit boordevol Sheaboter, heerlijk!

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Vorig jaar was er al een leuk Fun ‘bouwpakketje’ in de vorm van een sneeuwpop, dit jaar kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende pakketjes. Super leuk!

Lush Kerst

We mochten zelf onze creativiteit laten gaan met ‘Magic of Christmas’. Gelukkig ben ik in andere dingen een stuk beter, hihihi!

Lush Kerst

Het Cranberry gezichtsmasker voelt erg zacht en romig aan, ik denk dat menig (droog) winterhuidje hier erg blij van wordt!

Lush Kerstevent

Ik houd van de frisse ‘Candy Cane’-achtige geur met pepermunt, en word op mijn wenken bediend met deze Salt and Peppermint Bark scrub bar, die een verrassend zachte en subtiele scrub heeft.

Lush Kerstevent

Lush Kerst

Fans van de Lush Shower Jellies kunnen vast hun geluk niet op met maar liefst drie Limited Editions in deze Lush Kerstcollectie. Ik kan nog niet kiezen welke ik het lekkerst vind: de friszoete geur van Snowman, de kruidige appelgeur van Santa’s Belly of de Cherry Coke-geur van Nightwing.

Lush Kerstevent

En natuurlijk mogen de geweldige Lush Kerstcadeau’s niet ontbreken. Ik zou straks in mijn nieuwe huis best zo’n kast vol willen hebben, hihihi!

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

Lush Kerstevent

#diewillik

Lush Kerst

Lush Kerstevent

Maar ook de Furoshikis zijn ontzettend leuk om op een snelle manier je flesje showercream of je Bath Bomb heel feestelijk en apart in te pakken. Er zijn een aantal varianten speciaal voor Kerst uitgebracht.

Lush Kerst

Lush Kerst

En die schattige tas wil ik ook!

Het was een ontzettend bijzondere en leuke avond, en ik was natuurlijk enorm vereerd dat ik bij deze primeur aanwezig mocht zijn. Ik wil de lieve mensen van Lush Nederland en Lush Rotterdam hierbij dan ook heel erg bedanken voor de uitnodiging en voor de magische avond!

De Lush Halloween- en Winterproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle winkels en in de webshop. Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?

12 Comments on Winter is here! Verslag Lush Kerstevent

 1. F.Brouwer
  4 oktober 2015 at 16:43 (6 jaar ago)

  Je krijgt spontaan zin in kerst. Mooie foto’s, leuk verslag & fijne producten.

  Beantwoorden
 2. Deb
  3 oktober 2015 at 20:24 (6 jaar ago)

  Wat een mooie foto’s en te gek dat je hierbij bent geweest! Ik ben mijn Lush wishlist nog aan het samenstellen. Ik hoop volgende week naar de Lush in Utrecht te gaan!

  Beantwoorden
 3. Annette
  3 oktober 2015 at 17:39 (6 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s en een fijn verslag. Ze weten de winkels altijd zo mooi te maken. Ik houd er echt van dat je een lush winkel altijd eerder ruikt dan zien 😉

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  3 oktober 2015 at 12:09 (6 jaar ago)

  Wat ziet alles er toch altijd geweldig uit he <3 Super leuk dat je er bij was!

  Beantwoorden
 5. Talitha
  3 oktober 2015 at 11:58 (6 jaar ago)

  Wow wat een prachtig verslag natasja! Die tas vind ik ook erg leuk ☺ Mireille weet waar je aan begint hoor als je een keer iets van lush wilt proberen.. het verslavingsgehalte is erg hoog!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  3 oktober 2015 at 11:30 (6 jaar ago)

  Die leuke avond was wel echt de kers op de taart op jouw feestelijke dag (zo te zien aan al die heerlijke producten misschien wel de hele taart zelfs) ☺

  Beantwoorden
 7. Madelon
  3 oktober 2015 at 10:43 (6 jaar ago)

  Die butterbear tin en tas! <3 Fijn artikel en mooie foto's, ik kan niet wachten om zelf in de winkel te snuffelen! 😀

  Beantwoorden
 8. Sylvia
  3 oktober 2015 at 10:26 (6 jaar ago)

  Super leuk verslag met mooie duidelijke foto’s!

  Beantwoorden
 9. jori
  3 oktober 2015 at 09:17 (6 jaar ago)

  Als iemand het verdient ben jij het wel om bij zoiets leuks te zijn van Lush,als grote Lush fan.Mooie producten weer voor de kerst.

  Beantwoorden
 10. Cindy
  3 oktober 2015 at 08:37 (6 jaar ago)

  Leuk verslag zeg! En wat een lekkere dingen zie ik voorbij komen. Snel eens snuffelen bij Lush 🙂

  Beantwoorden
 11. mireille
  3 oktober 2015 at 07:54 (6 jaar ago)

  Ik geloof dat ik de enige persoon in beautyland ben die nog nooit iets van Lush gebruikt heeft. Zo’n kerstpakket zal ik eens op mijn verlanglijstje zetten.

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  3 oktober 2015 at 06:48 (6 jaar ago)

  Fijn verslag en prachtige foto’s.
  Ik liep er van de wk. langs en zag dat dit alles nu daar te koop is.
  Dus zal ik snel iets kopen 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.