Wishing you all the best…

Aan het begin van dit nieuwe jaar wens ik jullie, mijn lieve, trouwe bezoekers van Beautyspots, een geweldig 2014. Ik hoop dat het jullie veel liefde, gezondheid en geluk brengt, en dat alles wat je wenst voor het komende jaar, waarheid mag worden, op welk gebied dan ook. Dat je het jaar mag doorbrengen met degenen die je lief zijn en met dingen die je graag doet. Nou ja, voor het grootste gedeelte dan, we moeten allemaal wel eens iets doen wat we minder leuk vinden πŸ˜‰

Instagram

Zelf heb ik voor het nieuwe jaar maar één grote wens: dat mijn man snel een nieuwe baan vindt. Verder heb ik geen wensen, alles mag blijven zoals het nu is, het liefst voor de komende 30 jaar. Nou ja, Beautyspots mag natuurlijk best een beetje groeien het komende jaar, maar daar werk ik gewoon hard aan, daar heeft het nieuwe jaar of “het leven” geen invloed op.

Instagram

Uiteraard horen bij een nieuw jaar ook goede voornemens, of ‘doelen’, of hoe je het ook wil noemen. Ik heb er ook een paar:

 • meer badderen, zodat mijn voorraad badbruisballen en aanverwanten nu eindelijk eens slinkt in plaats van toeneemt
 • de economie blijven stimuleren πŸ˜‰
 • nieuwe wandelschoenen kopen en ze aan het eind van het jaar net zo versleten te hebben als mijn huidige nu zijn
 • vΓ³Γ³r ik in maart 40 word, wil ik minimaal 5 kilo kwijt zijn, en voor de zomer mogen er daar nog 10 bij (of af, het is maar hoe je het bekijkt)

Wat ik jullie als laatste nog wil meegeven voor het nieuwe jaar, is: Geniet! Want voor je het weet wensen we elkaar weer een Gelukkig Nieuwjaar. En dan kun je maar beter zorgen dat je een mooi jaar hebt om op terug te kijken, voor zover dat binnen je mogelijkheden ligt uiteraard.

Drie dikke Nieuwjaarszoenen,
Natasja

10 Comments on Wishing you all the best…

 1. Talitha
  2 januari 2014 at 21:32 (9 jaren ago)

  Ik wens jou en je man ook een mooi en gezond 2014! En natuurlijk ook veel succes met Beautyspots πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Wojis
  1 januari 2014 at 18:49 (9 jaren ago)

  Ik wens jullie ook een fantastisch en gezond 2014 toe, het wordt nog beter dan 2013 ik weet het zeker X

  Beantwoorden
 3. Esmeralda L
  1 januari 2014 at 13:06 (9 jaren ago)

  Gelukkig nieuwjaar

  Beantwoorden
 4. Natasja
  1 januari 2014 at 10:35 (9 jaren ago)

  Dank je Vera!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  1 januari 2014 at 09:26 (9 jaren ago)

  Een heel mooi jaar gewenst, voor jullie samen, voor lieve Benthe en voor Beautyspots! X

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2014 at 10:35 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 6. Chantelle
  1 januari 2014 at 00:36 (9 jaren ago)

  Gelukkig Nieuwjaar!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 januari 2014 at 10:35 (9 jaren ago)

   Dank je!

   Beantwoorden
 7. Vera
  1 januari 2014 at 00:18 (9 jaren ago)

  Een fantastisch 2014!!!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.