Wishlist: Rice voorjaarscollectie 2017

Mijn verzameling Rice begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Steeds meer hoekjes in huis worden opgefleurd door de vrolijke, kleurrijke items van dit geweldig leuke Deense merk. Eigenlijk is het enige wat ik nu nog nodig heb, een ander huis om er omheen te doen ๐Ÿ˜‰ De Rice voorjaarscollectie 2017, die de afgelopen weken stiekem binnen gedruppeld is bij Teitloos, laat zien dat ik dat ik nog lang niet klaar ben met mijn verzameling, wat een leuke items komen er aan! Ik laat je in dit artikel zien welke items al op mijn wishlist staan ๐Ÿ™‚

Rice voorjaarscollectie 2017

 

Rice voorjaarscollectie 2017: mijn wishlist โ™ฅ

Eรฉn van de eerste dingen die ik ga kopen als ik (hopelijk duurt het niet al te lang meer) eindelijk de sleutel van mijn eigen huis heb, is deze super vrolijke deurbel (in het geel). Dit is een nieuwe serie, er zijn ook een deurklopper en een deurstopper in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Dat roze touwtje maakt het voor mij helemaal af! De deurbel kost โ‚ฌ 28,90.

Rice voorjaarscollectie 2017

 

Deze deurmat (โ‚ฌ 33,90) is al wat langer in collectie, maar staat ook al net zo lang op mijn wishlist. Hij staat natuurlijk ontzettend leuk bij de deurbel, ze geven samen een vrolijk welkom bij de voordeur.

Rice voorjaarscollectie 2017

 

Deze flesjes afwasmiddel en handzeep staan ontzettend vrolijk in de keuken, en maken de afwas net iets minder saai. Het afwasmiddel is verkrijgbaar in de geuren Lavendel en Tropical, en de handzeep in de geuren Aloรซ en Rose. Beiden kosten โ‚ฌ 4,50.

Rice voorjaarscollectie 2017

 

 

In de keukenkastjes ben ik ook met een flinke opfrisbeurt bezig, alle oude troep gaat eruit, ik wil alleen nog maar vrolijke items in mijn kastjes ๐Ÿ™‚ Gelukkig is er ook op dat gebied genoeg te vinden in de Rice voorjaarscollectie 2017. De Tutti Frutti Plastic Food Boxes kosten โ‚ฌ 18,90 per set en zijn ‘Dishwasher & Food Safe’. De Food Boxes (ik kies uiteraard voor Pink) kosten โ‚ฌ 19,80 per set en zijn geschikt voor magnetron, vriezer en vaatwasser.

Rice voorjaarscollectie 2017

 

Deze leuke serveerschaaltjes (verkrijgbaar in Pink en Mint) zijn leuk om chocolaatjes, snoepjes of fruit op te serveren, en hebben voor mij precies een mooi maatje. De schaaltjes kosten โ‚ฌ 9,00 en zijn leuk te combineren met het andere servies van Rice.

Rice voorjaarscollectie 2017

Nieuwe printjes โ™ฅ

Er komen weer ontzettend leuke, vrolijke motiefjes en kleurtjes van het Rice servies aan. De effen kleuren Neon Coral en Green vind ik op zich al erg leuk. Maar daarnaast combineren ze natuurlijk geweldig met de printjes Tutti Frutti en Tropical. Was het maar alvast zomer!

Rice voorjaarscollectie 2017
Butterfly & Flower
Rice voorjaarscollectie 2017
Tropical
Rice voorjaarscollectie 2017
Tutti Frutti
Rice voorjaarscollectie 2017
Dots

Ik kan nog niet kiezen welk printje ik het leukst vind hoor! โ™ฅ

Rice voorjaarscollectie 2017

Dit tafeltje zie ik straks ook wel bij mezelf staan hoor, wat een leukerd! Deze kost โ‚ฌ 53,50.

Rice voorjaarscollectie 2017

Deze mooie melamine bowls zijn lekker groot, en perfect geschikt voor een ontbijt (daar ga ik ze zeker voor gebruiken), fruit of een lekker groot toetje. Of voor een salade, of pasta, of… Ik denk dat ik de variant met ‘You look gorgeous today…’ voortaan iedere ochtend voor mijn ontbijt ga gebruiken ๐Ÿ™‚ De set van drie bowls kost โ‚ฌ 25,90.

Je ziet: er zijn weer ontzettend veel leuke nieuwe items verkrijgbaar in de Rice voorjaarscollectie 2017. Al deze artikelen vind je in de webshop van Teitloos (met dank voor het mogen lenen van de foto’s โ™ฅ). Spreken de nieuwe kleurtjes jou aan?

6 Comments on Wishlist: Rice voorjaarscollectie 2017

 1. Mireille
  18 december 2016 at 08:27 (6 jaren ago)

  Oh die deurmat is echt leuk.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  17 december 2016 at 21:39 (6 jaren ago)

  Superleuke en vrolijk gekleurde items ๐Ÿ˜‰
  Ik had vandaag de agenda in mijn handen in een shop.
  Sinds ik het op je blog had gezien staat het op mijn wishlist.
  Het is net candy dat ik alles graag zou willen…. van dit merk.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Tamara TS
  17 december 2016 at 19:33 (6 jaren ago)

  Wat een lief servies met al die kleurtjes en printjes! Ik zou zoiets zelf ook heel leuk vinden om aan te schaffen.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  17 december 2016 at 18:33 (6 jaren ago)

  Wat een vrolijkheid van Rice, die zullen je nieuwe eigen plek straks lekker vrolijk maken ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Mariรซlle
  17 december 2016 at 15:37 (6 jaren ago)

  Ik denk dat ik het zelf wat te druk zou vinden om er veel van te hebben, maar van sommige items zou ik echt vrolijk worden!

  Beantwoorden
 6. Jori
  17 december 2016 at 15:22 (6 jaren ago)

  Super leuke nieuwe items…. ik ben wel klaar met de bekers en leuke bordjes….maar dat tafeltje en andere accecoires zijn altijd welkom.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.