Witlof Skincare Refreshing Eye Cream

Het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, presenteert de Refreshing Eye Cream. De nieuwe oogcrème voedt, beschermt én het bevat een uniek ingrediënt dat werkt als ‘natuurlijke botox’. De Witlof Skincare Refreshing Eye Cream bestaat namelijk uit oliën, vitamines, mineralen en een combinatie van effectieve extracten waaronder die van de parakers. Dit bijzondere plantje heeft in extractvorm een ontspannend effect op het spierweefsel onder de huid waardoor de huid gladder en zachter wordt, met als resultaat minder diepe lijntjes en kraaienpootjes. De oogcrème bevat ook mica, dat licht reflecteert en zo een frisse, uitgeruste uitstraling geeft. Kortom, de Refreshing Eye Cream zorgt niet alleen voor een ontspannen huid die gladder, zachter, verzorgd en gevoed is, maar ook nog eens voor een extra frisse oogopslag!

Witlof Skincare Refreshing Eye Cream

Witlof Skincare Refreshing Eye Cream

Een huid kan natuurlijk alleen stralen als ze gezond is. Daarom bevat de Witlof Skincare Refreshing Eye Cream huidherstellende oliën van rozenbottelzaad, jojoba, zoete amandel en argan. Vervolgens zorgt het bloemenwater van korenbloem en toverhazelaar samen met antioxidanten, huid-identieke vetzuren en Vitamine A, C en E voor bescherming en voeding van de huid. Hyaluronzuur, essentieel om het nodige vocht vast te houden in de huid, zorgt samen met het sap van aloë vera voor extra hydratatie. Net als alle Witlof Skincare producten is ook de Refreshing Eye Cream 100% natuurlijk en gebaseerd op de krachtigste en meest werkzame delen van de plant.

Ontspannen en stralende uitstraling

De Witlof Skincare Refreshing Eye Cream bevat ook het mineraal mica, dat een reflecterende werking heeft en hierdoor zorgt voor een mooie shimmer die de oogopslag frisser maakt. Het ingrediënt ondersteunt hiermee het ontspannen effect van het parakers-extract voor een extra stralende oogopslag. De parakers wordt in het Nederlands trouwens ook wel ABC-kruid of Champagneblad genoemd. Die laatste naam refereert aan het tintelende gevoel in de mond als je het eet en de nasmaak van Champagne.

Al na 28 dagen een zichtbaar effect

Onderzoek wijst uit dat de Refreshing Eye Cream, met tweemaal daags gebruik, al na 28 dagen effect heeft. De lijntjes rondom de ogen en kraaienpootjes worden na dit tijdsbestek al minder diep en de huid voelt gladder en zachter aan. Kortom, met de Refreshing Eye Cream is er eindelijk een natuurlijke en gezonde manier voor een ontspannen, stralende en gladdere huid.

De Refreshing Eye Cream kost €29,95 (15 ml) en is vanaf deze week verkrijgbaar bij verschillende schoonheidssalons, winkels en Holland & Barrett (ook in België). Online is het product verkrijgbaar bij Holland & Barrett en de Witlof Skincare webshop.

4 Comments on Witlof Skincare Refreshing Eye Cream

 1. Deb
  31 maart 2021 at 22:39 (1 jaar ago)

  Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik niet wild enthousiast werd bij het lezen van de naam. Ik vind witlof namelijk absoluut niet lekker, eerlijk gezegd gruwel ik ervan (als kind al ). Maar goed, dit eet je natuurlijk niet maar smeer je op je huid en dat is natuurlijk wel ff een verschil. Misschien moet ik het gewoon proberen..

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 april 2021 at 19:03 (1 jaar ago)

   Hahaha ik snap je afkeer bij de naam!

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  31 maart 2021 at 20:32 (1 jaar ago)

  Klinkt zeker goed!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  31 maart 2021 at 07:10 (1 jaar ago)

  Dit ken ik niet.
  Leuke naam voor een beautyproduct.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in de shop die dit verkoopt 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.