WMJM Oat Clean Face Bar

Ik gebruik twee soorten producten voor de reiniging van mijn huid. Om mijn make-up te verwijderen, gebruik ik eigenlijk al heel lang hetzelfde product: 100% pure amandelolie. Daarna, en ook in de ochtend, gebruik ik een product om mijn huid daadwerkelijk te reinigen. Op dit moment is dat de Oat Clean Face Bar van Wat Maakt Je Mooi, een zeep voor je gezicht. Ik vertel jullie er vandaag wat meer over.

Oat Clean Face Bar

Oat Clean Face Bar

De Oat Clean Face Bar is zowel geschikt voor een vette huid als een droge of gevoelige huid. De basis bestaat uit een 99,9% natuurlijke zeep, verrijkt met diverse natuurlijke extracten en oliën.

Haver extract staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende werking op de huid, het brengt een geïrriteerde of gevoelige huid (weer) tot rust. Maar ook bij een vette huid werkt haver extract ontzettend goed, doordat het de balans van de huid niet verstoort. Hennepzaad olie heeft een hoog gehalte essentiële vetzuren, het herstelt ontstekingen en roodheid van de huid, en brengt haar terug in balans. Hennepzaad olie verstopt de poriën niet. Kamille olie verzacht en kalmeert de huid, en is daardoor ook weer geschikt voor zowel een gevoelige huid als een vettere huid.

De Oat Clean Face Bar bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten. Wat Maakt Je Mooi is hierover heel transparant, die 0,1% niet-natuurlijke werkstof is nodig om de zeep ‘stabiel’ te maken.

De Face Bar is vrij van SLS en SLES, en bevat geen parabenen.

Oat Clean Face Bar

Gebruik en werking

Het gebruik van de Oat Clean Face Bar is heel eenvoudig. Je houdt de bar kort onder de (warme) kraan en wrijft hem even tussen je handen. Er ontstaat dan een heel zacht schuim, dit masseer je vervolgens over je gezicht. Daarna spoel je je gezicht af met warm water, of verwijdert het schuim met een vochtig washandje of gezichtsdoekje. Zorg ervoor dat je de Face Bar na gebruik op een droge plek legt en bewaart.

Na gebruik van de Face Bar voelt mijn huid lekker schoon en fris, zonder enig trekkerig of droog gevoel. Ik vind het een ontzettend fijn product om mijn gezicht mee te reinigen, maar eigenlijk had ik ook niet anders verwacht 🙂 Bijkomend voordeel is het feit dat je echt heel lang met de Face Bar doet.

Je vindt de Face Bar hier in de webshop van Wat Maakt Je Mooi, hij kost € 12,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.