WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter (winactie!)

Als groot fan van kruidnootjes én van de Wat Maakt Je Mooi Fluffy Body Butters ben ik ieder jaar weer blij als de Kruidnootjes Limited Edition uitkomt. Dit jaar deed ik een vreugdedansje, want er kwamen maar liefst drie varianten WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter. Pepernootjes, Snoepgoed en Chocolade. Hoewel ik nog maar weinig snoep, maakte ik voor deze traktaties een uitzondering. En ik bestelde voor één van jullie ook een setje mee!

WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter

WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter

Toen ik de WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter zag in de webshop, vroeg ik me af hoe ik ooit moest kiezen uit deze drie varianten. Gelukkig maakte Jeannette het een beetje makkelijker, door ook een voordelige set aan te bieden. Ik bestelde meteen twee sets voor mezelf, heb al één set weggegeven in de jurkjesfacebookgroep, en ga één van jullie ook blij maken met een setje ♥ Let’s spread love ♥

WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter

Ik ben al jaren fan van de Fluffy Body Butters van Wat Maakt Je Mooi. Inmiddels mag ik mezelf wel Topfan noemen 😉 Ik heb er al meerdere artikelen over geschreven, over de heerlijke werking, de verschillende lekkere geuren waarin ze verkrijgbaar zijn, en in mijn opgemaakt-artikelen kwamen ze iedere maand wel voorbij.

De Pepernootjes variant is er al een paar jaar. En al een paar jaar bestel ik meerdere potten, het is zo’n heerlijke, zoet-kruidige geur!

De samenstelling van de WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter is bij alle drie hetzelfde. Behalve het parfum dan, dat verschilt natuurlijk per potje 😉 De Body Butter bevat onder andere Sheabutter, Kokosolie, Soja olie en Amandelolie. Een heerlijke, intens verzorgende mix voor je huid ♥

WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter

Het unieke aan de Fluffy Body Butters van Wat Maakt Je Mooi is de fluffy, opgeklopte textuur. Het is een slagroomachtige crème, die smelt zodra deze in aanraking komt met de warmte van je huid. Het verandert vervolgens in een olieachtige textuur, die zich heerlijk laat verdelen en masseren over de huid. Ik gebruik de FBB zomer en winter, zodra ik de laatste pot aanbreek bestel ik weer nieuwe voorraad.

WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter

Chocolade zonder energiedip

Ik eet tegenwoordig nog maar weinig chocolade, omdat ik er sinds ongeveer een jaar een enorme energiedip van krijg. Met deze variant heb ik daar gelukkig geen last van, deze geeft me juist energie 😉

Je zou er bijna een lik van nemen…

Ik gebruik niet vaak verzorgingsproducten met de geur van chocolade, omdat ik de geur meestal nogal plastic fantastic vind. Maar dit is een intense, volle chocolade geur: pure verwennerij voor je huid én voor je zintuigen.

WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter

Zei er iemand snoepgoed? Deze FBB ruikt onder andere naar kauwgom, banaan, vanille en zoete suikerspin. Om te watertanden zo lekker ♥

En natuurlijk heeft deze een lekker zoete roze kleur gekregen, hiermee verdwijnt je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon.

Textuur en werking

Hier laat ik gewoon nog een keer de heerlijke fluffy textuur van de FBB zien. Het voelt zo zacht, zo luxe aan op je huid. Ik gebruik altijd een verzorgend product na het douchen, de Fluffy Body Butter is hiervoor echt wel mijn aller favorietste product ♥

De Body Butter verzorgt en voedt mijn huid intens, en geeft haar een heerlijke geur. Mijn favoriete geuren zijn de zoete en cosy geuren, maar er zijn bijvoorbeeld ook bloemengeuren verkrijgbaar, of dupes van bekende parfums.

Zoals ik in het begin van het artikel al zei: ik heb één set extra gekocht van de WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter. En die ga ik aan één van jullie weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een reactie achterlaten onder dit artikel. Iedereen die regelmatig een reactie achterlaat op Beautyspots, gaat automatisch in de winkans-verdubbelaar 🙂 En delen via Social Media (Facebook, Twitter of Instagram) levert ook een extra winkans op.

Meedoen kan tot en met 21 november. Daarna selecteer ik de winnaar, die vervolgens een mailtje van mij krijgt. Zorg dat je binnen 48 uur op deze mail reageert, dan komt het heerlijke pakketje zo snel mogelijk naar je toe!

Wil je verzekerd zijn van deze heerlijke set body butters? Ze zijn nog beperkt te koop via de website van Wat Maakt Je Mooi via deze link.

17 Comments on WMJM SinterPiet Fluffy Body Butter (winactie!)

 1. Jessica
  21 november 2021 at 14:03 (6 maanden ago)

  Ik maak ook graag een kansje! Heerlijk die body Butter!

  Beantwoorden
 2. Renata
  21 november 2021 at 13:45 (6 maanden ago)

  Ik doe graag een poging voor dit heerlijks!!

  Beantwoorden
 3. Rilana
  21 november 2021 at 09:45 (6 maanden ago)

  Oh wauw, deze geurtjes klinken wel heel erg verleidelijk! Ik ben geen echte snoeppot, maar van de geur ervan word ik dan wel weer heel erg blij. Lijkt me super om deze te proberen!

  Beantwoorden
 4. Moeke
  20 november 2021 at 19:38 (6 maanden ago)

  Supergave en lieve actie zeg! Graag een lootje, ik ga ze delen met mijn moeder en dochter.

  Beantwoorden
 5. Linda
  20 november 2021 at 19:23 (6 maanden ago)

  O deze geurtjes klinken wel heel verleidelijk en zijn zoveel beter voor de lijn dan alle zakken strooigoed die hier liggen voor de kids Ik loot graag mee voor deze heerlijke verwennerij #verwenmomentje

  Beantwoorden
 6. Bouke
  20 november 2021 at 19:23 (6 maanden ago)

  Ik heb pas een bestelling gedaan en had deze set in m’n mandje gedaan- toch is het na verversen en opnieuw vullen misgegaan… graag maak ik een kansje. De rest uit je vorige review is wel meegekomen in t pakketje dit zou t compleet maken!
  Ben fan… dankzij jou.

  Beantwoorden
 7. Bianca
  20 november 2021 at 19:12 (6 maanden ago)

  Oh het heerlijk avondje is bijna gekomen. Helaas moeten we nog even wachten op de Sint. Maar om alvast in de stemming van de feestdagen te komen doe ik graag met deze actie mee.

  Beantwoorden
 8. Deb
  19 november 2021 at 14:37 (6 maanden ago)

  Lijken me heerlijke geuren om helemaal mee in de Sinterklaas stemming te vieren. We doen er helaas elk jaar minder aan, maar de kruidnootjes, gevuld speculaas en chocoladeletter haal ik elk jaar in huis. En de film Sint kijken we ook altijd rond deze tijd van het jaar. Vind ik ook een aanrader. Ik ben destijds door jou ook fan geworden van WMJM en ga dan ook zeker mijn kans wagen en doe mee!

  Beantwoorden
 9. Jeanelle
  18 november 2021 at 12:52 (6 maanden ago)

  Heerlijke producten voor in deze tijd! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 10. Miranda
  18 november 2021 at 08:56 (6 maanden ago)

  Voor het eerst op deze site, maar al langer enorm fan van de FBB’s…..dus helemaal enthousiast over de win actie, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 11. Annelies
  17 november 2021 at 21:24 (6 maanden ago)

  Oeh, ik loot graag mee! Ik heb vorig jaar hun kerst fluffy body butters aangeschaft en wat een verwennerij was dat! Dit klinkt ook weer heel fijn.

  Beantwoorden
 12. Ingrid Hietkamp
  17 november 2021 at 10:30 (6 maanden ago)

  Niet snoepen en toch wel snoepen van deze body butter, dat klinkt heerlijk. Zou het graag opsnoepen na het douchen!!

  Beantwoorden
 13. Neeltje
  17 november 2021 at 08:28 (6 maanden ago)

  Oh wat een verwennerij! Omdat ik veelal over ben gegaan naar bars, ben ik niet merr op hun site geweest. Ik ga eens kijken wat voor moois ze hebben en bestel zo’n setje lekker voor mezelf en mijn dochter. Bedankt voor de inspiratie en ik loot verder niet mee. Je mag iemand anders blij maken

  Beantwoorden
 14. Sabina
  17 november 2021 at 07:26 (6 maanden ago)

  Goedemorgen!
  Nou voor “wat maakt je mooi waag ik graag een kansje want door jou ben ik helemaal verknocht aan dit heerlijke spul. De sinterklaas varianten ben ik nieuwsgierig naar!

  Beantwoorden
 15. Janine
  17 november 2021 at 07:23 (6 maanden ago)

  Dat ziet er echt heerlijk uit. En dan ook nog van die heerlijke snoepgeurtjes. Dus ik doe graag mee aan deze lieve winactie Kende het merk niet maar ik ga er zeker eens shoppen

  Beantwoorden
 16. Suus
  17 november 2021 at 07:14 (6 maanden ago)

  Ik loot graag mee voor deze heerlijke set!

  Beantwoorden
 17. Jacqueline
  17 november 2021 at 06:56 (6 maanden ago)

  dat klinkt allemaal heerlijk, ik doe graag mee!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.