WoodWick Lasting Love (Boudoir Collection)

Ik vertelde jullie in dit artikel al over de bijzondere kaarsen van WoodWick, die niet alleen een heerlijke, intense geur verspreiden maar ook een knisperend geluid van haardvuur maken. Onlangs werden de nieuwe voorjaarsgeuren en -collecties geïntroduceerd, en er was één collectie die direct mijn aandacht trok: de Boudoir Collection (als je de foto ziet, snap je vast wel waarom). Ik koos hieruit de WoodWick Lasting Love geurkaars en laat hem in dit artikel aan je zien!

WoodWick Lasting Love

WoodWick Lasting Love

Zeg nou zelf: hoort de WoodWick Lasting Love op mijn make-up tafel of niet? Alsof hij er voor gemaakt is, hihihi! De Boudoir Collection bestaat uit zes verschillende geuren: Warm Slumber, Terrace Breeze, Sultry Spice, Satin Sheets, Quiet Bliss en Lasting Love, maar zowel de geur als de kleur van deze laatste spraken mij het meest aan. Allemaal zitten ze in zo’n prachtig vormgegeven glas en hebben een brandduur van 100 uur (wauw!).

WoodWick Lasting Love

Alle WoodWick kaarsen hebben een speciale houten lont, deze zorgt voor het kenmerkende knisperende geluid. In principe hoef je gedurende de periode dat je de kaars gebruikt, niets aan de lont te doen, hij blijft normaal gesproken vanzelf kort genoeg. Mocht hij op een gegeven moment toch iets te lang zijn, dan hoef je alleen maar met je nagel even tegen de bovenkant te tikken (als de kaars is uiteraard), dan breek het te lange stukje af en brandt de kaars weer prima.

WoodWick Lasting Love

WoodWick Lasting Love brandt net als de andere kaarsen van WoodWick mooi gelijkmatig, mits je de kaars de eerste keer lang genoeg laat branden, zodat de hele bovenkant gesmolten is. Je hebt dan het langst plezier van je kaars.

WoodWick Lasting Love

(klein puntje van kritiek: die sticker, die hoort RECHT te zitten…)

WoodWick Lasting Love heeft een romantische geur van Witte Violet, Mimosa en Bergamot, die samen voor een poederige bloemengeur zorgen met een sprankje warmte. Echt een geur die bij mijn make-up tafel past ♥

WoodWick Lasting Love (€ 22,95) is verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, je vindt hier naast de zes geuren uit de Boudoir Collection ook de andere nieuwe geuren van dit voorjaar. En niet vergeten: met de code MIREILLE krijg je 15% korting op deze heerlijke kaarsen (en veel andere producten uit de webshop, enkele merken uitgezonderd).

7 Comments on WoodWick Lasting Love (Boudoir Collection)

 1. Babs
  20 maart 2016 at 12:49 (6 jaren ago)

  Heerlijk zo een geurkaars en dat glas, prachtig!

  Beantwoorden
 2. ingrid
  20 maart 2016 at 01:25 (6 jaren ago)

  ziet er mooi uit zeg!! haha moest lachen om je puntje van kritiek en ben het met je eens, als je geld uitgeeft voor zo’n mooi product moet het ook perfect eruit zien.

  Beantwoorden
 3. Beau
  19 maart 2016 at 20:34 (6 jaren ago)

  Mooie kaars hoor, zijn de kaarsen van soy wax of parrafine?

  Beantwoorden
 4. Dana
  19 maart 2016 at 17:51 (6 jaren ago)

  Mooie kaars! Ik zou dat glas zeker houden aan het eind 😀

  Beantwoorden
 5. Mireille Mommers
  19 maart 2016 at 17:14 (6 jaren ago)

  Terecht puntje van kritiek. Kan hier ook niet tegen. Maar de geuren maken gelukkig een hoop goed. Ik ben er nog niet uit welke geur mijn favoriet is van deze collectie. Sultry Spice is nu bijn op dus op naar de volgende.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.