Workshop Ge-Stipt met leuke winactie!

Een tijdje geleden werd ik benaderd voor een ontzettend leuke samenwerking. Brechtje van Ge-Stipt, die ik ken via de Tante Betsy Facebook-groepen, vroeg mij of ik een workshop bij haar wilde volgen. Nu ben ik helemaal niet zo creatief (behalve hier op mijn blog dan), maar haar workshop sprak me zo aan, dat ik graag ja zei. Vandaag laat ik je alvast zien wat ik binnenkort voor moois hoop te gaan maken, en ik heb voor jullie een super leuke winactie!

Ge-stiptGe-Stipt, wat is dat?

Op de foto’s bij dit artikel kun je al een beetje zien wat Ge-Stipt is. Brechtje maakt prachtige kunstwerkjes op porselein, door verf op een speciale manier aan te brengen. Alle verf wordt gestipt aangebracht, in bepaalde patronen en in allerlei mooie kleuren. Dit geeft een heel mooi en vrolijk effect. Ik vertel jullie er na de workshop, die ik op 17 maart ga volgen, natuurlijk alles over! Wil je alvast wat van het prachtige werk van Brechtje zien, dan kun je hier een kijkje nemen.

Ge-stiptMini-workshops

Tijdens de Crea weekenden Nederland, die in maart plaatsvinden in Gorinchem en Hardenberg, is het mogelijk om een mini-workshop te volgen bij Brechtje. Dit is een verkorte versie van de gewone workshop en kost slechts 10 euro. Een hele leuke manier om kennis te maken met Ge-Stipt! En het allerleukste is: ik mag voor beide weekenden twee toegangskaarten voor de beurs weggeven! Het Crea weekend in Gorinchem is van 2 tot en met 4 maart, het Crea weekend in Hardenberg is van 23 tot en met 25 maart. Geef bij je reacties hieronder duidelijk aan voor welk weekend je graag kans maakt op toegangskaarten.

Ge-stipt Ge-stiptMaar… er is nog meer! Ik heb van Brechtje een paar prachtige, door haar gemaakte kunstwerkjes ontvangen, ik vind ze echt zó leuk! De vrolijke kleurtjes, en de hondjes, passen natuurlijk helemaal bij mij en mijn interieur ♥ Jullie maken ook kans op zo’n mooi Ge-Stipt schoteltje, Brechtje heeft er voor één van jullie ook eentje gemaakt. Hoe lief is dat?

Ge-stiptWat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebook-pagina van Beautyspots en Ge-Stipt, en deel het bericht op Facebook over deze winactie met je vrienden (openbaar, zodat ik het ook kan zien).
 • Laat in een reactie hieronder weten op welke van de drie prijzen jij graag kans maakt.

De winactie loopt tot en met 25 februari, daarna krijgen de winnaars een mail van mij. Zorg dat je binnen 48 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders. En binnenkort vertel ik jullie alles over de Ge-Stipt workshop die ik op 17 maart zelf ga volgen!

14 Comments on Workshop Ge-Stipt met leuke winactie!

 1. sabrina
  25 februari 2018 at 23:11 (1 jaar ago)

  misschien ben ik net te laat… maar het lijkt me zo leuk om dit te leren..

  Beantwoorden
 2. Ine
  22 februari 2018 at 23:10 (1 jaar ago)

  Wat een leuke techniek. Echt heel vrolijk. Graag loot ik mee met vrijkaartjes in Hardenberg.

  Beantwoorden
 3. Denise
  22 februari 2018 at 11:49 (1 jaar ago)

  Leuke actie en fantastische bordjes. Graag doe ik mee voor de kaartjes van het creaweekend in Gorinchem.

  Beantwoorden
 4. Anita Groen
  21 februari 2018 at 22:47 (1 jaar ago)

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor kaartjes in Gorinchem!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  21 februari 2018 at 19:14 (1 jaar ago)

  Wat leuk :O Ik kende dit helemaal niet haha!

  Beantwoorden
 6. Miranda
  21 februari 2018 at 17:19 (1 jaar ago)

  Wat schattig!
  Ik doe niet mee met de winactie maar wens de winna(a)res alvast veel plezier! 🙂

  Beantwoorden
 7. Wendy - wennepenenpapier
  21 februari 2018 at 15:22 (1 jaar ago)

  Het stippen is zo leuk om te doen, heb laatst een workshop gevolgd, het is bijna verslavend!

  Verder loot ik graag mee voor de kaartjes voor crea-weekend Gorinchem, eens kijken wat voor nieuwe technieken ik daar weer ga zien 😉

  Beantwoorden
 8. Ingrid
  21 februari 2018 at 09:52 (1 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Toevallig hebben mijn.zusje en.nichtjes gisteravond gestipt, de resultaten op de foto waren erg leuk!
  Ik doe graag mee voor een.schaaltje, zelf gaan stippen lukt niet

  Beantwoorden
 9. Petra Leferink
  21 februari 2018 at 09:31 (1 jaar ago)

  Wauw. Ik vind dit zo gaaf!!! Graag doe ik mee coor de kaartjes in Hardenberg.

  Duimen maar!!!

  Beantwoorden
 10. Mireille
  21 februari 2018 at 08:53 (1 jaar ago)

  Wat ziet dit er allemaal weer vrolijk uit.

  Beantwoorden
 11. Jessica
  21 februari 2018 at 08:09 (1 jaar ago)

  Geweldig! Lijkt wel op het Staphorster stipwerk, alleen dan moderner. Helemaal geweldig. Ik doe graag mee voor de kaartjes in Hardenberg!

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  21 februari 2018 at 07:30 (1 jaar ago)

  Prachtig en zo apart!
  De workshops zijn te ver weg voor mij dus doe ik heel graag mee om kans te kunnen maken op een prachtige kunstwerk schaaltje….
  Die met de hond.
  Omdat ik van honden hou en roze….

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
  • chucky1012
   21 februari 2018 at 09:24 (1 jaar ago)

   Geeft niets want alle schaaltjes zijn mooi en het design is uniek….

   Beantwoorden
 13. Marije
  21 februari 2018 at 06:07 (1 jaar ago)

  Wat een leuke techniek! Mooi hoor.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.