XXL Shoplog: nieuwe producten Lush – augustus 2015

Toen een aantal weken geleden bekend werd dat een deel van de producten die in eerste instantie alleen in Lush Oxford Street verkocht werden, ook naar de andere winkels zouden komen en natuurlijk ook via de webshops verkrijgbaar zouden zijn, deed ik nog net geen vreugdedansje. Ik ben al sinds de opening van deze giga Lush-winkel in Londen enorm benieuwd naar de nieuwe producten die ze daar geïntroduceerd hebben, en nu kon ik ze dan zelf ook gaan proberen! Op dit moment zijn de producten nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar eind volgende week komen ze hier naartoe! Ik kon echter niet langer wachten en deed vorige week een bestelling in Engeland. Vandaag laat ik deze nieuwe producten van Lush aan je zien, en vertel je er kort wat over!

nieuwe producten Lush

Nieuwe producten Lush – augustus 2015

Het was nog best lastig kiezen uit al die heerlijke nieuwe producten, ik heb uiteindelijk ook een aantal producten weer uit mijn mandje gegooid omdat het anders wel iets te gortig zou worden. En nu kan ik straks als het in Nederland verkrijgbaar is, lekker nog een keer een verse bestelling doen 😉

Hieronder laat ik de producten allemaal apart aan je zien. Van een aantal producten volgt later nog een uitgebreidere review, van de rest zal ik jullie hieronder kort wat vertellen.

nieuwe producten Lush

Orange Roulade Shower Smoothie

De Shower Smoothies van Lush vind ik echte luxe producten voor onder de douche. Ze zitten vol verzorgende ingrediënten (in dit geval cacaoboter en een aantal natuurlijke oliën) en veranderen op mijn natte huid in een crèmig, zacht laagje. Orange Roulade ruikt (uiteraard) lekker fris en fruitig.

Nieuwe producten Lush

Coconut Scrubby Roulade Shower Smoothie

Coconut Scrubby Roulade heeft, zoals de naam al zegt, een licht scrubbend effect op de huid. Verzorgende ingrediënten als kokosmelk, kokosolie, amandelolie en rijstextract zorgen ervoor dat je huid na gebruik heerlijk zacht en verzorgd aanvoelt. Ik kan niet wachten om hem in gebruik te nemen! Over beide Shower Smoothies vertel ik je binnenkort meer, ik ga ze uitgebreid testen!

Nieuwe producten Lush

Maypole Soap

Een paar jaar achter elkaar had Lush in de Kerstcollectie zeep met een mint-geur: Candy Cane, North Pole soap… Nu is er Maypole Soap, en kan ik dus het hele jaar door genieten van deze heerlijke, frisse maar toch ook zoete, geur onder de douche.

Nieuwe producten Lush

Ik bestel Lush zeep altijd het liefst in grote stukken, dit is een stuk van 250 gram. Yummy!

Lush nieuwe producten

Layer Cake Soap

Layer Cake is een heerlijke cocktail van verschillende zomerse fruitgeuren: framboos, blauwe bes, sinaasappel, druiven, ananas… Laat die zomer maar snel terug komen!

Nieuwe producten Lush

Milky Bath

Milky Bath is een bubble bar met de ongelooflijk lekkere, comfy geur van zoete melk. Dit is één van de lekkerste Lush geuren, vind ik. De geur was er al in het verleden, maar is nu terug in deze vorm. Als je geen bad hebt: wist je al dat je een stukje van een bubble bar ook prima in een washandje of douchepuff kunt verkruimelen voor een schuimfestijn onder de douche?

Nieuwe producten Lush

Nieuwe producten Lush

Rub Rub Rub

Rub Rub Rub bodyscrub met de bloemige geur van kersenbloesem is natuurlijk al langer in het assortiment, maar nu is hij er ook in vaste (en prachtige) vorm. Bovendien is hier Illipe Butter en Cupuacu Butter aan toegevoegd, zodat je huid meteen verzorgd wordt tijdens het scrubben. Let’s Rub it!

Nieuwe producten Lush

Salted Coconut en Love and Light

Salted Coconut is een creamy handscrub met een heerlijke zoete geur die ik tussen kokos en caramel in vind zitten. Love and Light is een handcrème met een vrij dunne textuur, maar met een intens verzorgende werking. De geur van neroli en oranje bloesem doet mij heel erg denken aan een ander Lush product, maar ik kan er maar niet op komen welke. Aaaaaargh!

Over beide producten vertel ik je binnenkort meer in een review.

Nieuwe producten Lush

Beautiful Shower Gel

Van de nieuwe Shower gels van Lush Oxford Street had ik er al twee via Lush Kitchen gekocht. Toen ik deze omschrijving las:

A blend of warming and exotic myrrh resinoid brings a sensual musk to the sunny perfume of fresh peach juice and dried apricots, and feels sensationally soft on the skin.

Kon ik Beautiful Shower Gel niet weerstaan. Ik vertel je binnenkort of hij net zo lekker ruikt als de omschrijving belooft!

Nieuwe producten Lush

Nieuwe producten Lush

Candy Floss Showder

Eén van de nieuwe producten waar ik het meest nieuwsgierig naar was, zijn de Showders, Mariska vertelt er in dit artikel alles over. Ik gooide Candy Floss in mijn virtuele winkelmandje: een suikerspinnenroze zoete geur.

nieuwe producten Lush

Nieuwe producten Lush

Zodra het poeder in aanraking komt met water, verandert het in een soort papje, met een licht scrubbende werking op mijn huid. Hoewel de verpakking misschien niet echt handig is (maar zoals Mariska in haar review al schrijft: het beste neem je een klein beetje Showder in een plastic bakje mee onder de douche), vind ik het echt een ontzettend leuk en lekker product, deze heb ik gisterochtend meteen getest (en goed bevonden). Volgende keer bestel ik één van de andere geuren, daar ben ik ook heel benieuwd naar!

Je begrijpt dat ik niet kan wachten om al dit lekkers uit te proberen, het liefst sloot ik mezelf een hele dag op in de badkamer, hihihi! Mijn eerste indruk van deze nieuwe producten van Lush is enorm goed, er zit niet één product bij wat iets tegenvalt. Vanaf eind volgende week is dit lekkers ook in Nederland te besnuffelen en te koop, tot die tijd kun je ze hier alvast bewonderen: klik.

Naar welk van deze nieuwe Lush producten ben jij het meest benieuwd?

13 Comments on XXL Shoplog: nieuwe producten Lush – augustus 2015

 1. Marinke
  21 augustus 2015 at 16:24 (7 jaren ago)

  Haha heb ik nét een ticket naar London geboekt om Oxfort street eens echt te gaan bekijken, komen de producten al naar Nederland haha. Maar deze zien er al veel belovend uit, gauw zelf eens snuffelen.

  Beantwoorden
 2. Renee
  20 augustus 2015 at 20:58 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijkheden. Ik ben vooral benieuwd naar de reviews van de showder en roulades. Voor mij onbekende producten.

  Beantwoorden
 3. Céline
  19 augustus 2015 at 20:27 (7 jaren ago)

  Oh die Milky Bath lijkt me super leuki

  Beantwoorden
 4. Manon
  19 augustus 2015 at 20:08 (7 jaren ago)

  Oh jeetje wat zien de producten er goed uit!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  19 augustus 2015 at 18:24 (7 jaren ago)

  Oh wat lekker allemaal! En best snel al in NL. Ben volgende week in Spanje, ga toch daar bij de Lush even kijken of het daar al is hihi

  Beantwoorden
 6. Manon
  19 augustus 2015 at 14:22 (7 jaren ago)

  Die zeep ziet eruit om op te eten! Hahah heerlijk zo’n pakket, candy floss zou ik ook willen!

  Beantwoorden
 7. Krista
  19 augustus 2015 at 10:00 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke spulletjes heb je gekocht! Ik kan je al vertellen dat Love & Light echt heerlijk is, maar ik kan de geur ook niet thuisbrengen. Ik ben benieuwd naar de rest, veel plezier ermee!

  Beantwoorden
 8. Bianca
  19 augustus 2015 at 09:05 (7 jaren ago)

  Ik zit half kwijlend dit artikel te lezen, wat een prachtige producten! x

  Beantwoorden
 9. jori
  19 augustus 2015 at 09:00 (7 jaren ago)

  Wat een verwennerij voor jou 🙂

  Beantwoorden
 10. Linda
  19 augustus 2015 at 08:41 (7 jaren ago)

  Wow wat een verwennerijtjes allemaal.
  Ik ben zelf dol op de bubble bars en milky bath lijkt me erg lekker

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  19 augustus 2015 at 08:06 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten!
  Leuk om iemand kado te geven 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.