Yankee Candle Kerstlekkers

Het merk Yankee Candle ken ik al jaren, vooral van de waxmelts. De geurkaarsen stonden al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar uiteindelijk vond ik het dan toch weer te veel geld om ‘zomaar’ te kopen, of kon ik geen keuze maken uit alle lekkere geuren. Dit jaar besloot ik om mezelf eens lekker te verwennen en bestelde eind november een en ander aan Yankee Candle Kerstlekkers bij Mara Home Decorations.

Yankee Candle

Yankee Candle Kerstlekkers

Ik heb de omschrijvingen van alle Kerstgeuren uitvoerig bestudeerd, en wist eigenlijk bij iedere geur al meteen of ik hem lekker vond of niet. Ik koos voornamelijk voor zoete en poederachtige geuren, als tegenhanger van de kruidige en fruitige geuren die ik van de kerstcollectie van Greenleaf al heb.

Yankee Candle

Yankee Candle: Sugary Sweet Snowfall

A winter wonder as fluffy marshmallows fall from a creamy vanilla sky.

Dit is een heel zachte, subtiele geur die eigenlijk altijd kan. Zeker als je geen fan bent van heel aanwezige geuren, denk ik dat Sugary Sweet Snowfall je erg zal aanspreken. Deze Small Pillar is een Limited Edition, en heeft tot wel 45 branduren.

Yankee Candle

Yankee Candle: Sugared Apple

Like a freshly baked apple sprinkled with sugar and vanilla, our Sugared Apple candles will make your house smell warm and inviting with this classic scent.

Sugared Apple had al enige tijd mijn aandacht, maar toen Mariska op Instagram vertelde dat deze geur haar erg deed denken aan So White Showergel van Lush, hoefde ik niet langer te twijfelen. Zoet, fruitig en poederachtig: that’s the way I like it!

Yankee Candle

Yankee Candle: Angel’s Wings

Spirits rise on this beautiful, airy aroma of joyfully sweet spun sugar, heavenly sheer flower petals and divinely smooth vanilla.

Angel’s Wings is ook zo’n heerlijk zachte, poederachtige geur. Ik vind Angel’s Wings heerlijk voor deze tijd van het jaar, maar eigenlijk denk ik dat ik deze geur het hele jaar wel lekker vind. Helaas heb ik de Small Jar kapot laten vallen πŸ™ Gelukkig hebben we de kaars zelf nog wel kunnen redden, we hebben hem gewoon los in een glaasje gezet.

Yankee Candle

Yankee Candle: Candy Cane Lane

A favorite holiday place where delicious dreams are made, with tingly peppermint, sweet cookies and creamy vanilla icing.

En dan: mijn absoluut favoriete Yankee Candle Kerstgeur: Candy Cane Lane. De combinatie van zoet en frisse pepermunt vind ik echt héérlijk. Hier kocht ik dan ook een Medium Jar van, zodat ik extra lang (tot wel 90 uur) van deze geur kan genieten.

Yankee Candle

Ik kocht van alle geuren ook nog wat Wax Tarts, zodat ik de hele winter lekker vooruit kan πŸ™‚

Yankee Candle

De producten op een rijtje:

 • Small Pillar (45 branduren)
 • Small Jar (40 branduren)
 • Medium Jar (90 branduren)
 • Wax Tarts (8 geururen)
 • Tea Lights (6 branduren per lichtje)

Ken jij Yankee Candle al? Wat zijn jouw favoriete Kerstgeuren?

5 Comments on Yankee Candle Kerstlekkers

 1. Mireille
  24 december 2014 at 08:51 (8 jaren ago)

  Vindt dit zo’n leuk product. Zal mezelf er eens een cadeau doen. Ze verkopen het bij ons in het dorp.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  24 december 2014 at 08:16 (8 jaren ago)

  Ken alleen de naam maar heb er nog niks van geprobeerd. Wil sowieso de tarts bestellen, maar een kaars weet ik niet vanwege de prijs x

  Beantwoorden
 3. Cindy
  23 december 2014 at 21:10 (8 jaren ago)

  Heerlijk! YC is zo lekker! Fijne geuren heb je gekozen, vind ze ook lekker. Sugared Apple ken ik alleen niet, kijken of ik die nog ergens kan bemachtigen met volgende bestelling.
  Zonde van de kaars, maar fijn dat je de kaars zelf nog wel hebt kunnen redden.

  Beantwoorden
 4. Sonja
  23 december 2014 at 18:52 (8 jaren ago)

  Ik ben gek op kaarsjes. En ik heb geen Yankee Candle in de buurt, denk maar goed ook.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  23 december 2014 at 15:19 (8 jaren ago)

  Dat zijn prachtige foto’s!
  Wat een mooie candles en waxmelts.
  Zodra ik in de grote stad zijn moet ik naar de winkel die ze verkoopt om zelf een heleboel te gaan kopen πŸ˜‰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.