Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Als je een droge of gevoelige huid hebt, ben je waarschijnlijk heel kritisch op je doucheproducten. Douchegels met SLS en/of SLES kunnen je huid irriteren en nog meer uitdrogen, en dat is iets wat je juist niet wilt. Zeker in de koudere wintermaanden heeft je huid het toch al zwaar genoeg te verduren met de soms grote temperatuursverschillen en de droge lucht in huis. Ik heb sinds kort Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash ontdekt, een douchegel zonder SLS of SLES, maar mét heerlijke verzorgende ingrediënten. Ik laat hem in dit artikel aan je zien!

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash zit in een megagrote flacon van een halve liter. Hier kun je dus lekker even mee vooruit, hij is ook ideaal als je de Body Wash met meerdere personen gebruikt. Verder zien de producten van Yes to… er altijd lekker herkenbaar uit: felle kleuren op een witte achtergrond, waarbij iedere lijn zijn eigen kleur heeft. Yes to Blueberries heeft een blauw-paarse kleur, helemaal in stijl met de blueberries zelf 🙂

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash is op basis van blauwe bessen en sheaboter, en bevat maar liefst 95% natuurlijke ingrediënten. Hier wordt zelfs de meest droge huid blij van, ik weet het zeker!

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Waar SLS of SLES in de reguliere doucheproducten voor het schuim zorgen, doet het milde Sodium Coco-Sulfate dat in het geval van de Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash. Opvallend (en mooi!) is het feit dat de sheaboter en blauwe bessen vrij ver bovenin de lijst staan. Ze doen dus ook echt wat voor je huid! Blauwe bessen zijn rijk aan antioxidanten en sheaboter hydrateert en voedt je huid.

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

De flacon heeft een handige klikdop, die je met één hand kunt openen en sluiten. Handig, je loopt dus niet het risico dat een losse dop (eventueel gevolgd door de fles zelf) door de douchecabine vliegt. Gemak dient de mens, daar houd ik van.

Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

Yes To Blueberries Ultra Hydrating Body Wash is een doorzichtige showergel, die op mijn vochtige huid verandert in een heerlijk zacht schuim. Veel Showergels zonder SLS of SLES laten op het gebied van schuimability nogal eens te wensen over, maar daar is in dit geval niets van te merken. De Body Wash schuimt goed, maakt mijn huid goed schoon en fris, en laat haar ook na het afspoelen en afdrogen lekker zacht aanvoelen. Ik heb van nature niet echt een droge huid, maar in de wintermaanden wil ze wel eens wat droger en kriebelig aanvoelen door de temperatuursverschillen van binnen naar buiten. Ook daar helpt deze Body Wash van Yest To Blueberries prima tegen.

Yes To Blueberries Ultra Hydrating Body wash

De geur van Yes To Blueberries Ultra Hydrating Body Wash is fruitig, maar op een warme manier. Nu hebben blauwe bessen sowieso natuurlijk een wat zwaardere geur (in tegenstelling tot bijvoorbeeld citrusvruchten), maar de Sheaboter geeft de Body Wash nog een net wat meer warme, zoete geur. Ik vind de geur zowel ’s ochtends als ’s avonds lekker om te gebruiken, het is niet een specifieke verfrissende of ontspannende geur. Eigenlijk is hij gewoon altijd heerlijk!

De producten van Yes To… zijn onder andere verkrijgbaar bij De Tuinen, zowel in de winkels als in de webshop. Yes To Blueberries Ultra Hydrating Body Wash kost € 9,99 voor 500 ml, en dat vind ik een prima prijs voor zo’n mooi product!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Yes to Blueberries Ultra Hydrating Body Wash

 1. Krista
  7 november 2015 at 20:26 (7 jaren ago)

  Oké, ik geef het toe, ik heb nog nooit iets van Yes To… geprobeerd! Erg hè! Dit is in ieder geval een geur die me hemels lijkt, misschien toch maar eens kopen 😉

  Beantwoorden
 2. Mieke
  6 november 2015 at 10:05 (7 jaren ago)

  Yes To is inderdaad een super fijn en betaalbaar merk! Blij dat ze geen SLS in hun producten hebben ook! Deze blueberry lijn ken ik nog niet, maar klinkt veelbelovend!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  6 november 2015 at 08:15 (7 jaren ago)

  Nu moet ik weer snel naar de winkel die dit verkoopt want dit ken niet 😉

  Beantwoorden
 4. Roos
  6 november 2015 at 08:01 (7 jaren ago)

  Mjammie, deze lijkt mij heerlijk. Ben dol op natuurlijke merken en van dit merk heb ik ooit een tomaten conditioner gehad.

  Binnenkort maar weer eens snuffelen bij de tuinen. Ben nog steeds benieuwd maar de Treets producten maar ze staan nog niet op de site. Die lijken mij ook heerlijk.

  Rio Rosa Mosqueta gaat uit het assortiment bij de tuinen, eeuwig zonde… Fijne dag Natasja 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 november 2015 at 08:39 (7 jaren ago)

   Dankjewel Roos, jij ook een fijne dag! De producten van Treets zijn bij Etos al wel verkrijgbaar zag ik van de week 🙂

   Beantwoorden
 5. mariëlle
  6 november 2015 at 08:01 (7 jaren ago)

  Ik ben zo benieuwd, ik wil dit merk echt graag proberen!

  Beantwoorden
 6. Esmee
  6 november 2015 at 06:39 (7 jaren ago)

  Fijn dat je er te spreken over bent! Doordat je zo excited bent over de geur raak ik erg benieuwd!
  XOXO esmee

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.