Yvanti Bath & Body producten

Een paar weken geleden werd ik door lezeres Linda gewezen op een webshop met heerlijke verzorgingsproducten, Yvanti genaamd (altijd fijn, lezeressen die meedenken! 🙂 ). Ik nam een kijkje en ja hoor: ik was op slag verliefd toen ik de omschrijvingen van de producten zag. Ik stuurde een mailtje met wat vragen over de producten en prompt ontstond er een leuke samenwerking en kreeg ik een kistje vol heerlijks opgestuurd om te reviewen. Hoe blij kun je een Beautyblogger maken? Vandaag deel ik dit lekkers met jullie!

Yvanti

Yvanti handgemaakte verzorgingsproducten

In dit schattige, tevens handgemaakte, kistje kreeg ik de producten opgestuurd. Het pakketje kwam op mijn verjaardag binnen, en de oooooh’s en aaaaah’s van de verjaardagsvisite waren niet op twee handen te tellen, hihihi!

Wat maakt de producten van Yvanti Bath & Body zo bijzonder? De hoogwaardige geuroliën, verwerkt in al onze producten, heeft een langere werking dan de gebruikelijke geuroliën! Er is veel zorg en tijd besteed aan de handgemaakte zepen en zijn bovendien rijk aan zorgvuldig gekozen verzorgende ingrediënten zoals onder andere vitaminen, verzorgende oliën en zijde voor een heerlijk zachte huid. Met name de combinatie van geur, kwaliteit en huidvriendelijke producten maakt de Bath & Body producten van Yvanti uniek.

Yvanti

De geuroliën die Yvanti voor haar producten gebruikt, zijn van een hoge kwaliteit en worden in Philadelphia en Wellington besteld. Dit maakte mij als liefhebber van handgemaakte cosmetica direct al enthousiast, omdat de geuroliën in het buitenland meestal geconcentreerder zijn dan die in Nederland.

Yvanti

Hieronder laat ik alle producten die ik ontving, één voor één aan je zien, met een geuromschrijving en omschrijving van het product en zijn werking erbij:

Yvanti

De Wellness zeep met de geur Sweet Peas is één van de bestsellers van Yvanti. En ik snap inmiddels heel goed waarom. De Wellness zepen bevatten duurzame palmolie en zijn SLS- en SLES-vrij.

Yvanti

Sweet Peas heeft een heerlijke zachte, zoete bloemengeur en geeft mij een luxe gevoel. Echt een geur waar ik wel aan kan blíjven ruiken, ik kan er geen genoeg van krijgen. De zeep heeft een vrij stevige textuur, waardoor hij niet meteen wegsmelt zodra je hem in gebruik neemt. De zeep geeft een romig schuim en droogt mijn huid niet uit.

Yvanti

Het is een lekker flink stuk zeep van 110 gram, de geur Sweet Peas kost € 4,95 (de prijzen variëren per geur, van € 3,95 tot € 5,95.

Yvanti

Yvanti

De Wellness zeep is lekker in gebruik en werkt niet uitdrogend, maar intens verzorgend zijn de Yvanti Special American Creamy Soaps. Aan deze zepen is extra Sheabutter en kokosolie toegevoegd, waardoor ze ontzettend zacht, romig en verzorgend zijn. Dit is echt verwennerij voor je huid én je neus, wat een geweldig mooie zepen!

Yvanti

Gelukkig hoefde ik niet zelf te kiezen uit de vele hemels klinkende geuren, maar heeft Chantal voor mij een keuze gemaakt (ze had wel eerst gevraagd van wat voor soort geuren ik houd).

Candy Cake: Warme vanille snoep, zoete suikerspin, aardbei en framboos, met caramel en amandel.

Wat een heerlijke zoete, maar toch ook ‘stevige’ geur is dit! De geur is niet snoepjeszoet zoals je misschien zou verwachten, maar zoet met een warme basis (door de caramel en amandel). Lekker!

Yvanti

De Yvanti Special American Creamy Soaps wegen ongeveer 100 gram en kosten tussen de € 4,95 en € 5,95, en zijn verkrijgbaar in 67 (!) verschillende geuren.

Yvanti

Hier zie je goed hoe ontzettend romig en zacht het schuim is. Dit is meer dan een ‘niet uitdrogende’ zeep, deze zeep verzorgt mijn huid tijdens het gebruik. Ook blijft de geur beduidend langer op mijn huid aanwezig dan bij andere zepen. Geloof me: als je deze zeep geprobeerd hebt, wil je niet anders meer!

Yvanti

Yvanti

De tweede Special American Creamy Soap die ik van Yvanti ontving, heeft de verrassende geur Sweet Potato and Brown Sugar. Een geur die ik zo op het eerste gezicht zelf misschien niet zo snel zou kiezen, maar oh jongens, deze is LEKKER! Het is een zoet-kruidige geur die ook weer verrassend lang aanwezig blijft op mijn huid na het afspoelen. De verrassende geuren vind ik één van de leukste dingen aan de webshop van Yvanti, liefhebbers van handgemaakte, lekkere verzorgingsproducten kunnen hier hun hart ophalen ♥

Yvanti

Hoe verliefd kun je zijn op een zeepje?

Yvanti

Een Body Butter Bar is een Body butter in vaste vorm, die smelt als je hem over je warme huid masseert (bij voorkeur net na het douchen, als je huid nog licht vochtig is). Bij Yvanti vind je deze in 60 verschillende geuren, ik ontving de geur Chocolate Twist, een mix van pure en melkchocolade ♥

Yvanti

De Body Butter Bar van Yvanti bestaat uit een mix van cacoa boter, Shea butter en jojoba olie, eigenlijk alleen maar pure verwennerij voor je huid dus!

Yvanti

Het nadeel van veel Body Butter Bars vind ik het feit dat ze al snel heel glibberig worden als ze smelten in je hand, maar deze van Yvanti blijft vrij stevig, en is daardoor goed aan te brengen en in de huid te masseren. Er blijft geen glibberig laagje achter wat moeite heeft met intrekken, maar gewoon een lekker, verzorgend laagje. Ik vind dit echt een aanrader voor de wat koudere maanden, als je huid wat extra verzorging nodig heeft. Of gewoon voor op een lekkere luie zaterdagavond, als je na je douche of bad lekker in je pyjama op de bank onder een dekentje kruipt. Mmmmmm… De Body Butter Bars kosten tussen de € 5,95 en € 9,95, afhankelijk van de geur.

Yvanti

Yvanti

Oh jongens, het houd maar niet op met heerlijkheden bij Yvanti. Het volgende product is de Body Butter, deze is verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende geuren. De Body Butter bevat slechts enkele, heel mooie ingrediënten: Cacaoboter, Sheabutter, neem olie, sesamolie en afrikaanse wilde honing. Hier wordt zelfs de meest droge huid blij en vrolijk van! Ik ga hier verder niet in op de ingrediënten van alle producten, omdat het anders een té lang verhaal wordt. Op de website van Yvanti vind je bij alle producten omschrijvingen van de ingrediënten, mocht je er wat meer over willen weten.

Yvanti

Rice Petals & Shea butter is een kalmerende geur, en is vrij subtiel (zeker als ik het vergelijk met de andere geuren van de producten). De geur is een mix van Kokosmelk en rijstbloem, amber, muskus en sandelhout.

Yvanti

Yvanti

Net als de Body Butter Bar heeft de Body Butter een heel fijne samenstelling. De boterachtige textuur smelt bij het inmasseren op mijn huid, maar wordt niet té vloeibaar. Hij heeft wel een paar minuutjes nodig om in te trekken, maar daarna kan ik zonder plakkerig laagje op mijn huid gewoon mijn kleding aantrekken. Ik vind de Body Butter echt een aanrader voor een droge huid of droge plekjes op je huid. De Body Butters kosten tussen de € 9,95 en € 15,95 (125 ml).

Yvanti

*Tromgeroffel*

Yvanti

De Bodymilk met Shea Butter is mijn meest favoriete product van Yvanti. En als je als product allerfavorietst bent tussen zoveel moois en lekkers, dan moet je wel echt iets bijzonders zijn. En geloof me: dat is deze bodymilk ook. Hij bevat onder andere Shea butter en Jojoba olie, beiden echte toppers voor je huid.

Yvanti

Yvanti

De bodymilk voelt ontzettend romig aan op mijn huid, en verzorgt intens. Ik ontving de bodymilk in de veelbelovende geur Warm Vanilla Sugar, een combinatie van warme vanille met muskus. De geur (die lang aanwezig blijft) versterkt het luxe gevoel van de milk nog eens, het is echt een genot om dit product te gebruiken na het douchen. Ondanks de romige textuur laat de bodymilk zich goed inmasseren en laat nadien geen vervelend laagje achter op mijn huid. Love it!

De Bodymilk with Shea Butter is verkrijgbaar in 32 verschillende geuren, en kost tussen de de € 19,95 en € 21,95 (250 ml).

Yvanti

Yvanti

Het laatste product wat ik jullie mag laten zien is de Milky Body Mist Spray. Deze spray geeft je huid niet alleen een heerlijke geur, maar verzorgt haar tegelijkertijd dankzij de volgende mooie ingrediënten:

Distilled water, sunflower oil, soya oil, vegetable glycerin, stearic acid, cetyl alcohol, emulsifying wax, palmitic acid, tocopherol (vitamin E), potassium sorbate, meadowfoam oil, jojoba oil, yogurt, aloe vera, vitamin C, citric acid, Germall Plus, Mica, Scent Blend.

Yvanti

Het is inderdaad een melkachtige vloeistof, die fris en verzorgend aanvoelt op mijn huid. Ik masseer hem na het aanbrengen even licht in, zodat de spray goed verdeeld wordt over mijn huid. Ik ontving de geur Luxury Treats, een heerlijke vrouwelijke, zoete bloemengeur. De geur blijft zo’n 5 à 6 uur aanwezig op mijn huid, en dat vind ik voor een bodyspray een uitstekend resultaat.

Yvanti

De Milky Body Mist Spray is verkrijgbaar in 11 verschillende geuren, een flesje van 30 ml kost € 6,95.

Yvanti

Het zal voor jullie vast geen verrassing meer zijn na het zien van al dit lekkers: ik vind de producten van Yvanti echt geweldig! Wat een heerlijke webshop, met zulke mooie producten en zoveel keuze in de meest geweldige geuren… Ik wens jullie veel plezier bij het rondneuzen in deze webshop, als je net als ik gek bent op verzorgingsproducten met lekkere geuren weet ik zeker dat je je ogen uitkijkt! Laat je me even weten waar jouw keuze op gevallen is? 😉

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

13 Comments on Yvanti Bath & Body producten

 1. Deb
  13 april 2016 at 10:00 (6 jaren ago)

  Wat een geweldige tip! Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe shops met zelfgemaakte ‘en natuurlijke producten te ontdekken. De zepen spreken me iets minder aan want ik gebruik het liefste vloeibare zeep want dat vind ik nu eenmaal het makkelijkste maar naar de body butter met shea butter heb je me enorm benieuwd gemaakt. Ik ga zeker even rondsnuffelen in deze leuke shop!

  Beantwoorden
 2. Dhini
  10 april 2016 at 16:22 (6 jaren ago)

  Ze lijken mij heerlijk producten

  Beantwoorden
 3. Bianca
  10 april 2016 at 15:04 (6 jaren ago)

  He wat leuk dit merk ken ik nog helemaal niet, maar de producten zien er al wel goed eruit. Ben vooral benieuwd naar de lekkere geuren x

  Beantwoorden
 4. Kelly
  10 april 2016 at 12:41 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten lijken me dit! De geuren klinken in ieder geval erg fijn en de producten zien er ook allemaal erg leuk uit.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  10 april 2016 at 11:11 (6 jaren ago)

  Naaaaa jij weet wel te selecteren op een mooi uiterlijk zeg, hier word je toch blij van? Heel leuk!

  Beantwoorden
 6. Mireille Mommers
  10 april 2016 at 10:41 (6 jaren ago)

  Oh wat een heerlijke producten allemaal. Ben dol op verzorgende zepen en al die geuren zou ook niet kunnen kiezen geloof ik.

  Beantwoorden
 7. Renée
  10 april 2016 at 10:36 (6 jaren ago)

  Wat een mooie producten weer. Ben ook dol op eigen gemaakte producten en heb al een kijkje genomen op de website. Ga zeker iets bestellen.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  10 april 2016 at 10:01 (6 jaren ago)

  Wat een leuke review van zoveel heerlijke producten 🙂
  Ik ga er vast eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 9. Linda v V
  10 april 2016 at 08:47 (6 jaren ago)

  Mooi het kratje met al dat lekkers van Yvanti.een bijzondere verpakking 🙂

  Ik ondekte de webshop bij toeval en was net als jij in de zevende hemel bij het zien van deze producten.

  Ik geniet steeds weer van mijn Special American Creamy Soap,echt een genot om mee te douchen.

  Geniet er van

  Beantwoorden
 10. Jori
  10 april 2016 at 07:21 (6 jaren ago)

  Alleen al het kratje en hoe alles verpakt was vond ik geweldig maar na deze post begrijp ik dat de producten ook nog eens helemaal geweldig zijn ☺

  Beantwoorden
 11. Roos
  10 april 2016 at 07:04 (6 jaren ago)

  Inderdaad super zeg, wat een fijne en mooie producten en een heerlijke review. Krijg spontaan douche zin en ga in de webshop neuzen. Ik hou van dit soort mooie handgemaakte producten en wat een ruime keuze in geuren. Helemaal top 🙂

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  10 april 2016 at 06:41 (6 jaren ago)

  Het ziet er mooie verpakt uit!
  Leuke webshop en fijn om jezelf zo te verwennen met producten voor in bad!

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. Marieke
  10 april 2016 at 06:37 (6 jaren ago)

  Dit klinkt allemaal heerlijk zeg! Wat een verwennerij!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.