Yvanti Classy Candy parfum

Ik schreef al eens eerder over de producten van Yvanti. Bij Yvanti vind je heerlijke handgemaakte verzorgingsproducten zoals zeep, maar inmiddels ook bodylotion, deodorants, gezichtsverzorging, waxmelts enzovoort. Vandaag laat ik je het heerlijke Yvanti Classy Candy parfum zien, een geur die mij op het lijf geschreven is en waar ik op slag verliefd op werd ♥

Yvanti Classy Candy parfumYvanti Classy Candy parfum

Bij Yvanti vind je 9 verschillende parfums in bijzondere geuren. De parfums bevatten essentiële oliën, en hebben een uitstekende geursterkte en houdbaarheid. Je hebt maar een klein beetje nodig om de hele dag lekker te ruiken, zo belooft de tekst op de website. Chantal had voor mij Yvanti Classy Candy parfum uitgekozen.

Yvanti Classy Candy parfumYvanti Classy Candy parfum is een warme, zoete geur op basis van musk en de geur van suikerspinnen. Iedereen die de geur van Lush Snowfairy kent, weet wat met deze geuromschrijving bedoeld wordt.

Geuromschrijving

Bij het aanbrengen is de geur echt suikerspinnen-zoet, maar al snel wordt de geur warmer. Het is een geur die door haar zoetheid opvalt, maar tegelijk ook een geur die comfy is. Als ik dit parfum draag, krijg ik er veel opmerkingen over. Je moet uiteraard wel van zoete geuren houden, maar ik vind de geur wel ‘volwassener’ dan bijvoorbeeld Snowfairy. Dat komt waarschijnlijk doordat de geur ook musk-noten bevat.

Yvanti Classy Candy parfumDe houdbaarheid van de geur is uitstekend: na een uur of 6 à 7 ruik ik haar nog steeds. En heb je na een dag werk of school ‘s avonds nog een afspraak, dan is 1 of 2 keer bijsprayen voldoende om de geur weer helemaal op te halen.

Yvanti Classy Candy parfum kost € 49,95 (nu tijdelijks slechts € 34,00!) voor een flacon van 35 ml en is verkrijgbaar in de webshop van Yvanti.

Yvanti Classy Candy parfumNeem bij een bezoekje aan de website van Yvanti ook eens een kijkje bij de werkelijk prachtige zepen die Chantal maakt. De zepen worden op ambachtelijke wijze gemaakt en zijn rijk aan natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Op het Youtube-kanaal van Yvanti laat Chantal regelmatig zien hoe ze bepaalde zepen maakt, en dat is erg leuk om te zien! Ik heb het product in dit artikel ontvangen als kadootje.

6 Comments on Yvanti Classy Candy parfum

 1. Mariëlle
  9 februari 2018 at 10:29 (5 maanden ago)

  Ohlala! Ik ga eens even een kijkje nemen hoor 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda
  9 februari 2018 at 09:47 (5 maanden ago)

  Wow, deze klinkt heerlijk zoet.
  Het is niet mijn persoonlijke favoriete combinatie in een parfum, maar kan deze bij anderen wel waarderen als ik het ruik 🙂

  Beantwoorden
 3. Mireille
  9 februari 2018 at 08:01 (5 maanden ago)

  Klinkt geweldig ik hou wel van een zoet geurtje.

  Beantwoorden
 4. Marjolein
  9 februari 2018 at 07:49 (5 maanden ago)

  Oehh die zeepjes zien er erg lekker uit zeg! Ben heel benieuwd.

  Beantwoorden
 5. Marije
  9 februari 2018 at 07:02 (5 maanden ago)

  Oei alles wat in de buurt komt van Snowfairy vind ik heerlijk.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  9 februari 2018 at 06:30 (5 maanden ago)

  Dit ziet er mooi uit!
  Ik ken het niet en ben er nu ik dit gezien heb zo benieuwd naar….

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.