Yvanti Zandscrubzeep met zeewier – Let It Go

De meeste scrubs die ik gebruik, zijn scrubs op olie- of crèmebasis. Vandaag laat ik jullie een scrub in een heel ander jasje zien: Yvanti Zandscrubzeep met zeewier. Even wennen misschien, maar minstens zo fijn in gebruik. En mijn huid wordt er babybilletjes-zacht van!

Yvanti Zandscrubzeep met zeewierYvanti Zandscrubzeep met zeewier

Ja ja, jullie weten het inmiddels wel, hoe groot fan ik ben van scrubben. Dat heerlijke zachte, ‘net nieuwe’ gevoel van je huid vlak na het scrubben: heerlijk! Dode huidcellen worden verwijderd, waardoor je huid weer zacht en soepel aanvoelt. En als je je huid daarna insmeert met een verzorgende crème of lotion, wordt deze bovendien veel beter door de huid opgenomen. Ik scrub mijn huid zo’n 1 à 2 keer per week, zowel in de zomer als in de winter. Scrubben met een zeep doe ik echter niet zo vaak, des te leuker vond ik het om de Yvanti Zandscrubzeep met zeewier te testen.

Deze zeep bevat onder andere zeewier, wat ontzettend goed is voor je huid. Het hydrateert en verzorgt de huid, en verbetert daarnaast de bloedcirculatie. Hierdoor werkt de zeep ook na gebruik nog door.

Yvanti Zandscrubzeep met zeewierIngrediënten

Naast zeewier bevat Yvanti Zandscrubzeep met zeewier nog meer lekkers voor je huid. Zoals kokosolie, olijfolie, cacaoboter, sheabutter, wonderolie, Zwarte Zee-zout, jojoba-olie en witte kaolin klei. Eigenlijk moet ik zeggen: deze zeep bevat alléén maar lekkers voor je huid. Wat een mooi ingrediëntenlijstje!

De geur heeft een frisse, opwekkende geur. Ik ruik er munt in, met iets licht kruidigs. Een geur om alle vermoeidheid van je af te spoelen, en de dag fris en energiek te starten.

Yvanti Zandscrubzeep met zeewierYvanti Zandscrubzeep met zeewier bestaat eigenlijk uit twee laagjes. Het onderste gedeelte bevat de zandscrub, het bovenste gedeelte is een gewone, hele fijne verzorgende zeep. Zo hoef je maar één stukje zeep mee onder de douche te nemen 🙂

Gebruik en werking

Je gebruikt de zandscrubzeep rechtstreeks op de (vochtige) huid. Wrijf de zeep in ronddraaiende bewegingen over je huid en voel hoe de scrub zijn werk doet. Het is niet alleen een scrub, maar tegelijk ook een massage van de huid, waardoor deze als herboren tevoorschijn komt. De scrub is vrij pittig, maar daar houd ik wel van. Op een heel gevoelige huid zou ik deze echter niet aanraden, daar is hij echt too much voor. Maar als je niet bang bent van een pittig scrubje, dan is dit echt Heaven. De masserende werking laat zich ook na het douchen nog zien, mijn huid voelt dan warm aan. Ik voel gewoon dat de bloedcirculatie van mijn huid meteen al verbeterd is.

En ze voelt zó ontzettend glad en zó ontzettend zacht, daar zijn eigenlijk geen woorden voor. Ik ben groot fan van dit stukje zeep!

Yvanti Zandscrubzeep met zeewier kost € 8,95 en is verkrijgbaar in de webshop van Yvanti. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

3 Comments on Yvanti Zandscrubzeep met zeewier – Let It Go

 1. chucky1012
  4 mei 2018 at 06:51 (6 maanden ago)

  Fijne review!
  Ben benieuwd wat er nog meer verkocht wordt….
  Ik ga meteen eens kijken in de webshop.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.