Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum: luxe verzorging!

Eén van de bekendste ‘problemen’ van de huid naarmate we ouder worden, is dat deze slapper wordt. En dus zullen er sneller rimpels ontstaan. De grootste oorzaak voor het slapper worden van de huid, is het feit dat het gehalte hyaluronzuur in de huid afneemt. Hierdoor is de huid minder goed in staat om het vocht vast te houden, waardoor ze dof en slapper wordt. De oplossing hiervoor is heel simpel: gezichtsverzorging gebruiken die hyaluronzuur bevat. Zo wordt het vocht in de huid weer op peil gebracht, en zal ze gladder en stralender worden. Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum is zo’n product, ik vertel je in dit artikel meer over dit luxe gezichtsverzorgingsproduct.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum is één van de vier producten van dit luxe merk wat je bij SoloBioMooi vindt. Geen uitgebreide verzorgingslijnen voor verschillende huidtypes, maar vier ‘basic’ producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Uiteraard helemaal gericht op anti-aging.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum
Ingrediënten

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum heeft een vrij kort ingrediëntenlijstje. Na water en alcohol (ik ga er even van uit dat het een niet-uitdrogende alcoholsoort betreft, anders zou het een beetje vreemd zijn) staat Hyaluronzuur hoog bovenin het lijstje. Dat is mooi, want dat betekent dat het aandeel, en dus de werkzaamheid, hiervan groot is. Verder zie ik nog een paar stamcel-extracten, die ook hun steentje bijdragen in de strijd tegen huidveroudering. Het serum bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, parabenen en PEG, of andere irriterende stoffen.

Mooi om te weten: bij Yverum staan de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de producten, en de verantwoorde manier waarop de producten gemaakt worden, altijd bovenaan. De producten van Yverum voldoen aan de hoogst haalbare certificering voor natuurlijke cosmetica in Duitsland, de BDIH certificering. De natuurlijk ingrediënten zijn gedeeltelijk afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. En uiteraard worden noch de ingrediënten, noch de eindproducten, op dieren getest.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum
Luxe uitstraling

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum ziet er ontzettend sjiek uit. Het doosje zou zo door kunnen gaan voor de verpakking van een luxe parfum, met de mooie details en prachtige kleuren. Ik houd van zo’n luxe uitstraling, ook al weet ik dat je daar ook gedeeltelijk voor betaalt.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum
Ook de flacon zelf van het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum ziet er heel mooi en luxe uit. Het is gemaakt van kunststof, maar ziet eruit als geborsteld staal, met in het paars het logo van Yverum erop. Ik vind de tikje ‘overdadige’ verpakking overigens niet bij de duurzame filosofie van het merk passen, maar ik ga er van uit dat ook de verpakkingen op een verantwoorde manier gemaakt worden.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum
Je doseert Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum met een pompje, wat ik voor een verzorgingsproduct rond de ogen toch altijd het prettigst vind werken. Er is echter één maar: het pompje doseert nogal royaal. Het lukt me bijna niet om alleen maar de hoeveelheid die ik daadwerkelijk nodig heb, uit het pompje te krijgen. Bijna altijd komt er meer uit, dat vind ik, zeker gezien de prijs van het product, toch wel een beetje jammer. Ik smeer het serum dan wel op een ander deel van mijn gezicht, maar toch: ik doe hierdoor dus minder lang met het flesje dan eigenlijk zou kunnen.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum
Gebruik en werking

Je gebruikt Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum onder je gebruikelijke oogcrème, net als een ander serum. Je brengt het aan op een schone huid, laat het een paar minuutjes intrekken en brengt dan je oogcrème aan. Ik heb eigenlijk nooit eerder een serum voor de huid rond mijn ogen gebruikt, dus ik kan wat dat betreft geen vergelijking maken.

De geur van het serum is subtiel en echt ‘groen’, en vervliegt vrij snel na het aanbrengen. De textuur is heel licht, het is een heel dunne gel. Hierdoor trekt het serum snel in de huid, en ook na het aanbrengen van mijn oogcrème merk ik amper dat ik een extra laagje heb aangebracht. En ook voor het aanbrengen en de houdbaarheid van mijn oogmake-up maakt het geen enkel verschil. Die laatste twee zijn voor mij persoonlijk erg belangrijk, en voor jou?

Yverum Hyaluron Eye and Lip SerumHet resultaat

Gezien de prijs van het serum (die ik zo ga verklappen) had ik, ondanks dat ik weet dat wonderen niet bestaan, een vrij hoge verwachting. Ik heb niet extreem veel rimpels rond mijn ogen, maar wel steeds meer last van wallen. De drukke weken/maanden van de laatste tijd dragen daar niet echt aan bij, zeg maar. Die wallen zijn niet verdwenen na een week of vijf à zes trouw smeren. Wat ik wel merk, is dat de huid onder mijn ogen zachter en soepeler is geworden, en er daardoor automatisch wat frisser uitziet. En daarnaast ook een stuk ontspannener aanvoelt, en dat is natuurlijk op zich al een verbetering.

Ik vrees dat ik voor wonderen toch echt naar een kliniek moet, en dat weiger ik (en durf ik toch niet, hahaha!). Zolang ik mijn huid met producten als deze een flinke hand kan helpen om gezond te blijven, blijf ik ver uit de buurt van naalden en messen.

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum kost € 64,95 voor 15 ml en is verkrijgbaar via de webshop van SoloBioMooi. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

6 Comments on Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum: luxe verzorging!

 1. Claudia
  19 november 2016 at 21:00 (3 jaar ago)

  Hyaluron in producten vind ik altijd erg fijn! Het product is wel aardig aan de prijs en als het resultaat dan wat achterblijft….

  Beantwoorden
 2. Astrid
  19 november 2016 at 19:04 (3 jaar ago)

  Niet goedkoop inderdaad! Hij oogt wel heel luxe en fijn dat je wel het idee hebt dat het wat doet voor je uitstraling.

  Beantwoorden
 3. Angel
  19 november 2016 at 18:03 (3 jaar ago)

  Hm de eerst genoemde alcohol lijkt mij niet goed voor de extra tere huid om je ogen. De tweede alcohol is van organische oorsprong. Daarom voor mij een non go. Er zijn betere serums en zeker voor die prijs. Jammer. Mooie foto’s en leuke review

  Beantwoorden
 4. Babs
  19 november 2016 at 17:23 (3 jaar ago)

  Het is best aan de prijs als je er meer van verwacht, dat is jammer.
  Ik lees dat het optisch rimpels verdoezeld (op het doosje), zag je ook een verschil na het opbrengen?
  Tja, wallen kan je optisch verdoezelen maar daar is geen crème tegen opgewassen…zeker niet op de lange termijn..

  Beantwoorden
 5. Annette
  19 november 2016 at 14:27 (3 jaar ago)

  Hyaluron is fijn in producten, jammer dat er geen spectaculair effect is 🙂 voor die prijs hoop je het toch

  Beantwoorden
 6. Mireille
  19 november 2016 at 14:13 (3 jaar ago)

  Dat is inderdaad een forse prijs voor een oogverzorging.
  Maar je moet wat over hebben voor een frisse blik.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.