Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache

In een eerder artikel liet ik jullie al kennis maken met de Cacao & Pistache lijn van Yves Rocher, onderdeel van de Collection Cacao, met limited edition producten. Vandaag vertel ik jullie wat meer over een ander product uit deze lijn: de Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache.

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache: zacht de winter door

De producten uit de cacao & pistache lijn hebben allemaal een heerlijk zachte, subtiele geur, en bevatten verzorgende pistache-olie. Dit maakt het een perfecte lijn voor de wintermaanden, wanneer je huid wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache

De tube van de Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache ziet er mooi uit, vind ik. Het donkerbruine van cacao, met een afbeelding van pistache-nootjes en cacao-poeder, en een mooie goudkleurige afwerking. Een limited edition-waardige verpakking 🙂

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache: de ingrediënten

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache bevat onder andere plantaardige (koolzaad)olie, korenbloemwater (wat een verzachtende werking heeft), pistache-olie (heeft een voedende werking) en cacaobonenwater. Verder bevat de handcrème wat siliconen, wat een beschermend laagje op je huid legt. In tegenstelling tot gezichtsverzorgingsproducten en bodylotions of -crèmes, heb ik bij de handcrème geen last van het feit dat dimethicone vrij ver bovenin de ingrediëntenlijst staat. Ik kan de crème dus zonder problemen gebruiken.

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache: textuur, geur en werking

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache heeft dezelfde subtiele geur als de douchegel en bodylotion uit deze serie: de geur van pistache zwakt de cacao-geur (die door veel mensen als te zwaar ervaren wordt) af, waardoor er een zachte geur overblijft. De handcrème is vrij dun van textuur, hierdoor smeert hij makkelijk uit en trekt snel in. Een fijne handcrème voor dagelijks gebruik dus!

In dit filmpje zie je hoe snel de handcrème zich in de huid laat masseren:

De cacao & pistache handcrème heeft een licht verzorgende werking op mijn handen: tot nu toe was hij voldoende verzorgend, maar voor kouder weer denk ik dat hij iets te licht is.

Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache is tijdelijk te koop in de winkels en de webshop van Yves Rocher, hij kost slechts € 1,95 voor 75 ml.

2 Comments on Yves Rocher Hydraterende handcrème cacao & pistache

 1. Aurelie
  22 december 2013 at 17:23 (9 jaren ago)

  Ik heb dezelfde maar dan met framboos. Vind hem echt heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  22 december 2013 at 07:44 (9 jaren ago)

  Een mooi product! Yves Rocher ontwikkelt steeds weer leuke nieuwe producten voor een lage prijs. Het is al weer even geleden dat ik er iets besteld heb, maar na jouw review ga ik weer eens kijken op de site 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.