Zakenmam agenda voor vrouwelijke ondernemers/moeders

Moeders met een eigen bedrijf zitten vaak in een spagaat tussen de activiteiten voor hun bedrijf en activiteiten voor het gezin. Voor Marieke Anthonisse, eigenaresse van Zakenmam, reden voor het ontwikkelen van een agenda die de werk- en privéagenda combineert. De Zakenmam Agenda 2018 helpt ondernemende moeders om overzicht te houden in hun drukke leven.

ZakenmamZakenmam Agenda 2018

Een groot aantal van de 500.000 vrouwelijke ondernemers in Nederland is ook moeder. Marieke merkte dat er behoefte was aan een speciale agenda, die zowel de zakenvrouw als de moeder centraal stelt. De eerste editie werd in 2017 uitgegeven en was een groot succes. Reden genoeg om in 2018 wederom een nieuwe agenda uit te brengen.

Marieke ziet in haar dagelijks werk dat veel vrouwen met een eigen bedrijf en een gezin knel zitten tussen de zakelijke – en de privé agenda. “Een moeder wordt al snel geleefd, waardoor de focus op het bedrijf wegzakt. Elke dag is er afleiding van activiteiten op school, clubjes, feestjes, vakanties en andere zaken. Daarnaast zijn er ook in het bedrijf allerlei dingen te doen. Ik zie veel vrouwen die geen heldere doelen stellen, het moeilijk vinden om een realistische planning te maken en zich te veel laten leiden door de waan van de dag.” Als expert op het gebied van plannen en organiseren vond Marieke dat deze agenda er moest komen. Ze gelooft in plannen als middel om meer rust en overzicht te creëren in het drukke leven van moeders met een eigen bedrijf.

ZakenmamDe Zakenmam Agenda 2018 bevat handige kwartaal- en weekoverzichten voor een goede lange – en korte termijnplanning. Er is volop ruimte voor notities, een cadeauplanner en elke maand een focuspagina om onder andere getallen op bij te houden, zoals kilometers en inkomsten. De agenda is mooi vormgegeven en bevat prachtige kunstwerken. Zo kijkt de gebruiker aan het eind van het jaar terug op een geweldig 2018 waarin zowel het bedrijf, als de ondernemende moeder en het gezin konden groeien en bloeien!

De Zakenmam Agenda 2018 verschijnt in hardcover met een ronde rug en twee leeslinten. Het bevat 198 pagina’s, heeft een formaat van 19,8 x 25 cm en kost € 34,99 (inclusief verzending in Nederland).

Over Zakenmam

Als moeder van twee kinderen en zelfstandig ondernemer, weet Marieke Anthonisse dat er altijd genoeg te doen is. Marieke: “Ik geloof dat moeders de beste ondernemers ter wereld zijn, wij kunnen aan onze kinderen laten zien dat je zakelijk succesvol kunt zijn terwijl je er ook voor hen bent. Je kunt jouw eigen definitie van succes heel goed gaan waarmaken. De vrouwen waar ik mee werk zijn ambitieus om hun bedrijf succesvol neer te zetten en zij willen hierin hun eigen tempo aanhouden. Geen gestress en gedoe, gewoon stap voor stap groeien en bloeien.” De missie van Marieke is dan ook om ze hierbij te helpen. Dit doet ze door het geven van kennis, structuur en vertrouwen, onder andere door het verzorgen van trainingen, workshops en coaching.

6 Comments on Zakenmam agenda voor vrouwelijke ondernemers/moeders

 1. Sandra
  3 januari 2018 at 15:52 (3 jaar ago)

  Ik bedank mezelf voor dit mooie cadeau. Het is de Zakenmamagenda 2018. Wat is ie prachtig. Nu ik bezig ben met mijn eigen boek zie ik ook de kwaliteit van deze agenda. Supermooi! Bedankt Marieke dat je er zoveel energie in hebt gestoken om tot dit resultaat te komen.

  Beantwoorden
 2. Marije
  12 september 2017 at 08:14 (3 jaar ago)

  Mooie stijlvolle agenda. Een goede planner komt altijd van pas voor iedereen.

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  12 september 2017 at 08:05 (3 jaar ago)

  Ik vind hem ZO mooi!! Mag hem binnenkort zelf ervaren, ben zo benieuwd!

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  12 september 2017 at 07:42 (3 jaar ago)

  Ik vind het altijd maar knap, vrouwen die drukke baan met een gezin combineren. Heel origineel, deze agenda. En wat ik er van zie; erg stijlvol vormgegeven ook.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.