Zebra roze tablet hoes: pink is the new black!

Onder het mom van “There’s always room for more pink in your life” laat ik jullie vandaag weer een ontzettend leuk item van Zebra zien. Vlak nadat ik jullie mijn te gekke make-up tasje liet zien, zag ik op de Facebookpagina van Just Loes alweer zoiets leuks voorbij komen: een Zebra roze tablet hoes. Je snapt het al: ik kon hem niet weerstaan…

Zebra roze tablet hoes

Mijn nieuwe Zebra roze tablet hoes

Hoewel ik mijn iPad al beschermd heb door middel van een book cover (geloof me, zonder bescherming durf ik er niet eens naar te wijzen, hahaha!), zocht ik nog steeds iets om hem makkelijk, goed beschermd en als het even kan ook nog eens een beetje kek, mee te kunnen nemen. Ik vond dit alles in één in deze Zebra roze tablet hoes, ik was (alweer) op slag verliefd! Hij past zo ontzettend goed bij mij, met zijn knalroze kleur met oranje accenten, de hartjes op de voorkant, de volledig over de top, maar oh zo leuke oranje strik op de voorkant: hier staat gewoon met grote neonletters ‘Natasja’ op geschreven!

Zebra roze tablet hoes

Hoewel hij natuurlijk van ander materiaal gemaakt is, komt deze Zebra roze tablet hoes uit dezelfde lijn als mijn inmiddels oh zo geliefde make-up tasje. Ik houd van dit soort items, wat dat betreft blijf ik toch ergens gewoon een klein meisje, hihihi!

Zebra roze tablet hoes

Aan het polsbandje kun je de tablet hoes makkelijk meenemen (of uit je tas vissen). Het grote voordeel van de knalroze kleur is dat je je tablet vanaf nu nooit meer kwijt kunt raken, dat is echt onmogelijk!

Zebra roze tablet hoes

Aan de voorkant is de Zebra roze tablet hoes voorzien van hartjes (met oranje doorgestikt), aan de achterkant vind je een oranje met zilver soort van raster. Aan de binnenkant (die ik vergeten ben op de foto te zetten, shame on me!) is de hoes voorzien van een oranje dikke voering, zodat je iPad (of ander merk tablet) veilig mee op reis kan.

Zebra roze tablet hoes

De roze Zebra tablet hoes is onderdeel van de OMG!-collectie van Just Loes, hij kost € 16,95. In de OMG! collectie vind je steeds weer andere van dit soort geweldig leuke items, ik houd er van!

12 Comments on Zebra roze tablet hoes: pink is the new black!

 1. Amina
  25 maart 2016 at 22:29 (6 jaren ago)

  Hi Natasja! Wat leuk dat je over Just Loes hebt geblogd! Ik vind je foto’s heerlijk, lekker al dat oranje en roze!

  Ik ga je volgen! xxx

  Beantwoorden
 2. Marieke
  25 maart 2016 at 17:08 (6 jaren ago)

  Super leuk! Helaas hebben wij geen tablet πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Just Loes
  25 maart 2016 at 14:24 (6 jaren ago)

  Dankjewel weer voor deze leuke aandacht! Xxxx

  Beantwoorden
 4. Bianca
  25 maart 2016 at 07:27 (6 jaren ago)

  Als ik deze mooie hoes zie baal ik dat we geen tablet meer hebben x

  Beantwoorden
 5. Angela
  24 maart 2016 at 20:00 (6 jaren ago)

  Oh lala… het is dat ik geen tablet heb… maar anders πŸ™‚

  Super gaaf!

  Beantwoorden
 6. Mireille Mommers
  24 maart 2016 at 17:48 (6 jaren ago)

  OMG DIE WIL IK OOK.

  Beantwoorden
 7. manon
  24 maart 2016 at 16:22 (6 jaren ago)

  Wat een ontzettend leuk hoesje !

  Beantwoorden
 8. Jori
  24 maart 2016 at 15:10 (6 jaren ago)

  There’s always room for more pink in your life”
  Ben ik het uiteraard helemaal mee eens.Wat een super leuk item weer van Zebra

  Beantwoorden
 9. Debbie
  24 maart 2016 at 15:05 (6 jaren ago)

  Oh, die is leuk! Ik houd wel van dat soort kleurtjes. Prijs valt ook mee.

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  24 maart 2016 at 14:55 (6 jaren ago)

  Wat leuk, daar vrolijk je van op!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  24 maart 2016 at 14:50 (6 jaren ago)

  Erg mooi en o zo handig!
  Leuke webshop die dit verkoopt en alles is er zo overzichtelijk!
  Ik kende de shop niet tot ik je post had gelezen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.